Νέα

Πρόβλημα με firefox

• Μέλος που άνοιξε το νήμα παππους1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 807
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

παππους1

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Προχθες εγκατέστησα το Bitdefender total security και από τότε δεν μπορώ να μπώ με τον Firefox στο Google, yahoo και σε μερικά άλλα site. Εκτοτε χρησιμοποιώ άλλους browser (opera, chrome) αλλά σαν τον Firefox δεν είναι κανένας. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται το πρόβλημα?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Σβησε το Bitdefender total security τυπε.  :S :S :S

OP
OP
Π

παππους1

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Θα το σβήσω σε 1 μήνα που λήγει το trial και μετά θα βάλω δοκιμαστική έκδοση από άλλη εταιρία. Απλώς έλεγα μήπως υπάρχει κανένα κόλπο να έχω και το bitdefender και να χρησιμοποιώ firefox

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Θα το σβήσω σε 1 μήνα που λήγει το trial και μετά θα βάλω δοκιμαστική έκδοση από άλλη εταιρία. Απλώς έλεγα μήπως υπάρχει κανένα κόλπο να έχω και το bitdefender και να χρησιμοποιώ firefox

Νομιζω οτι στο bitdefender πρεπει να εχει στης ρυθμισεις να ξεμπλοκαρει των firefox και της σελιδες που θες, δεν το εχω εγκατεστημενο το bitdefender και δεν ξερω και πολλα με της λειτουργιες του αλλα ψαξε λιγο. Εγω με avast την βγαζω εδω και χρονια.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το firefox εχει το εξης bug

αμμα αφησεις  to pc ανοιχτο σε αδρανεια για κανα 40λεπτο με 1 ωρα , οταν θα αρχισεις ειται να ανοιξεις νεα σελιδα,η να ανοιξεις καινουργιο fireox, θα διαπυστωσεις οτι αργει παρα πολυ να φορτωσει

τουλαχιστον στις τελευταιες ενημερωσεις firefox 6μηνου εξακολουθει το προβλημα να υφισταται

με βλεπω να πηγαινω chrome....η εαν γνωριζει κανεις κανενα αλλο browser καλυτερο απο τον firefox

το μοναδικο add on που εχω ειναι για dictionary english-greek

OP
OP
Π

παππους1

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Μετά το firefox το microsoft edge μου αρέσει, αλλά δυστηχώς είναι διαθέσιμο μόνο σε windows 10. (έχω Windows Embedded 8.1 Industry Pro που δεν παίρνει αναβάθμιση σε 10)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom