το χετε παραξυλωσει με το φεησμπουκ
ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν υπηρχε υπολογιστης
ο οποιος να ειχε μονο το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ!
Θα τον αγοραζατε...
Καθηστε να μαλακιστειτε εκει μεσα
με της καθεμιανης του μουνιου τον χαβα.
Βρε μπολντεμορτη τα παραλες
Θεωρεις οτι ολοι οσοι εχουν προφιλ στο φεις μπουκ
το εχουν μονο και μονο για να ψαρευονται ?
Γιατι εισαι τοσο αρνητικος δηλαδη ?
Σκεφτηκε καθολου το μυαλουδακι σου οτι σημερα με την αποξενωση
που υπαρχει στις πολυκατοικιες (πες μου αληθεια, εκει που μενεις ξερεις τον διπλανο σου ?)
και τον υπερκαταναλωτισμο, εχει χαθει η επαφη αναμεσα στους ανθρωπους ?
Πιστευεις οτι εαν δεν υπηρχαν η αποξενωση και ο υπερκαταναλωτισμος
θα υπηρχαν οι σελιδες κοινωνικης δικτυωσης ?
Ο υπερκαταναλωτισμος εχει σχεση στο οτι μας αναγκαζει, να εργαζομαστε παραπανω απο οσο πρεπει, για να απολαυσουμε διαφορα αχρηστα στην πλειονοτητα τους αγαθα
με αποτελεσμα την μειωση του διαθεσιμου ελευθερου χρονου ειτε λογω κουρασης ειτε λογω εργασιων στο σπιτι....
επειτα υπαρχει και ο φοβος της επαφης λογω εκμεταλλευσης
(τοσα ακουμε πια που εχει φοβηθει το ματι μας για οτιδηποτε και οποιονδηποτε)
Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα πια .....
Εσυ δηλαδη εχεις την σουπερ ουαο γαματη ζωη που ονειρευτηκες ?
Εχεις φτασει να μισεις σχεδον ολες τις ελευθερες κοπελες γιατι ΙΣΩΣ ετυχε μια να σε εκμεταλλευτει καπου η να σε πειραξει καπου
Κατσε και σκεψου λιγο καλυτερα τι ειναι αυτο που σε ωθησε να γραφεις εδω η σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ...... (δεν σε υποτιμω ουτε σε υποβιβαζω καπου)
Οπως εσυ, ετσι κι εγω και χιλιαδες αλλοι εχουμε ελευθερο χρονο που δεν μπορουμε να διαθεσουμε αλλου (δυστυχως)
θες λογω ευκολιας, θες λογω κουρασης, θες ετσι, θες αλλιως, θες οτι θες βαλε
και σκοτωνουμε τον ελευθερο χρονο μας, ειτε εδω σε διαφορα φορουμ, λεγοντας αλλοτε σοβαρα πραγματα ανταλλασοντας αποψεις και αλλοτε μπουρδες να περασει η ωρα ειτε παιζοντας διαφορα παιχνιδια
Ξερω φιλους γνωστους μου που ξημεροβραδιαζονται σε διαφορα παιχνιδια του φειςμπουκ
τι σημαινει ?
οτι εχουν προβλημα ?
οχι φιλε μου καθε αλλο.......