artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
και αυτο το θεμα το κανατε πολιτικο / κομματικο?
δεν τραβατε καμια παχια βραδιατικα¨?
δεν τραβατε καμια παχια βραδιατικα¨?
Off topic, απο τις αλλες εθνοτητες που αναφερεις, Αγγλια ησουνα ε?
Ενω οταν εσεις κατηγορουσατε την κυβερνηση του Σαμαρα σε καθε αυτοκτονια, καθε τροχαιο ατυχημα, καθε θανατο σε νοσοκομειο, καθε κακό που συνεβαινε σε αυτη τη χωρα, ησασταν εξυπνοι και αξιοπιστοι.
Τσου ρε Λακη.
Kαμια εκπληξη.Σάλτα και γαμήσου. Γλίτσα.
Kαμια εκπληξη.
Χαρακτηριστικο γνωρισμα των κατωτερων πνευματικα ειναι να βριζουν οταν στριμωχτουν.
πρεπει να ειναι αυτη με τα γυαλια μυωπιας τα μαυρα...εχει καποιες φωτο με τα γυαλια αυτα αν ψαξεις σε διαφορα site που λενε για το αμαρτωλο παρελθον της μανας με το ονομα τζεσικα σε studio...Έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν πέτυχα την μάνα του άτυχου κοριτσιού σε μπουρδέλο Κάπου την έχει πάρει το μάτι μου πάντως
Έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν πέτυχα την μάνα του άτυχου κοριτσιού σε μπουρδέλο Κάπου την έχει πάρει το μάτι μου πάντως
Ποιοι ειστε "εσεις"Γύφτοι. Οι αποκαλούμενοι απο την ελεϊνή ασοιχείωτη και γελία νεα τάξη πραγμάτων και Ρομά. Καμία σχέση με οτιδήποτε Ρομαϊκό ή Ρωμέικο δεν έχουν. Το πιο ελλεϊνό και κατώτερο γονίδιο στον κόσμο, ικανό μόνο για ποταπά, ιταμά και ταπεινωμένα έργα και ημέρες. Σε αυτή τη φυλλή ανθρώπων το ανθελληνικό κράτος δίνει επιδόματα. Σε εμας οχι.
Που τους βαζαν μεσα και τους εβραζαν ε?Πρωτο θα ταν γι αυτον τον βρωμοβουλγαρο!!Υπήρχε στο παρελθόν η παρακάτω μηχανή για βασανιστήριο.... Θα ήταν τέλειο για τους συγκεκριμένους....
Ο χάλκινος ταύρος των βασανιστηρίων της αρχαιότητας
Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα ζωα απο τους ανθρώπους......Γιατί ο θεός μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε κακό ο ένας στον άλλο.....
Και το κρεβατι του Προκρουστη καλο ειναι...να του τραβαν τα χερια μεχρι να ξεκολλησουν απο τις θηκες...για βασανισμους οι κιτρινιαρηδες ειναι μανουλες...
sorry off topicΕνω οταν εσεις κατηγορουσατε την κυβερνηση του Σαμαρα σε καθε αυτοκτονια, καθε τροχαιο ατυχημα, καθε θανατο σε νοσοκομειο, καθε κακό που συνεβαινε σε αυτη τη χωρα, ησασταν εξυπνοι και αξιοπιστοι.
Τσου ρε Λακη.
Ποιοι ειστε "εσεις"