Νέα

Προθεσμιακή κατάθεση σε € με επιτόκιο 6%

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
επίσης από Δευτέρα θα δω αν η εγγύηση του ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ, , καλύπτει non-residents.

Λίγο αργά θα το μάθεις όμως αφού έχεις κάνει ήδη, όπως λες, την επένδυση.

Και αν δεν σε καλύπτει ? Ο καπιταλισμός φταίει ?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Υπάρχει πολύ πιο απλός τρόπος για να βγάλεις περίπου 4% μέσα στην Ελλάδα
χωρίς να κάνεις εξωτικές επενδύσεις.

Συγκεκριμένα μετοχές της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤΤΕ) την παρασκευή έκλεισε στα 11,5 ευρώ
και σε λίγο καιρό δίνει μέρισμα ανά μετοχή (καθαρό μετά την αφαίρεση των φόρων) 0,447552.
Οπότε, 0,447552 / 11,5 *100 =περίπου 3,89+%, και πριν λίγο καιρό είχε φτάσει λίγο κάτω
από τα 9 ευρώ ανά μετοχή.

η ΤΤΕ είναι μια από τις 'Τράπεζες των Rothschilds' οπότε κι εμείς τα μικρά ψαράκια άμα
κολυμπάμε και καθαρίζουμε το δέρμα του μεγάλου καρχαρία από παράσιτα θα είμαστε πιθανώς
ασφαλείς...χεχεχε

Και ιστορικά είχε φτάσει μέχρι και κάπου στα 80 ευρώ η μετοχή.

δεν ειναι κακη ιδεα - εκμεταλλευσου ομως τ QE τ 8ειου Ντραγκι παικτη στα αντιστοιχα indices

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Λίγο αργά θα το μάθεις όμως αφού έχεις κάνει ήδη, όπως λες, την επένδυση.
Και αν δεν σε καλύπτει ? Ο καπιταλισμός φταίει ?

αν και δεν έχω πει τι έκανα εγώ αλλά λέω τώρα αν θέλετε, ναι έχω κλείσει κάποια λεφτά αλλά σε εβδομαδιαία βάση, με 5%.

εντάξει, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου ως την Δευτέρα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
δεν ειναι κακη ιδεα - εκμεταλλευσου ομως τ QE τ 8ειου Ντραγκι παικτη στα αντιστοιχα indices

Επειδή είμαι άσχετος από Τεχνική Ανάλυση, θα εκμεταλλευτώ το τέλος του τετραμήνου
της 'γέφυρας' χωρίς λεφτά (όπως λέμε ΑΣΑΛΙΩΤΑ) και την 'Σκληρή Διαπραγμάτευση' του ΣΥΡΙΖΑ...χεχεχε

Όταν άλλα ψαράκια αγχωθούν ή σορτάρουν γύρω στο 9 με 9,5 θα 'μαζέψω' ακόμα μερικά κομματάκια έτσι
για τα 'γεράματά' μου...χεχεχε

Κι άμα δεν κάτσει τέτοια φάση υπάρχει και ο Χρυσός σε φυσική μορφή (αγορά μέσω internet και
αποθήκευση στο εξωτερικό) λίγο πριν γίνει κανένα 'μπάμ' με IOU στο Ελλάντα...χεχεχε

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
αν και δεν έχω πει τι έκανα εγώ αλλά λέω τώρα αν θέλετε, ναι έχω κλείσει κάποια λεφτά αλλά σε εβδομαδιαία βάση, με 5%.

εντάξει, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου ως την Δευτέρα.

Είπες ότι είσαι ήδη ον δε φιλντ. Μάλλο λάθος το κατάλαβα.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Επειδή είμαι άσχετος από Τεχνική Ανάλυση, θα εκμεταλλευτώ το τέλος του τετραμήνου
της 'γέφυρας' χωρίς λεφτά (όπως λέμε ΑΣΑΛΙΩΤΑ) και την 'Σκληρή Διαπραγμάτευση' του ΣΥΡΙΖΑ...χεχεχε

Όταν άλλα ψαράκια αγχωθούν ή σορτάρουν γύρω στο 9 με 9,5 θα 'μαζέψω' ακόμα μερικά κομματάκια έτσι
για τα 'γεράματά' μου...χεχεχε

Κι άμα δεν κάτσει τέτοια φάση υπάρχει και ο Χρυσός σε φυσική μορφή (αγορά μέσω internet και
αποθήκευση στο εξωτερικό) λίγο πριν γίνει κανένα 'μπάμ' με IOU στο Ελλάντα...χεχεχε

νοτ μπαντ

το 4μηνο μαλλον επισπευδεται...πολλες ληξεις + με εγγυησεις τ Δημοσιου

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εγγυηση εισαι σιγουρος οτι υπαρχει ?γιατι ναι μεν ετσι λενε αλλα οντως υπαρχει το σχετικο κονδυλι κεφαλαιο ?
κ δω ετσι λεγανε αλλα το σχετικο κονδυλι ηταν λιγα δις -κατω απο 5 αν θυμαμαι καλα -την ωρα που οι καταθεσεις ηταν ανω των 200 δις !
ολα αυτα ειναι μαρκετιν για να καθησυχασουν το κοσμο
το ποιο πιθανο τα ιδια να κανουν κ οι ουκρανοι

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
νοτ μπαντ

το 4μηνο μαλλον επισπευδεται...πολλες ληξεις + με εγγυησεις τ Δημοσιου

Κι άμα (όπως θάλεγε κι ο Λιακόπουλος...χεχεχε) Αρχίσουν τα 'γεγονότα' να τρέχουν 'γρήγορα'...
και δεν προλάβουμε ούτε μετοχές ούτε χρυσό ούτε και τις Πουτάνες...χεχεχε, τότε η τελευταία
λύση είναι μια κάποια Πέμπτη απόγευμα να κάνουμε ένα PayPal Top Up ώστε να στείλουμε μέχρι
Παρασκευή πρωί το κάτι τίς μας στο 'σύννεφο' εκτός Ελλάδος...χεχεχε

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κι άμα (όπως θάλεγε κι ο Λιακόπουλος...χεχεχε) Αρχίσουν τα 'γεγονότα' να τρέχουν 'γρήγορα'...
και δεν προλάβουμε ούτε μετοχές ούτε χρυσό ούτε και τις Πουτάνες...χεχεχε, τότε η τελευταία
λύση είναι μια κάποια Πέμπτη απόγευμα να κάνουμε ένα PayPal Top Up ώστε να στείλουμε μέχρι

+

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756

:)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
εχει στην αθηνα ρωσικη τραπεζα με 3% δεν χρειαζεται να μπλέκεις με ουκρανια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βάλτε τα χρηματα σας σε σαχλαμαρες και μετα θα εχετε και την απαιτηση να σας λυπηθουμε επειδη θα τα χασετε.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η πρόταση είναι τόσο ανόητη και επικίνδυνη,που οποιοσδήποτε σχολιασμός περιττεύει.......λεφτά σε ουκρανική (!!!!!!) τράπεζα,που εγγυάται (?????) μόνο 6.500 ευρώ.......
Λεφτά δηλαδή σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και με διαλυμένη οικονομία........δεν ρωτάτε τους Ουκρανούς που ζουν στην Αθηνα,γιατί δεν επιστρέφουν στην πατρίδα τους?????

Υ.Γ Υπάρχει μία λύση για καλύτερες αποδόσεις σε Ελληνικές τράπεζες.Συνδυασμός καταθετικού λογαριασμού και αμοιβαίου κεφαλαίου.Δηλαδή,έχεις 100.000 ευρώ,τοποθετείς π.χ τις 70.000 σε προθεσμιακή κατάθεση και τις υπόλοιπες 30.000 σε αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε αγορές του εξωτερικού.Η προθεσμιακή κατάθεση εχει 3.5% επιτόκιο.Τώρα,το ρίσκο είναι στο αμοιβαίο.Μπορεί να κερδίσεις,μπορεί και να χάσεις.......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βάλτε τα χρηματα σας σε σαχλαμαρες και μετα θα εχετε και την απαιτηση να σας λυπηθουμε επειδη θα τα χασετε.

και όχι μόνο να τους λυπηθούμε ... θα ζητάνε και να τους αποζημιώσουμε κιόλας... σαν και αυτούς που πήγαν και πήραν στεγαστικό σε ελβετικό φράγκο....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τύπε έχω μια καλύτερη πρόταση για "επενδύσεις" με τεράστια δυνατότητα κέρδους, αλλά και κάποιο ρίσκο φυσικά.

Το Καζίνο Λουτρακίου! :grin: :grin:

Στα σοβαρά τώρα τέτοια μεγάλη μπαρούφα, για καταθέσεις σε Ουκρανική τράπεζα, δεν θα την έλεγαν ούτε ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε έχω μια καλύτερη πρόταση για "επενδύσεις" με τεράστια δυνατότητα κέρδους, αλλά και κάποιο ρίσκο φυσικά.

Το Καζίνο Λουτρακίου! :grin: :grin:

Στα σοβαρά τώρα τέτοια μεγάλη μπαρούφα, για καταθέσεις σε Ουκρανική τράπεζα, δεν θα την έλεγαν ούτε ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη! :)

Εδω που τα λεμε βεβαια, θυμαμαι οτι κι εσυ επενδυσες στη σιγουρια των ομολογων ελληνικου δημοσιου χααχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχαα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και όχι μόνο να τους λυπηθούμε ... θα ζητάνε και να τους αποζημιώσουμε κιόλας... σαν και αυτούς που πήγαν και πήραν στεγαστικό σε ελβετικό φράγκο....
Αυτοι με το ελβετικο φραγκο δεν αξιζουν καμια λυπηση. Αναρωτιεμαι τι σκεφτονταν δηλαδη.
Ο Συριζα δεν ελεγε οτι θα φερει νομοθετικη ρυθμιση για να τους καλυψει?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Εδω που τα λεμε βεβαια, θυμαμαι οτι κι εσυ επενδυσες στη σιγουρια των ομολογων ελληνικου δημοσιου χααχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχαα

Σ' εμένα το λες; H Κρεντίτ Αγκρικόλ είχε 5 δις στα αποθεματικά της!

Και λίγους μήνες αφού το είχα αγοράσει στο 90% της ονομαστικής του αξίας είχε φτάσει στο 110%! Περιζήτητο!

Αλλά τί ανάγκη έχω τώρα; Αφού η πρωθυπουργάρα μας έχει υποσχεθεί πως θα μας καλύψει την χασούρα! Λες να λέει ψέματα; :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σ' εμένα το λες; H Κρεντίτ Αγκρικόλ είχε 5 δις στα αποθεματικά της!

Και λίγους μήνες αφού το είχα αγοράσει στο 90% της ονομαστικής του αξίας είχε φτάσει στο 110%! Περιζήτητο!

Αλλά τί ανάγκη έχω τώρα; Αφού η πρωθυπουργάρα μας έχει υποσχεθεί πως θα μας καλύψει την χασούρα! Λες να λέει ψέματα; :)
Κι αυτο θα το καλυψει? Ντέιβιντ Κοπερφιλντ η πρωθυπουργαρα.

Ειδες τι εγινε με την 13η συνταξη?
Ετοιμο λεει το νομοσχεδιο ο Στρατουλης.
Αλλά δεν θα κατατεθει ακομη, εξαλλου αυτη θα δοθει Δεκεμβριο 2015 αρα τι πειραζει να κατατεθει Ιουνιο ή Σεπτεμβριο?
Μιλαμε το εχουν τερματισει οι ανθρωποι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom