apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χρυσαυγιτης εισαι τυπε?Eις την προθεση ψηφου ειμαστε πρωτοι και με μεγαλη διαφορα!!!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!
χρυσαυγιτης εισαι τυπε?Eις την προθεση ψηφου ειμαστε πρωτοι και με μεγαλη διαφορα!!!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!
Παραλογο μου φαινεται που εχει μια ψηφο ο Φερης τύπεγιατι οτι η εθνικη ελπιδα εχει μονο 1 ψηφο σου φαινεται λογικο τυπε?
Αστους, αφου ετσι χαιρονται...Πάλι οι κλώνοι πρώτοι...
σου φαίνεται περίεργο που ούτε σε μπουρδελοιστοσελίδα δεν παίρνετε ψήφο;Πάλι οι κλώνοι πρώτοι...
επαιξε αποστασια τυπε :-εθνικη ελπιδα
1.5 ωρα με το αεροπλανο απο Αθηνα. Βεβαια εξαρταται κι απο την εταιρεια, τους ανεμους, τις θυελλες που σπερνονται κλπ κλπ....πού εισαι μαστορα, αν επιτρεπεται?
Οχι, δεν κανω τετοια.ελπιζω να μην χεζεις κι εσυ ταφους, απο εκει που εισαι...
Ωστόσο εχουμε δύο νέα κόμματα που θα παιξουν ρόλο:
1. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Α. ΛΟΒΕΡΔΟΥ (αποστάτης από ΠΑΣΟΚ)
2. ΝΕΑ ΜΕΡΑ του ΧΡ. ΖΩΗ (αποστάτης από ΑΝΕΛ)
Μην ανυσηχεις.....τα κομματα εχουν της πραγματικεςΣε μια προθεση ψηφου προς δημοσια ενημερωση του λαου θα επρεπε οι γαμημενες "εταιρειες" μετρησεων να παρουσιαζουν ερωτηματολογια βασει των τελευταιων βουλευτικων εκλογων με ολα τα νομιμα κομματα που συμμετειχαν τοτε και να συγκρινουν τα αποτελεσματα με την σημερινη εικονα που παρουσιαζουν ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ (η συγκριση γινεται με ομοια πραγματα και οχι αυτοι που ΘΑΑΑΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ......ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (κανενας-αλλο κομμα κ.λ.π αηδιες)..............αν'αυτου αυτοι κανουν αυτες τις μετρησεις με πιθανες μελλοντικες υποψηφιοτητες με κυριο στοχο την κατευθυνση και οχι την ενημερωση του ελληνικου λαου .......αυτη ειναι η αληθεια για οποιους τα πιανουν....κοινως θα επρεπε να ειναι καθαρα για προσωπικη ενημερωση των υποψηφιων κομματων και οχι σε δημοσια θεα
το είπες και μόνος σου... σε μπουρδελοιστοσελίδα...σου φαίνεται περίεργο που ούτε σε μπουρδελοιστοσελίδα δεν παίρνετε ψήφο;
Μην ανυσηχεις.....τα κομματα εχουν της πραγματικες
Ολοι το ξερουμε....απλα οταν φτανει η ωρα το ξεχναμε...!εσυ το ξερεις φιλε μου......οχι ολος ο ελληνικος λαος........και οφειλουμε ολοι εμεις , ο καθενας απο τον μικροκοσμο του μπορει να κανει θαυματα και να τους ενημερωσουμε .......Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ,ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ
Ολοι το ξερουμε....απλα οταν φτανει η ωρα το ξεχναμε...!
To λενε....ΜΑ δεν προκειται να αλλαξει τπτ...θα το δεις...δουμεεσυ ,εγω ,ολοι μας οφειλουμε να λεμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .........ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.......ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ .........ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....κυβερνουν "ποσοστιαια" μονο με τους εγκυρους....στο λενε αλλωστε
To λενε....ΜΑ δεν προκειται να αλλαξει τπτ...θα το δεις...δουμε
Οφείλω να εκφράσω δημόσια την συγκίνηση μου διότι το κόμμα-καταφύγιο για όλους εμάς τους πολιτικά φιλελεύθευρους "δημιουργία ξανά" συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ποσοστό που του επιτρέπει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Υ.Γ. Σε περίπτωση που οι δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" θελήσουν να μας φιμώσουν διατηρώ, φυσικά, το δικαίωμα - ώς γνήσιος δημοκράτης Έλλην - να αλλοιώσω το σχετικό αποτέλεσμα ψηφίζοντας καμιά 30αριά ακόμα φορές με διαφορετικά usernames ...