argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.053
- Πόντοι
- 9.297
Όχι ρε ,σαν σκιάχτρο από χωράφι κολχοζικης ιδιοκτησίας είναι.Κι αυτη σ αρέσει;
Όχι ρε ,σαν σκιάχτρο από χωράφι κολχοζικης ιδιοκτησίας είναι.Κι αυτη σ αρέσει;
Θα ήταν η πιο γαμάτη υπουργός Δικαιοσύνης αλλά ο Σύντροφός Αλαικσυς την ακύρωσε....Ναι συμφωνω...σταθερη στις ιδεες της.
Ξεροχυνω με βυζαρες Ζωιτσας!!!
Φέρνει λίγο σε Φρανκ Ζάππα...εγω την βρισκω γλυκουλα
Aν γίνει η Ελλάδα κυρίαρχη όπως την εννοείς πάλι δεν θα έχεις δικαίωμα ψήφου γιατί θα έχεις ισόβιο πρόεδρο τον Γ.Γ.του Κ.Κ.Ε.Εγώ την μέρα των εκλογών θα παω για καφέ και ίσως για μπουρδελότσαρκα δεν θα χάσω το χρόνο μου με μαλακίες όταν η Ελλάδα είναι επαρχία τον ΗΠΑ ότι και να ρίξεις ότι θέλουν αυτοί θα βγεί η singular logic δικιά τους είναι.Άμα ξαναγινουμέ κυρίαρχο κράτος το συζητάμε!
Καλυτερα με το wilson ε;
Στα αρχιδια μας τυπε αλλα ευχαριστουμε για την ενημερωση....Εγώ την μέρα των εκλογών θα παω για καφέ και ίσως για μπουρδελότσαρκα δεν θα χάσω το χρόνο μου με μαλακίες όταν η Ελλάδα είναι επαρχία τον ΗΠΑ ότι και να ρίξεις ότι θέλουν αυτοί θα βγεί η singular logic δικιά τους είναι.Άμα ξαναγινουμέ κυρίαρχο κράτος το συζητάμε!
Ρε μλκΣτα αρχιδια μας τυπε αλλα ευχαριστουμε για την ενημερωση....
Ζωίτσα την είδα από κοντά, σε πολύ χαλαρή κουβέντα, στα όρθια. Ηταν με εκείνον τον ηθοποιο, το αμόρε της. Κυριαρχεί στο χώρο. Τη λες και δεσποτική παρουσία. Φυσικά άνετη, αερατη, πλακατζου, μοίρασε και ψηφοδέλτια στα περιξ, μια χαρά.Τύπε μετά από όλα αυτά πού έχουν δει τα μάτια μας τόσα χρόνια απο τον blizardeye στο νήμα των παππούληδων ξερολούκουμο μας φαίνετε η ζωήτσα
Είχε γίνει κουβέντα εδώ, πριν λίγο καιρό. Για τα χαριστικά νομοσχεδια που περνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία ώρα. Τώρα βλέπουμε και τα χαριστικά της τελευταίας ώρας της ΝΔ.
Μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα ρε γατακια......
Ζωίτσα την είδα από κοντά, σε πολύ χαλαρή κουβέντα, στα όρθια. Ηταν με εκείνον τον ηθοποιο, το αμόρε της. Κυριαρχεί στο χώρο. Τη λες και δεσποτική παρουσία. Φυσικά άνετη, αερατη, πλακατζου, μοίρασε και ψηφοδέλτια στα περιξ, μια χαρά.
Μόνο που καμιά φορά έριχνε κάτι ψιλές στην γυναίκα του/μάνα τηςΚαι ο πατέρας της είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος , τον είχα συναντήσει πολύ παλιά όταν ήταν πρόεδρος του συνασπισμού (καμία σχέση σαν κόμμα με το τσίρκο μεντράνο του ΣΥΡΙΖΑ που έφτιαξε αργότερα ο Αλαβάνος)
Μόνο που καμιά φορά έριχνε κάτι ψιλές στην γυναίκα του/μάνα της