Νέα

Πρόθεση ψήφου 29/4/23: Τι ψηφίζεις χωρίς μαλακίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις στη κάλπη;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Ελληνική Λύση

• Μέρα 25

• Έθνικη δημιουργία

• Έλληνες (για την πατριδα)

• Ένωση κεντρώων

• Δημοσθένης Βεργής ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

• ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

• ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

• Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

• ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (μαρξιστικό - λενινιστικό)

• ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

• ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

• ΠΡΑΣΙΝΟ & Μωβ

• ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

• Social

• EAN…

• ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

• Λευκό / Άκυρο/ Αποχή

• Δεν έχω αποφασίσει

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Ξεροχυνω με βυζαρες Ζωιτσας!!!:wanker:

zoi-bikini-kill-1068x630.jpg
celebrity perverts GIF

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Εγώ την μέρα των εκλογών θα παω για καφέ και ίσως για μπουρδελότσαρκα δεν θα χάσω το χρόνο μου με μαλακίες όταν η Ελλάδα είναι επαρχία τον ΗΠΑ ότι και να ρίξεις ότι θέλουν αυτοί θα βγεί η singular logic δικιά τους είναι.Άμα ξαναγινουμέ κυρίαρχο κράτος το συζητάμε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.053
Πόντοι
9.297
Εγώ την μέρα των εκλογών θα παω για καφέ και ίσως για μπουρδελότσαρκα δεν θα χάσω το χρόνο μου με μαλακίες όταν η Ελλάδα είναι επαρχία τον ΗΠΑ ότι και να ρίξεις ότι θέλουν αυτοί θα βγεί η singular logic δικιά τους είναι.Άμα ξαναγινουμέ κυρίαρχο κράτος το συζητάμε!
Aν γίνει η Ελλάδα κυρίαρχη όπως την εννοείς πάλι δεν θα έχεις δικαίωμα ψήφου γιατί θα έχεις ισόβιο πρόεδρο τον Γ.Γ.του Κ.Κ.Ε.
Αλλά ..."αυτοί είστε"!

OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Στα αρχιδια μας τυπε αλλα ευχαριστουμε για την ενημερωση....:confused:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
αναγκαστικα θα ψηφισω συριζα,για να φυγουν οι γαλαζιες ακριδες,αλλιως θα ψηφιζα κατι που να τους μπει στο ματι,χρυση αυγη,ανταρσυα κατι τετοιοο,για να φοβουνται στη βουλη οι βολεμενοι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
Τύπε μετά από όλα αυτά πού έχουν δει τα μάτια μας τόσα χρόνια απο τον blizardeye στο νήμα των παππούληδων ξερολούκουμο μας φαίνετε η ζωήτσα :wanker:
Ζωίτσα την είδα από κοντά, σε πολύ χαλαρή κουβέντα, στα όρθια. Ηταν με εκείνον τον ηθοποιο, το αμόρε της. Κυριαρχεί στο χώρο. Τη λες και δεσποτική παρουσία. Φυσικά άνετη, αερατη, πλακατζου, μοίρασε και ψηφοδέλτια στα περιξ, μια χαρά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
FvWYgojWYAEE90y
FvWYgoqWIAEtFbX

Μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα ρε γατακια......
Είχε γίνει κουβέντα εδώ, πριν λίγο καιρό. Για τα χαριστικά νομοσχεδια που περνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία ώρα. Τώρα βλέπουμε και τα χαριστικά της τελευταίας ώρας της ΝΔ.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Ζωίτσα την είδα από κοντά, σε πολύ χαλαρή κουβέντα, στα όρθια. Ηταν με εκείνον τον ηθοποιο, το αμόρε της. Κυριαρχεί στο χώρο. Τη λες και δεσποτική παρουσία. Φυσικά άνετη, αερατη, πλακατζου, μοίρασε και ψηφοδέλτια στα περιξ, μια χαρά.

Και ο πατέρας της είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος , τον είχα συναντήσει πολύ παλιά όταν ήταν πρόεδρος του συνασπισμού (καμία σχέση σαν κόμμα με το τσίρκο μεντράνο του ΣΥΡΙΖΑ που έφτιαξε αργότερα ο Αλαβάνος)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Και ο πατέρας της είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος , τον είχα συναντήσει πολύ παλιά όταν ήταν πρόεδρος του συνασπισμού (καμία σχέση σαν κόμμα με το τσίρκο μεντράνο του ΣΥΡΙΖΑ που έφτιαξε αργότερα ο Αλαβάνος)
Μόνο που καμιά φορά έριχνε κάτι ψιλές στην γυναίκα του/μάνα της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom