Νέα

Πρωταθλητές του σεξ οι Έλληνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαλακιες ειναι αυτα,για να κανεις στατιστικη σωστη πρεπει να εχεις και αντιπροσωπευτικο δειγμα,ειναι δυνατον να βγαλεις συμπερασματα ακριβη με βαση δειγμα αντρων απο τους οποιους οι μισοι λενε ψεματα και οι αλλοι μισοι θεωρουν οτι σεξ ειναι η μια φορα στις δεκαπεντε?

Επισκέπτης
Σωστή.
ένας έξυπνος που γ@@@@@ει πολύ δεν θα το βροντοφωνάξει ποτέ.
δεν εχει αναγκη να το φωναξει.καλα οι ελληνες ειναι με βαση τα λογια οι υπερτατοι γαμιαδες,δερνουν κτλ,μολις ερθει η στιγμη να το αποδειξουν δυσκολευονται

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δεν εχει αναγκη να το φωναξει.καλα οι ελληνες ειναι με βαση τα λογια οι υπερτατοι γαμιαδες,δερνουν κτλ,μολις ερθει η στιγμη να το αποδειξουν δυσκολευονται
Σωστός. Όταν τρώμε δεν μιλάμε.
έτσι όταν γα@@@@με δεν το λέμε σε κανέναν, για λόγους εχεμύθειας.
:2funny: :2funny: :2funny:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Σωστός. Όταν τρώμε δεν μιλάμε.
έτσι όταν γα@@@@με δεν το λέμε σε κανέναν, για λόγους εχεμύθειας.
:2funny: :2funny: :2funny:
μετα μιλαει η φημη μας,δε χρειαζεται.εχω εναν οικογενειακο φιλο που τωρα ειναι γυρω στα 60,εχει παρει παρα πολλες γυναικες στη ζωη του και γενικως ειναι πολυ ενταξει τυπος,ηρεμος,φιλικος κτλ.αυτος ο ανθρωπος ποτε δεν μιλησε για τιποτα γκομενικο ουτε το επαιξε γαμιας οπως κανουν,το μονο που μου ειχε πει οταν ημουν 17 χρονων ηταν να περναω καλα οπως μπορω χωρις να προσβαλλω κανεναν και κυριως χωρις να το παιζω κατι που δεν ειμαι

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μετα μιλαει η φημη μας,δε χρειαζεται.εχω εναν οικογενειακο φιλο που τωρα ειναι γυρω στα 60,εχει παρει παρα πολλες γυναικες στη ζωη του και γενικως ειναι πολυ ενταξει τυπος,ηρεμος,φιλικος κτλ.αυτος ο ανθρωπος ποτε δεν μιλησε για τιποτα γκομενικο ουτε το επαιξε γαμιας οπως κανουν,το μονο που μου ειχε πει οταν ημουν 17 χρονων ηταν να περναω καλα οπως μπορω χωρις να προσβαλλω κανεναν και κυριως χωρις να το παιζω κατι που δεν ειμαι
Αυτό λέω και γω.
Ποτέ να μην λες για οτι κάνεις.
Το κρατάς για τον εαυτό σου.
Ασε τους άλλους να λένε ιστορίες, φαντασιώσεις και πραγματα που δεν θα κάνουν ποτέ.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Φιλοι μου,

Τι σχεση εχουν οι οδηγιες περι συμπεριφορας που ποσταρετε τώρα εδω περα?
Εδώ αλλο ειναι το θεμα, το οτι αναμφισβήτητα θεριζει η στερηση στη χωρα και οτι βγαινουν στατιστικες που ισχυριζονται το αντιθετο.
Αυτο προσπαθουμε εδω να ερμηνευσουμε, αφηστε τα μπαμπαδιστικα περι "να εισαι καλος" κτλ.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φιλοι μου,

Εδώ αλλο ειναι το θεμα, το οτι αναμφισβήτητα θεριζει η στερηση στη χωρα και οτι βγαινουν στατιστικες που ισχυριζονται το αντιθετο.
Αυτο προσπαθουμε εδω να ερμηνευσουμε, αφηστε τα μπαμπαδιστικα περι "να εισαι καλος" κτλ.
έχεις δίκιο.
Ξεφύγαμε ως συνήθως.

Επισκέπτης
Φιλοι μου,

αυτο ειναι απλως στατιστικη για να νιωσει καλυτερα ο καθε αμορφωτος που ζει με βασει τι του παρουσιαζουν οι αλλοι,ειναι οπως οι δεικτες ανεργιας που φαινονται οτι πεφτουν ενω στην ουσια αυξανονται οι υποαπασχολουμενοι,ανασφαλιστοι κακοπληρωμενοι κτλ.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
αυτο ειναι απλως στατιστικη για να νιωσει καλυτερα ο καθε αμορφωτος που ζει με βασει τι του παρουσιαζουν οι αλλοι,ειναι οπως οι δεικτες ανεργιας που φαινονται οτι πεφτουν ενω στην ουσια αυξανονται οι υποαπασχολουμενοι,ανασφαλιστοι κακοπληρωμενοι κτλ.

Μα ρε ντραμιστα, ακομη και αγραμματος να εισαι (ειτε ημιμαθής), εννοειται οτι μπορει ο οποιοσδηποτε να συνειδητοποιήσει
αυτη την μελανη πραγματικοτητα και να απορησει και ν'αμφισβητησει αυτη την στατιστική.
Δεν μιλάνε εδω περα για επιταχυντες ηλεκτρονιων. Μια βολτα να κανεις το βραδυ οπουδηποτε, σε μια παρεα να εισαι, τελειωσε,το πρεφαρεις κατευθειαν.
Αλλα ακομη και για την ανεργια που ανεφερες, και ακομη περισσοτερο για τον πληθωρισμο- που μας λεει το καθε αρχιδι οτι κυμενεται στο 2 και 3%- εννοειται οτι το πρεφαρει ο οποιοσδηποτε που παει σουπερ μαρκετ η λαϊκή, οτι ειναι παπαριες.

Επισκέπτης
Μα ρε ντραμιστα, ακομη και αγραμματος να εισαι (ειτε ημιμαθής), εννοειται οτι μπορει ο οποιοσδηποτε να συνειδητοποιήσει
αυτη την μελανη πραγματικοτητα και να απορησει και ν'αμφισβητησει αυτη την στατιστική.
Δεν μιλάνε εδω περα για επιταχυντες ηλεκτρονιων. Μια βολτα να κανεις το βραδυ οπουδηποτε, σε μια παρεα να εισαι, τελειωσε,το πρεφαρεις κατευθειαν.
Αλλα ακομη και για την ανεργια που ανεφερες, και ακομη περισσοτερο για τον πληθωρισμο- που μας λεει το καθε αρχιδι οτι κυμενεται στο 2 και 3%- εννοειται οτι το πρεφαρει ο οποιοσδηποτε που παει σουπερ μαρκετ η λαϊκή, οτι ειναι παπαριες.
το πρεφαρει αλλα αντι να μαζεψει αλλους 10 να μην αγοραζουν προιοντα απο συγκεκριμμενα μαγαζια παει και το παιρνει το προιον.στην αγγλια οταν ειχαν ανεβει οι τιμες του κρεατος ειχαν συννενοηθει πολλοι κατοικοι και δεν αγοραζαν με αποτελεσμα να κατεβουν οι τιμες.το ιδιο και στην κυπρο ,αν καποιος χαλασει την ποιοτητα και τις τιμες πολυ απλα δεν τον προτιμουν.ε καποια στιγμη αναγκαζεται ο εμπορος και ριχνει την τιμη.θεμα νοοτροπιας αλλα που εδω...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε παιδια μολις γυρισα απο ποτο σε μπαρ που σπανια πηγαινω αλλα ετυχε και ειδα γι αλλη μια φορα πολλους αντρες μονους τους και μερικες γυναικες που κοιτουσαν στο κενο. δε λεω οτι δεν γαμανε οι ελληνες, αλλα πιστευω οτι δεν γαμανε αυτο που πραγματικα γουσταρουν και δεν μπορω να εντοπισω το γιατι. θα θελα πολυ να μπω στην ψυχολογια μιας ωραιας γκομενας για να καταλαβω..οσο για τις ερευνες ειναι για να τις διαβαζουν οι ηλιθιοι, ποτε δεν εχω πιστεψει ερευνα, ολες καπου αποσκοπουν.

knudsen

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον πρωταθλητές στο παραμύθι είναι οι Ελληνες.
Και αν εγώ πω ότι πηδάω δέκα φορές την ημέρα,αυτό πως αποδεικνύεται?
Θα έρθουν στο κρεβάτι μου να ελέγξουν?
Αυτές οι έρευνες είναι για γέλια.Στην ουσία βγάζουν τον πιο παραμυθά και φαντασιόπληκτο λαό,και όχι τον πρωταθλητή του σεξ.Πάω στοίχημα ότι θα είναι σίγουρα ψηλά στη βαθμολογία θα είναι και οι άλλοι μεγάλοι παραμυθάδες οι Ιταλοί.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μάλλον το ότι γαμιόμαστε όλοι μας ανεξαιρέτως σ'αυτή τη χώρα (εφορία, πετρέλαια κλπ)μετράνε...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτές οι έρευνες είναι για γέλια.Στην ουσία βγάζουν τον πιο παραμυθά και φαντασιόπληκτο λαό,και όχι τον πρωταθλητή του σεξ.Πάω στοίχημα ότι θα είναι σίγουρα ψηλά στη βαθμολογία θα είναι και οι άλλοι μεγάλοι παραμυθάδες οι Ιταλοί.

Έχεις απόλυτο δίκαιο.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρωταθλητες στη μουφα ειμαστε μωρε!!Και κωλοτουμπα αναλογα με το τι μας συμφερει!Αλλωστε αν πιστεψεις τους παντες θα καταλαβεις οτι ολοι λιωνουν στη δουλεια και δεν εχουν να φανε αλλα στην πραγματικοτητα ολοι λουφαρουν(αλλοι λιγο αλλοι πολυ) και ολοι εχουν τις καβατζες τους.Καπως ετσι και στο συγκεκριμενο.Αληθεια σε αυτη τη χωρα δεν ακους ποτε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.347
Πόντοι
606
αμα μετραει και η  :jerking: για sex τοτε πηραμε το champions league :2funny:

Επισκέπτης

Σωστός ο νέος! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom