Νέα

Πρόταση στο σαιτ να ανοίξει το δικο του γραφείο συνοδών..Ακούω γνώμες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θελετε το σαιτ να εχει το δικο του γραφειο με CallGirls?

• Ναι θα το στηρίξω

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Οχι, Θα μπειτε Κορυδαλλο

Ψήφοι: 33 42,9%
  • Καταπληκτική ιδεα

Ψήφοι: 6 7,8%
  • Αστο μη μπλέξουμε

Ψήφοι: 13 16,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
να κανει μια εφαρμογη τυπου dating για πουτανες στουντιο!

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Τωρα θα μου πειτε γιατι να βαλει το σαιτ τετοιους μπελαδες στο κεφάλι του..? Μια χαρα δεν ειναι κι ετσι? Δεν αντιλεγω αλλα ηδη θα μπορουσε καποιος να πει οτι ολοι μας εδω στο φορουμ συμβαλουμε σε "διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση". Οποτε κλαιν ον δε λαιν..
Οχι Γιαννης, Γιαννακης.. Οι πρωτοι που θα φρικαρουν χωρις πορνες ειναι οι πολιτικοί αφου ψωνιζουν κατα κορον σχεδον ολοι τους.. Η πορνεια δε διωκεται εξ ολοκληρου..εχει κοινωνικες προεκτασεις.. Τωρα το σαιτ προφανως και δε περιμενει εμενα να του κανω προταση αφου γνωριζει καλυτερα το καθεστως.. αλλα εν τελη τη κανω και μονος μου τη δουλεια αμα λαχει. Κοινωνικο εργο ειναι για μενα!

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Τωρα θα μου πειτε γιατι να βαλει το σαιτ τετοιους μπελαδες στο κεφάλι του..? Μια χαρα δεν ειναι κι ετσι? Δεν αντιλεγω αλλα ηδη θα μπορουσε καποιος να πει οτι ολοι μας εδω στο φορουμ συμβαλουμε σε "διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση". Οποτε κλαιν ον δε λαιν..
Οχι Γιαννης, Γιαννακης.. Οι πρωτοι που θα φρικαρουν χωρις πορνες ειναι οι πολιτικοί αφου ψωνιζουν κατα κορον σχεδον ολοι τους.. Η πορνεια δε διωκεται εξ ολοκληρου..εχει κοινωνικες προεκτασεις.. Τωρα το σαιτ προφανως και δε περιμενει εμενα να του κανω προταση αφου γνωριζει καλυτερα το καθεστως.. αλλα εν τελη τη κανω και μονος μου τη δουλεια αμα λαχει. Κοινωνικο εργο ειναι για μενα!

μερικοι πολιτικοι της εχουν και στα γραφεια τους!!!!
ονοματα δε λεμε..σε αλλο νημα εχουν αναφερθει...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ας μας πουνε τι ισχυει περι πορνειας,γιατι αν ειναι ετσι ολα παρανομα ειναι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πολυ ωραια ιδεα :rockon:

προσφερομαι για οδηγος

και συμβιβαζομαι με ενα με δυο ραντεβου την βδομαδα

αναμενω :rockon:

:hi: :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

φιλε εχεις καταπληκτικη ιδεα και καινοτομα

προσφερομαι για οδηγος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

προσφερομαι για οδηγος
xeiropedes.jpg

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

προσφερομαι για οδηγος

Ωραιος παιχτη ανεμενε στο ακουστικό σου..

Θα χρειαστω και καποια ατομα εμπειρα στο σεξ να παιρνανε απο καστινγκ τα κοριτσια.. εννοειτε χωρις να πληρώνονται για αυτο, μη τρελαθουμε κιόλας ε?  :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καλύτερα θα ήταν να μαζευτούμε μια ομάδα από εδώ και να μαζέψουμε λεφτά για να κάνουμε τσόντες από το ίντερνετ που είναι και νόμιμο. Είχα ρίξει την ιδέα κάποτε, αλλά δεν προχώρησε...

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Καλύτερα θα ήταν να μαζευτούμε μια ομάδα από εδώ και να μαζέψουμε λεφτά για να κάνουμε τσόντες από το ίντερνετ που είναι και νόμιμο. Είχα ρίξει την ιδέα κάποτε, αλλά δεν προχώρησε...

Για πες πως θα δουλευει το concept παιχτη μου?
Δηλαδη ο σιρινακις ειναι πιο μαγκας?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Για πες πως θα δουλευει το concept παιχτη μου?
Δηλαδη ο σιρινακις ειναι πιο μαγκας?
Koίτα μπορούμε να γυρίζουμε τσόντες που να προβάλλονται μόνο μέσω ίντερνετ και να πωλούνται σε dvd μόνο εξωτερικό, ώστε να αποφύγουμε τον ανταγωνισμό με Σειρηνάκη, αλλά και να προσελκύσουμε περισσότερες Ελληνίδες. Το θέμα είναι ποιοι θα βρεθούν να σπρώξουν το πακέτο που χρειάζεται...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ωραιος παιχτη ανεμενε στο ακουστικό σου..

Θα χρειαστω και καποια ατομα εμπειρα στο σεξ να παιρνανε απο καστινγκ τα κοριτσια.. εννοειτε χωρις να πληρώνονται για αυτο, μη τρελαθουμε κιόλας ε?  :grin:

και σε αυτο μεσα ειμαι αλλα δεν θα μπορω να τεσταρω παραπανω απο μια κοπελες την ημερα

αναμενω

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Koίτα μπορούμε να γυρίζουμε τσόντες που να προβάλλονται μόνο μέσω ίντερνετ και να πωλούνται σε dvd μόνο εξωτερικό, ώστε να αποφύγουμε τον ανταγωνισμό με Σειρηνάκη, αλλά και να προσελκύσουμε περισσότερες Ελληνίδες. Το θέμα είναι ποιοι θα βρεθούν να σπρώξουν το πακέτο που χρειάζεται...

Το χα προτεινει σε μια πρωην μου να γυρισουμε φαση αματερ τσοντα.. ειχαμε βαλει μια Gopro να γραφει αλλα δε το προχωρησαμε γιατι ολα πλεον ανεβαινουν κατα κορον στο νετ και υπαρχει αφθονια απο free videos..ποιος θα πληρωσει για κατι ερασιτεχνικο? Χλωμο..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το χα προτεινει σε μια πρωην μου να γυρισουμε φαση αματερ τσοντα.. ειχαμε βαλει μια Gopro να γραφει αλλα δε το προχωρησαμε γιατι ολα πλεον ανεβαινουν κατα κορον στο νετ και υπαρχει αφθονια απο free videos..ποιος θα πληρωσει για κατι ερασιτεχνικο? Χλωμο..
Δε μιλώ για ερασιτεχνικά, αλλά για κανονικές τσόντες με πληρωμή με τη διαφορά ότι θα παίζουν μόνο ίντερνετ στην Ελλάδα.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Δε μιλώ για ερασιτεχνικά, αλλά για κανονικές τσόντες με πληρωμή με τη διαφορά ότι θα παίζουν μόνο ίντερνετ στην Ελλάδα.

Για να φτασεις στο σημειο να εισπράττεις απο κατι τετοιο θελει τρομερη οργανωση και εμπειρια, εδω ο Σιρινακις και ζοριζετε, οτι εβγαλε απο τη Τζουλια κι αυτος.. αμα μιλας για παραγωγη πορνο μιλαμε για επαγγελματιες που σημαινει εργατοωρες με ρισκο να πληρωσεις πιο πολλα απο οσα θα παρεις πισω..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Για να φτασεις στο σημειο να εισπράττεις απο κατι τετοιο θελει τρομερη οργανωση και εμπειρια, εδω ο Σιρινακις και ζοριζετε, οτι εβγαλε απο τη Τζουλια κι αυτος.. αμα μιλας για παραγωγη πορνο μιλαμε για επαγγελματιες που σημαινει εργατοωρες με ρισκο να πληρωσεις πιο πολλα απο οσα θα παρεις πισω..
Σίγουρα θέλει οργάνωση, αλλά μια τέτοια εταιρεία θα εισέπραττε τη χρέωση από το ίντερνετ, από διαφημίσεις και πιθανόν από εξαγωγές.

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
βλεπω οτι με τη μια στο ενεκρινε το ποστ σου η συμμορια εκει μεσα.μου αρεσει που ρωτας.βρε αι απο δω.ναι ανοιξτε και γραφειο τωρα δες ποιο πανω τη φωτο με τις χειροπεδες.υπαρχει το ιδιο και σε αλα 3 χρωματα .αυτο το γραφω ως αντιδραση για τα ποστ και κριτικες που εκανα στο παρελθον και που δεν ανεβηκαν ποτε.......  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom