Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω λεω 20 ευρω για να μην πεσει  το επιπεδο μονο για ελληνες  φυλης 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
οι τιμες πρεπει να αυξηθουν με αντιστοιχη μειωση των υπηρεσιων οπωςγινεται στα παντα που πληρωνει ο ψωροπερηφανος ελληναρας.
οπως πληρωνουμε τα μεγαλυτερα τελη κυκλοφοριας και διοδια για να κυκλοφορουμε σε δρομουςσκοτωστρες
οπως πληρωνετε τα ακριβοτερα τελη για τηλεφωνο και ιντερνετ με ταχυτητες νεατερνταλ
οπως πληρωνετε τεραστιο μερος του αεπ για νοσοκομεια υπο διαλυση
οπως πληρωνετε πανακριβα τα ιδια προιοντατων πολυεθνικων σε σχεση με τηνυπολοιπη ευρωπη

ετσι πρεπει να παει στα 50 ευρω η φυλης για 5 λεπτα ξεπετας, να δειτε που θα λετε και ευχαριστω μετα
εγραψες τυπε!!! :hi:

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Γασπηρη καλα τα λες αλλα με τις αναδουλειες που εχουν πεσει σε λιγο θα σε τραβανε απο τα ποδια για να καθησεις

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.154
Πόντοι
7.865
Οι τιμές πρέπει να ακολουθούν την υπόλοιπη αγορά.Δεν γίνεται με την ανεργία αυτή,αλλά και με πετσοκομμένους μισθούς,αν καταβάλλονται κιόλας,να ζητάς ένα και βάλε μεροκάματο.Πέρα απο αυτό,ρατσιστικό αυτό που θα πώ,πρέπει να μπεί πόρτα στο μπουρδέλο για διάφορους αλλοδαπούς.Είχα μια κουβέντα με ιδιοκτήτη και την πόρνη που εργαζόταν εκείνη την ώρα.Δεν χρειάζεται να πούμε ποιοί είναι για να μην μας πούν και προμότορες.Είπε ο άνθρωπος ότι έχει το πήδημα 20€,η κοπελίτσα είναι πολύ καλή,αλλά δεν δέχεται αλλοδαπούς,μεθυσμένους κτλ.Το είχε παράπονο.Του εξήγησα ότι πολλοί άνθρωποι όταν δουν Πακιστάνια και μπρακίλα σε φάση Τιγκανά και μάλιστα να κάνουν και παζάρι στο 15αρι ξενερώνουν και δεν πατάνε ποτέ για πολλούς λόγους.Είτε για λόγους υγείας και υγιεινής,αλλά και για λόγους αισθητικής και κυρίως για λόγους ηθικούς και ευθιξίας,καθώς υποτιμούν το πελατολόγιο που στηρίζει Φυλής,ενώ ταυτόχρονα δίνουν θάρρητα σε διάφορους.Η κοπέλα συμφώνησε,καθώς είναι λογική και γνωρίζει κάποια πράγματα περί image και πλασάρισμα.Και στην τελική έτσι είναι.Όλες είναι πουτάνες.Αλλά αν πλασαριστεί σαν premium και επιλεκτική,τότε αναβαθμίζεται.Αν πηδιέται αβέρτα με Πακιστάνηδες και λοιπούς θα βρεθεί στον βούρκο.Συνοψίζοντας,όχι μόνο μείωση τιμών,αλλά και ύπαρξη επιπέδων.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=221586.msg7230651#msg7230651 date=1477950218]
τα μπορδελα μπρεπει να κλισουν ο γκοζμος να κινιγα απλες γκοπελες
[/quote]albanisch? :grin:

22cmropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Οι τιμές πρέπει να ακολουθούν την υπόλοιπη αγορά.Δεν γίνεται με την ανεργία αυτή,αλλά και με πετσοκομμένους μισθούς,αν καταβάλλονται κιόλας,να ζητάς ένα και βάλε μεροκάματο.Πέρα απο αυτό,ρατσιστικό αυτό που θα πώ,πρέπει να μπεί πόρτα στο μπουρδέλο για διάφορους αλλοδαπούς.Είχα μια κουβέντα με ιδιοκτήτη και την πόρνη που εργαζόταν εκείνη την ώρα.Δεν χρειάζεται να πούμε ποιοί είναι για να μην μας πούν και προμότορες.Είπε ο άνθρωπος ότι έχει το πήδημα 20€,η κοπελίτσα είναι πολύ καλή,αλλά δεν δέχεται αλλοδαπούς,μεθυσμένους κτλ.Το είχε παράπονο.Του εξήγησα ότι πολλοί άνθρωποι όταν δουν Πακιστάνια και μπρακίλα σε φάση Τιγκανά και μάλιστα να κάνουν και παζάρι στο 15αρι ξενερώνουν και δεν πατάνε ποτέ για πολλούς λόγους.Είτε για λόγους υγείας και υγιεινής,αλλά και για λόγους αισθητικής και κυρίως για λόγους ηθικούς και ευθιξίας,καθώς υποτιμούν το πελατολόγιο που στηρίζει Φυλής,ενώ ταυτόχρονα δίνουν θάρρητα σε διάφορους.Η κοπέλα συμφώνησε,καθώς είναι λογική και γνωρίζει κάποια πράγματα περί image και πλασάρισμα.Και στην τελική έτσι είναι.Όλες είναι πουτάνες.Αλλά αν πλασαριστεί σαν premium και επιλεκτική,τότε αναβαθμίζεται.Αν πηδιέται αβέρτα με Πακιστάνηδες και λοιπούς θα βρεθεί στον βούρκο.Συνοψίζοντας,όχι μόνο μείωση τιμών,αλλά και ύπαρξη επιπέδων.
+1000

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=221586.msg7230651#msg7230651 date=1477950218]
τα μπορδελα μπρεπει να κλισουν ο γκοζμος να κινιγα απλες γκοπελες
[/quote]

κυνηγεεεεεεε μου εσυ !!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Σήμερα το πρωί είχα μια δουλειά στο κέντρο και είχα ένα 20ρικο μαζί μου. Πήγα έφαγα κάτι και μου έμειναν 6 ευρώ. Είπα να περάσω για πλάκα από το Μεταξουργείο να δω αν θα μου κάτσει κάποια με τα 6 ευρώ που είχα. Μπήκα σε τέσσερα μπουρδέλα και με τρόπο ρώτησα ιδιαιτέρως τις τσατσάδες αν μπορώ να γαμήσω με τα 6 ευρώ. Όλες ήταν αρνητικές και μετά πρότεινα μόνο πίπα να μου κάνει η κοπέλα με τα 6 ευρώ, αλλά και πάλι τζίφος  :S

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
Χιονισμενη κωνσταντινουπολεως περασα σαν ανθρωπος απο το ιωαννινων 3
εκει ηταν η λιζα απο λιοσιων παλια που εκανε ψευτοφουλ μεσα στο δωματιο με 20 ευρω
τωρα κανει απλο με 20 και συν 10 το χωρις καποτα στοματικο
δεν εχουν καταλαβει ολα τα μπαζα αυτα πως για τον μεσο ανθρωπο πλεον 20 ειναι πολλα και πρεπει να εχει υπηρεσιες μεσα στο 20αρικο. Οταν με 20 ευρω ωραιες κοπελες κανουν ελευθερα στοματικα 69 και ισως και κωλους
αντε να σοβαρευτει το ιωαννινων 3 και αλλες αναλογες κοπελες και μαγαζια
σε κοροιδευουν και στα μουτρα συν συν συν συν ... τι συν ρε μαστορα ?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Χιονισμενη κωνσταντινουπολεως περασα σαν ανθρωπος απο το ιωαννινων 3
εκει ηταν η λιζα απο λιοσιων παλια που εκανε ψευτοφουλ μεσα στο δωματιο με 20 ευρω
τωρα κανει απλο με 20 και συν 10 το χωρις καποτα στοματικο
δεν εχουν καταλαβει ολα τα μπαζα αυτα πως για τον μεσο ανθρωπο πλεον 20 ειναι πολλα και πρεπει να εχει υπηρεσιες μεσα στο 20αρικο. Οταν με 20 ευρω ωραιες κοπελες κανουν ελευθερα στοματικα 69 και ισως και κωλους
αντε να σοβαρευτει το ιωαννινων 3 και αλλες αναλογες κοπελες και μαγαζια
σε κοροιδευουν και στα μουτρα συν συν συν συν ... τι συν ρε μαστορα ?
---------
απλα δεν μπαινεις κ τερμα

Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα περα απο το Ευνειδων 5, το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι στα 20 ευρω(και εκει που ειναι σε βλεπει ολη η Ιερα Οδος..), υπαρχουν στουντιο με τιμη κατω των 50?
Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ριχνουν ΛΙΓΟ τις τιμες. Το βασικο προβλημα με τα μπουρδελα δεν ειναι οτι ειναι χαλια η πανε αλλοδαποι, υπαρχουν και καλα.
Για μενα ειναι θεμα περιοχων που βρισκονται. Ειναι μιζερια να πηγαινεις εκει, τελειως αντικαβλωτικο, και η Φυλης και το Μεταξουργειο (καλα εκει, απλα ΠΟΤΕ).
Τα στουντιο εχουν πολυ καλη διασπορα, οπως και τα μασατζιδικα. Με λιγο καλυτερες τιμουλες, θα τα επιλεγαμε μαζικα κι ας ηταν και παλι πιο ακριβα απο τα μπουρδελα.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.212
Πόντοι
1.206
Τελικα περα απο το Ευνειδων 5, το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι στα 20 ευρω(και εκει που ειναι σε βλεπει ολη η Ιερα Οδος..), υπαρχουν στουντιο με τιμη κατω των 50?
Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ριχνουν ΛΙΓΟ τις τιμες. Το βασικο προβλημα με τα μπουρδελα δεν ειναι οτι ειναι χαλια η πανε αλλοδαποι, υπαρχουν και καλα.
Για μενα ειναι θεμα περιοχων που βρισκονται. Ειναι μιζερια να πηγαινεις εκει, τελειως αντικαβλωτικο, και η Φυλης και το Μεταξουργειο (καλα εκει, απλα ΠΟΤΕ).
Τα στουντιο εχουν πολυ καλη διασπορα, οπως και τα μασατζιδικα. Με λιγο καλυτερες τιμουλες, θα τα επιλεγαμε μαζικα κι ας ηταν και παλι πιο ακριβα απο τα μπουρδελα.
20 ευρο κ στο Λιοσιων 73Α..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Σήμερα το πρωί είχα μια δουλειά στο κέντρο και είχα ένα 20ρικο μαζί μου. Πήγα έφαγα κάτι και μου έμειναν 6 ευρώ. Είπα να περάσω για πλάκα από το Μεταξουργείο να δω αν θα μου κάτσει κάποια με τα 6 ευρώ που είχα. Μπήκα σε τέσσερα μπουρδέλα και με τρόπο ρώτησα ιδιαιτέρως τις τσατσάδες αν μπορώ να γαμήσω με τα 6 ευρώ. Όλες ήταν αρνητικές και μετά πρότεινα μόνο πίπα να μου κάνει η κοπέλα με τα 6 ευρώ, αλλά και πάλι τζίφος  :S

τυπε πηγες να σπασεις και το ρεκόρ του giasou που είναι 9,99  :S

Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
20 ευρο κ στο Λιοσιων 73Α..

Τυπε ευχαριστω! Μου ειχε ξεφυγει και ειναι και σε καλο σημειο, ανεβαινεις ποδώντας απο μετρο λαρισης και δεν μπλεκεις με φυλης - βικτωριας, μονο κεντρικοι δρομοι.
Θα το τσεκαρω συντομα :boobies:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.782
Πόντοι
496

τυπε αυτα βλεπε ο σοιμπλες κ μας παει  :knockinb: :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom