ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω λεω 20 ευρω για να μην πεσει το επιπεδο μονο για ελληνες φυλης
εγραψες τυπε!!!οι τιμες πρεπει να αυξηθουν με αντιστοιχη μειωση των υπηρεσιων οπωςγινεται στα παντα που πληρωνει ο ψωροπερηφανος ελληναρας.
οπως πληρωνουμε τα μεγαλυτερα τελη κυκλοφοριας και διοδια για να κυκλοφορουμε σε δρομουςσκοτωστρες
οπως πληρωνετε τα ακριβοτερα τελη για τηλεφωνο και ιντερνετ με ταχυτητες νεατερνταλ
οπως πληρωνετε τεραστιο μερος του αεπ για νοσοκομεια υπο διαλυση
οπως πληρωνετε πανακριβα τα ιδια προιοντατων πολυεθνικων σε σχεση με τηνυπολοιπη ευρωπη
ετσι πρεπει να παει στα 50 ευρω η φυλης για 5 λεπτα ξεπετας, να δειτε που θα λετε και ευχαριστω μετα
+1000Οι τιμές πρέπει να ακολουθούν την υπόλοιπη αγορά.Δεν γίνεται με την ανεργία αυτή,αλλά και με πετσοκομμένους μισθούς,αν καταβάλλονται κιόλας,να ζητάς ένα και βάλε μεροκάματο.Πέρα απο αυτό,ρατσιστικό αυτό που θα πώ,πρέπει να μπεί πόρτα στο μπουρδέλο για διάφορους αλλοδαπούς.Είχα μια κουβέντα με ιδιοκτήτη και την πόρνη που εργαζόταν εκείνη την ώρα.Δεν χρειάζεται να πούμε ποιοί είναι για να μην μας πούν και προμότορες.Είπε ο άνθρωπος ότι έχει το πήδημα 20€,η κοπελίτσα είναι πολύ καλή,αλλά δεν δέχεται αλλοδαπούς,μεθυσμένους κτλ.Το είχε παράπονο.Του εξήγησα ότι πολλοί άνθρωποι όταν δουν Πακιστάνια και μπρακίλα σε φάση Τιγκανά και μάλιστα να κάνουν και παζάρι στο 15αρι ξενερώνουν και δεν πατάνε ποτέ για πολλούς λόγους.Είτε για λόγους υγείας και υγιεινής,αλλά και για λόγους αισθητικής και κυρίως για λόγους ηθικούς και ευθιξίας,καθώς υποτιμούν το πελατολόγιο που στηρίζει Φυλής,ενώ ταυτόχρονα δίνουν θάρρητα σε διάφορους.Η κοπέλα συμφώνησε,καθώς είναι λογική και γνωρίζει κάποια πράγματα περί image και πλασάρισμα.Και στην τελική έτσι είναι.Όλες είναι πουτάνες.Αλλά αν πλασαριστεί σαν premium και επιλεκτική,τότε αναβαθμίζεται.Αν πηδιέται αβέρτα με Πακιστάνηδες και λοιπούς θα βρεθεί στον βούρκο.Συνοψίζοντας,όχι μόνο μείωση τιμών,αλλά και ύπαρξη επιπέδων.
---------Χιονισμενη κωνσταντινουπολεως περασα σαν ανθρωπος απο το ιωαννινων 3
εκει ηταν η λιζα απο λιοσιων παλια που εκανε ψευτοφουλ μεσα στο δωματιο με 20 ευρω
τωρα κανει απλο με 20 και συν 10 το χωρις καποτα στοματικο
δεν εχουν καταλαβει ολα τα μπαζα αυτα πως για τον μεσο ανθρωπο πλεον 20 ειναι πολλα και πρεπει να εχει υπηρεσιες μεσα στο 20αρικο. Οταν με 20 ευρω ωραιες κοπελες κανουν ελευθερα στοματικα 69 και ισως και κωλους
αντε να σοβαρευτει το ιωαννινων 3 και αλλες αναλογες κοπελες και μαγαζια
σε κοροιδευουν και στα μουτρα συν συν συν συν ... τι συν ρε μαστορα ?
20 ευρο κ στο Λιοσιων 73Α..Τελικα περα απο το Ευνειδων 5, το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι στα 20 ευρω(και εκει που ειναι σε βλεπει ολη η Ιερα Οδος..), υπαρχουν στουντιο με τιμη κατω των 50?
Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ριχνουν ΛΙΓΟ τις τιμες. Το βασικο προβλημα με τα μπουρδελα δεν ειναι οτι ειναι χαλια η πανε αλλοδαποι, υπαρχουν και καλα.
Για μενα ειναι θεμα περιοχων που βρισκονται. Ειναι μιζερια να πηγαινεις εκει, τελειως αντικαβλωτικο, και η Φυλης και το Μεταξουργειο (καλα εκει, απλα ΠΟΤΕ).
Τα στουντιο εχουν πολυ καλη διασπορα, οπως και τα μασατζιδικα. Με λιγο καλυτερες τιμουλες, θα τα επιλεγαμε μαζικα κι ας ηταν και παλι πιο ακριβα απο τα μπουρδελα.
Σήμερα το πρωί είχα μια δουλειά στο κέντρο και είχα ένα 20ρικο μαζί μου. Πήγα έφαγα κάτι και μου έμειναν 6 ευρώ. Είπα να περάσω για πλάκα από το Μεταξουργείο να δω αν θα μου κάτσει κάποια με τα 6 ευρώ που είχα. Μπήκα σε τέσσερα μπουρδέλα και με τρόπο ρώτησα ιδιαιτέρως τις τσατσάδες αν μπορώ να γαμήσω με τα 6 ευρώ. Όλες ήταν αρνητικές και μετά πρότεινα μόνο πίπα να μου κάνει η κοπέλα με τα 6 ευρώ, αλλά και πάλι τζίφος :S
20 ευρο κ στο Λιοσιων 73Α..
Σήμερα το πρωί είχα μια δουλειά στο κέντρο και είχα ένα 20ρικο μαζί μου. Πήγα έφαγα κάτι και μου έμειναν 6 ευρώ. Είπα να περάσω για πλάκα από το Μεταξουργείο να δω αν θα μου κάτσει κάποια με τα 6 ευρώ που είχα. Μπήκα σε τέσσερα μπουρδέλα και με τρόπο ρώτησα ιδιαιτέρως τις τσατσάδες αν μπορώ να γαμήσω με τα 6 ευρώ. Όλες ήταν αρνητικές και μετά πρότεινα μόνο πίπα να μου κάνει η κοπέλα με τα 6 ευρώ, αλλά και πάλι τζίφος :S
τυπε αυτα βλεπε ο σοιμπλες κ μας παει :S :S
λες η ενημερωση του να φτανει μεχρι το bou com τυπε?