Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το ευρώ ξεκίνησε αρχές του 2002.
Μέχρι Ιούνιο ή Ιούλιο παίζαν μαζί με δραχμή.
Μετά τέλος δραχμή.
Οι βίζιτες άρχισαν αμέσως να παίρνουν ευρώ.

Βίζιτες , η συνηθισμένη ταρίφα τελευταία χρόνια τγς δρχ ήταν 20.000 δρχ 1ώρα/1εκτον
Οι "μοντέλες" 35.000δρχ 1ώρα/εκτον
Παίζαν κάτι με 15.000δρχ αλλά ήταν αλβανάκια για κλάμματα.

Σόλωνος ζήταγαν 15.000δρχ οι πουτάνες το 2001
και ήθελε και 3.000δρχ το Σουδάν , όπου γαμιούνταν.

Καλτ φάση.
Μαζί με το κλειδί ο ρεσεψιονίστ σου έδινε και 3 καπότες.
Φιλε νομιζω οτι κρατησε τουλαχιστον ενα χρονο κ οχι 6 μηνες αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Τεσπα λιγη σημασια εχει.Δεν τα προλαβα αυτα που λες. Παντως τοτε ηταν ποιο καλη φαση ποιο επαγγελματιες σε σχεση με το σημερα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν πεσουν οι τιμες
δεν θα μεινει ουτε μουνοτριχα καλης πουτάνας
Θα την κάνουν ολες για εξω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οκ τύπε, κατάλαβα... Για να κάνουμε και κάποια μαθηματικά, δεδομένου οτι ένας οίκος παίρνει 10 ευρώ από κάθε συνεύρεση, αυτό μεταφράζεται σε κατ' ελάχιστο 33 συνευρέσεις την ημέρα, για να μπορεί να έχει κέρδος. Έστω ότι είναι ανοιχτός 20 ώρες το 24ωρο. Αυτό σημαίνει μίνιμουμ 1,5 πελάτες την ώρα. Δε θέλω να ξέρω πως τα βγάζουν πέρα κάποια σπιτάκια που με το ζόρι έχουν έναν πελάτη την ώρα ή κάποια άλλα που ανοίγουν μόνο απόγευμα. Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε λοιπά λειτουργικά έξοδα, όπως ρεύμα και προφυλακτικά. Έτσι εξηγείται γιατί πιέζουν τόσο πολύ με το χρόνο λοιπόν. Όπως και επίσης γιατί δεν πέφτουν οι τιμές. Διότι αν έπεφταν, θα πήγαιναν μεν περισσότεροι πελάτες, αλλά ο χρόνος δε θα επαρκούσε για να βγουν τα έξοδα...
Τυπε δεν ξερω εαν ειναι 33 μονο σε 3 βαρδιες οι κοπελες.Εχει πεσει η κινηση αισθητα οπως κ οι υπηρεσιες.Τελευταια φορα που πηγα πριν κατι μηνες πετυχα μια παρεα 3 ατομων εκαναν τσαρκα. Ετυχε να βρεθουμε στα ιδια σπιτακια αναζητωντας που θα κανουμε καταθεση. Σε οσα βρεθηκαμε ελεγε ο ενας συνεχεια παμε να φυγουμε ειναι φολα.Οταν τον ρωτησα γιατι το λεει συνεχεια μου λεει δεν καταλαβες οτι πεφτει συνθυματικο? Λεω δλδ?Στο ενα ανεβωκατεβασε τον ηχο του ραδιο στο αλλο εβυχε στο αλλο ανοιγοκλεινε μια πορτα.Με αυτη την τακτικη εχασαν 3 υποψηφιους πελατες. Προσωπικα δεν με ενοχλει να περιμενω και παντα επελεγατα σπιτια που ελεγαν μονο ελληνες κ η κοπελα δεν βιαζεται (και να ισχυει)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τυπε δεν ξερω εαν ειναι 33 μονο σε 3 βαρδιες οι κοπελες.Εχει πεσει η κινηση αισθητα οπως κ οι υπηρεσιες.Τελευταια φορα που πηγα πριν κατι μηνες πετυχα μια παρεα 3 ατομων εκαναν τσαρκα. Ετυχε να βρεθουμε στα ιδια σπιτακια αναζητωντας που θα κανουμε καταθεση. Σε οσα βρεθηκαμε ελεγε ο ενας συνεχεια παμε να φυγουμε ειναι φολα.Οταν τον ρωτησα γιατι το λεει συνεχεια μου λεει δεν καταλαβες οτι πεφτει συνθυματικο? Λεω δλδ?Στο ενα ανεβωκατεβασε τον ηχο του ραδιο στο αλλο εβυχε στο αλλο ανοιγοκλεινε μια πορτα.Με αυτη την τακτικη εχασαν 3 υποψηφιους πελατες. Προσωπικα δεν με ενοχλει να περιμενω και παντα επελεγατα σπιτια που ελεγαν μονο ελληνες κ η κοπελα δεν βιαζεται (και να ισχυει)

Τυπε μου ρατσιστης εισαι :grin:
Δεν θελεις να μοιραζεσαι το ιδιο μουνι με πάκηδες?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν πεσουν οι τιμες
δεν θα μεινει ουτε μουνοτριχα καλης πουτάνας
Θα την κάνουν ολες για εξω

Αυτό που λες, ισχύει εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον.
Μόνο φόλες έχουμε.

Πήρα μια ρουμάνα στο λονδίνο πριν κάτι μήνες και έκανα σύγκριση.
Το συμπέρασμα ;
ΝΑ ΚΛΑΙΣ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τυπε μου ρατσιστης εισαι :grin:
Δεν θελεις να μοιραζεσαι το ιδιο μουνι με πάκηδες?
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου ρε τυπε αλλα ειναι θεμα οπτικης. Καλυτερα να μην ξερω ποις ηταν πριν μεσα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ενα ντελο έχει τον περιορισμό ότι δεν μπορει να χωρέσει πάνω από 4 συνευρέσεις μέσα σε μια ώρα. Αυτο γιατί η πουτανα θα πρέπει να κάνει το μπάνιο της, ένας πελάτης μπορεί να πάρει παραπάνω ώρα για να τελειώσει, πρέπει να αλλάξουν τα σεντόνια, ένα δωμάτιο μπορεί να αργήσει να ελευθερωθεί, με την κρίση ίσως δεν μπορεί να συγκεντρώσει τόση πελατεία κλπ κλπ. Οπότε με τα υφιστάμενα λειτουργικά έξοδα δεν μπορούν να πέσουν οι τιμές, γιατί δε θα βγαίνουν τα νούμερα. Ο μόνος τρόπος για να πέσουν είναι να μειωθούν τα ενοίκια και για να γίνει αυτό, θα πρέπει η πορνεία να γίνει νόμιμη. Όταν ένας οίκος έχει άδεια, μετά ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να του πει ότι εφόσον λειτουργεί παράνομα να του σκάει ένα 10χιλιαρο το μήνα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ειναι πολλα λεφτα που δινουνε για προστασια τα λαδοματα  και δεν μπορουν να πεσουν οι τιμες διοτι θεωρουνται παρανομα  μονο αν γινουν νομιμα  βαλε φωτα  νερα  εχουν κοστο λειτουργικων εξοδων    υψηλο υπαρχει περιορισμος πολλα  εχουν  καιμια κοπελα αλλο ν αεχεις δυο κοπελες 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ενα ντελο έχει τον περιορισμό ότι δεν μπορει να χωρέσει πάνω από 4 συνευρέσεις μέσα σε μια ώρα. Αυτο γιατί η πουτανα θα πρέπει να κάνει το μπάνιο της, ένας πελάτης μπορεί να πάρει παραπάνω ώρα για να τελειώσει, πρέπει να αλλάξουν τα σεντόνια, ένα δωμάτιο μπορεί να αργήσει να ελευθερωθεί, με την κρίση ίσως δεν μπορεί να συγκεντρώσει τόση πελατεία κλπ κλπ. Οπότε με τα υφιστάμενα λειτουργικά έξοδα δεν μπορούν να πέσουν οι τιμές, γιατί δε θα βγαίνουν τα νούμερα. Ο μόνος τρόπος για να πέσουν είναι να μειωθούν τα ενοίκια και για να γίνει αυτό, θα πρέπει η πορνεία να γίνει νόμιμη. Όταν ένας οίκος έχει άδεια, μετά ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να του πει ότι εφόσον λειτουργεί παράνομα να του σκάει ένα 10χιλιαρο το μήνα.
Tυπε οσες φορες εχω παει σε ντελο ουτε μπανιο κανει η κοπελα μετα απο καθε πελατη ουτε φυσικα αλλαζουν σεντονια. Μαλιστα μια φορα ετυχε να παω 2 φορες στο ιδιο ντελο με διαφορα 1 ημερας και ηταν ακριβως τα ιδια σεντονια με την χθεσινη μερα και δεν νομιζω να εχουν ιδια σετ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Tυπε οσες φορες εχω παει σε ντελο ουτε μπανιο κανει η κοπελα μετα απο καθε πελατη ουτε φυσικα αλλαζουν σεντονια. Μαλιστα μια φορα ετυχε να παω 2 φορες στο ιδιο ντελο με διαφορα 1 ημερας και ηταν ακριβως τα ιδια σεντονια με την χθεσινη μερα και δεν νομιζω να εχουν ιδια σετ
Τι να σου πω τυπε, εγώ τουλάχιστον στη Φυλής σε όσα σπιτάκια έχω μπει, και το μπάνιο της έκανε η κοπέλα και τα σεντόνια αλλάζανε. Μπορεί όχι αμέσως μετά από κάθε πελάτη, αλλά αρκετά τακτικά. Αλλιώς το μουνι θα μύριζε ψαριλα και τα σεντόνια θα τα έβρισκα χυμένα. Μήπως εσύ λες για Μετάξι; Επίσης, εισαι σίγουρος ότι το ίδιο σετ σεντονιων δεν είχε πλυθεί, ας πούμε, στο ενδιάμεσο;

megabrotar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω φιλαρακι για την μειωση τιμων αλλα πρεπει ολοι να βοηθησουμε!Οι περισσοτεροι και εγω μαζι συμφωνουμε και οταν γαμησουμε ενα καλο  μουνι κολαμε και τα ξεχναμε ολα και πεφτουμε με τα μουτρα1
:erection:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Τα σεντονια αλλαζουν 1 φορα την εβδομαδα στη Φυλης.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι να σου πω τυπε, εγώ τουλάχιστον στη Φυλής σε όσα σπιτάκια έχω μπει, και το μπάνιο της έκανε η κοπέλα και τα σεντόνια αλλάζανε. Μπορεί όχι αμέσως μετά από κάθε πελάτη, αλλά αρκετά τακτικά. Αλλιώς το μουνι θα μύριζε ψαριλα και τα σεντόνια θα τα έβρισκα χυμένα. Μήπως εσύ λες για Μετάξι; Επίσης, εισαι σίγουρος ότι το ίδιο σετ σεντονιων δεν είχε πλυθεί, ας πούμε, στο ενδιάμεσο;
Για φυλης μιλαω τυπε μου. Υπαρχουν τα καλα υπαρχουν κ αυτα με τις κατσαριδες μεσα και το χορταρακι να μυριζει σε ολο το σπιτακι. Οσο για τα σεντονια δεχομαι οτι ετυχε αλλα δεν παυει να εχει συμβει. Οσο για το μπανιο της κοπελας οι περισσοτερες που ειχα βρεθει ειχαν μωρομαντιλα μαζι τους κ καθαριζαν μερη του σωματος.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τα σεντονια αλλαζουν 1 φορα την εβδομαδα στη Φυλης.

Και κάθε μέρα να αλλάζουν , αν δεν πας πρωί
θα έχουν περάσει 2-3 επαρχίες της αλβανίας και αρκετά χωριά της συρίας και του τατζικιστάν ...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ενα ντελο έχει τον περιορισμό ότι δεν μπορει να χωρέσει πάνω από 4 συνευρέσεις μέσα σε μια ώρα. Φίλος, σε studio παίζει αυτό! πχ η Λίντα μου επέστρεψε τα χρήματα γιατί δεν με προλάβαινε και όπως είπε δεν ήθελε να γίνει γρήγορα! Τώρα σε ρδέλα 6-7 λεπτά παλιά λέγανε (τώρα άντε 8 λεπτά?? να υποθέσω, ρώτα την τσατσά πόση ώρα κάθεται η κοπέλα στο δωμάτιο?), άρα 6 λεπτά 10 πελάτες ανά ώρα, ξέρω θα μου πεις πρέπει να κάνει σαλονάρισμα (δεύτερα) και μπάνιο (καλά εδώ γελάμε 1 ντουζ κάνουν στην αρχή της βάρδιας και that's it), τεμπέλες τις λέω τις πιο πολλές, δουλέψτε με studio που πλέον ξεκινάνε από 20ρι έως 40ρι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Και κάθε μέρα να αλλάζουν , αν δεν πας πρωί
θα έχουν περάσει 2-3 επαρχίες της αλβανίας και αρκετά χωριά της συρίας και του τατζικιστάν ...
Φυλής μπορείς να είσαι ήσυχος ότι μόνο Αλβανοί μπαίνουν...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φίλος, σε studio παίζει αυτό! πχ η Λίντα μου επέστρεψε τα χρήματα γιατί δεν με προλάβαινε και όπως είπε δεν ήθελε να γίνει γρήγορα! Τώρα σε ρδέλα 6-7 λεπτά παλιά λέγανε (τώρα άντε 8 λεπτά?? να υποθέσω, ρώτα την τσατσά πόση ώρα κάθεται η κοπέλα στο δωμάτιο?), άρα 6 λεπτά 10 πελάτες ανά ώρα, ξέρω θα μου πεις πρέπει να κάνει σαλονάρισμα (δεύτερα) και μπάνιο (καλά εδώ γελάμε 1 ντουζ κάνουν στην αρχή της βάρδιας και that's it), τεμπέλες τις λέω τις πιο πολλές, δουλέψτε με studio που πλέον ξεκινάνε από 20ρι έως 40ρι.
Τι λες φίλος; 10 λεπτά ανακοινώνουν πλέον ολες οι τσατσαδες. Σε πολλά σε αφήνουν και τέταρτο, εκτός αν πέσεις σε ξεπεταδικο ή μέρα που θέλουν να βγάλουν χρήμα (Παρασκευή/Σάββατο βράδυ). Για το ντουζ τώρα τι να πω, ίσως να μην είμαι τόσο παρατηρητικός.

Στούντιο με 20 ευρώ???

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Τι λες φίλος; 10 λεπτά ανακοινώνουν πλέον ολες οι τσατσαδες. Σε πολλά σε αφήνουν και τέταρτο, εκτός αν πέσεις σε ξεπεταδικο ή μέρα που θέλουν να βγάλουν χρήμα (Παρασκευή/Σάββατο βράδυ). Για το ντουζ τώρα τι να πω, ίσως να μην είμαι τόσο παρατηρητικός.

Στούντιο με 20 ευρώ???

Σε ποια συγκεκριμένα πες. 90% ξεπετάδικα είναι Ιάσωνος 19 Κορίνα ο τσάτσος μου είχε πει 6-7 λεπτά πως είναι! studios Γκάζι τσέκαρε ξεκινάνε από 20ρι (Ευνειδών νομίζω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom