Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν μπορεις να το πεις δημοσίως στείλε pm

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν δεν μπορεις να το πεις δημοσίως στείλε pm
στα λιμανάκια  που κάνουν κόντρες στη μέση του πουθενά την πέτυχε παντρεμενο φιλαράκι ποδηλάτης και την κρεμπιασε για πέντε ευρώ που λέτε και εσείς εδω.βυζαρες. κωλαρες.Όλα τα είχε αλλά μόνο στο 1.60 υψος.Έτσι έγινε δικοί μου.Τώρα ας αφήσουμε  τα πμ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Στα λιμανακια , ειχε βγαλει φιλος βιντεο , δοκιμαζοντας το νεο του τηλεφακο ,
ελληνα μερακλη παππου , με κατεβασμενο το σωβρακο μινερβα , να πιπωνεται απο νεαρο αραπακλα και τελος να τον πιτσιλαει στη μουρη.
ενδιαμεσα ο παππους καρφωσε και το κωλαρακι του αραπακλα και επειδη ηταν ψηλος (ο αραψ), ειχε σκαρφαλωσει (ο παππους) πανω σε πετρα και του τον καρφωνε στην κωλαρα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ελληνα μερακλη παππου , με κατεβασμενο το σωβρακο μινερβα , να πιπωνεται απο νεαρο αραπακλα και τελος να τον πιτσιλαει στη μουρη.
ενδιαμεσα ο παππους καρφωσε και το κωλαρακι του αραπακλα και επειδη ηταν ψηλος (ο αραψ), ειχε σκαρφαλωσει (ο παππους) πανω σε πετρα και του τον καρφωνε στην κωλαρα.
Ε και τι με αυτό?συνηθισμένες καταστάσεις όλα αυτά.

Επισκέπτης
Γαμιση5με 5 ευρώ υπάρχει?
Για πιπώματα με 5Ε σε αραπίνες, αν πας βραδυάτικα μετά την πλατεία Αττικής θα βρεις έως το Γαλάτσι. Έχουν γραφτεί στο θέμα με τις πιάτσες, τώρα προσωπική εμπειρία δεν έχω άσχετα αν έμενα στη γύρω περιοχή διότι ήθελα να το παίζω κύριος :grin: κι έτσι ξεχαρμάνιαζα αλλού :grin:

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω ρε μυστη αυτά τα μέρη. Την παίρνεις στο αυτοκίνητο για να σε πιπωσει και στο τέλος μπορεί να φύγεις με κανένα αρχιδι λιγότερο. Να σου πω τα φοβάμαι αυτά τα ανοργανωτα σκηνικά. Εγώ έλεγα μήπως έχει πιπα με 5 γιουρια κάπου οργανωμένα

Devastated

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η τιμή στους οίκους της Φυλής θα πρέπει να κατέβει στα 15 ευρώ.

Devastated

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παλαιότερα οι συνθήκες ήταν καλύτερες. Στο σήμερα τσατσάδες κοπέλες κόσμος που γυρνάει στους οίκους μοιάζουν με τον κόσμο του Μεταξουργειου.

Επισκέπτης
Ψάξε λίγο το φόρουμ στην κατηγορία με τις πιάτσες και στείλε και κανένα μήνυμα στους περισσότερο χωμένους στο άθλημα, όλο και κάποιος θα φιλοτιμηθεί να σε βοηθήσει!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Δεν ξέρω ρε μυστη αυτά τα μέρη. Την παίρνεις στο αυτοκίνητο για να σε πιπωσει και στο τέλος μπορεί να φύγεις με κανένα αρχιδι λιγότερο. Να σου πω τα φοβάμαι αυτά τα ανοργανωτα σκηνικά. Εγώ έλεγα μήπως έχει πιπα με 5 γιουρια κάπου οργανωμένα

Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος με τις μαυρες στη πατησιων στο υψος της γαλατσιου. Μενω γαλατσι στο λεω εγγηυμενα ασε που το αστυνομικο τμημα ειναι δυο δρομους, ακριβως, πιο πανω!! Παιζει πιπα με 5 ευρω αλλα οχι ολες αλλα αμα σε βρουνε χαλαρο ειναι μεγαλες ξεπετες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μικρες, καθημερινες ιστοριες.... :2funny:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
και 15 το γαμησακι.κανένα όμορφο και καλό είδες η ολες πιθηκιζαν υπερβολικά? ....ωραίο πάντως να είσαι δίπλα στα μαυρακια.Τελευταίο  καιρό τα είχα δει να βγαίνουν  πιο νωρις από τις 10βραδυ στο παρκο

μονο τσιμπουκακι εχω δωσει στις μαυρουλες κι αυτο γιατι ειναι διπλα μου αλλιως δεν τις προτιμαω. Αλλα ναι τωρα κυκλοφορει ενα φοβερο εχει γραψει και ενας φιλος οτι το μπερδεψε με 15χρονο αλλα ειναι πανω απο 25 αμα δεις το προσωπο απλα το σωμα του ειναι τρομερο πολυ λεπτη μεση πεταχτο κωλαρακι (οχι αυτο το τεραστιο των μαυρων) κανονικα χειλακια (οχι τις χειλαρες που εχουνε οι μαυρες) και δεν ειναι καταμαυρο!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος με τις μαυρες στη πατησιων στο υψος της γαλατσιου. Μενω γαλατσι στο λεω εγγηυμενα ασε που το αστυνομικο τμημα ειναι δυο δρομους, ακριβως, πιο πανω!! Παιζει πιπα με 5 ευρω αλλα οχι ολες αλλα αμα σε βρουνε χαλαρο ειναι μεγαλες ξεπετες
και 15 το γαμησακι.κανένα όμορφο και καλό είδες η ολες πιθηκιζαν υπερβολικά? ....ωραίο πάντως να είσαι δίπλα στα μαυρακια.Τελευταίο  καιρό τα είχα δει να βγαίνουν  πιο νωρις από τις 10βραδυ στο παρκο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μονο τσιμπουκακι εχω δωσει στις μαυρουλες κι αυτο γιατι ειναι διπλα μου αλλιως δεν τις προτιμαω. Αλλα ναι τωρα κυκλοφορει ενα φοβερο εχει γραψει και ενας φιλος οτι το μπερδεψε με 15χρονο αλλα ειναι πανω απο 25 αμα δεις το προσωπο απλα το σωμα του ειναι τρομερο πολυ λεπτη μεση πεταχτο κωλαρακι (οχι αυτο το τεραστιο των μαυρων) κανονικα χειλακια (οχι τις χειλαρες που εχουνε οι μαυρες) και δεν ειναι καταμαυρο!!!
είχα δει και εγώ μια σχετικά ωραία οχι τόσο σκουρόχρωμη με διακριτικες  καμπύλες.οχι σαν κάποια θωρηκτα.που θυμίζουν  γοριλα παρά γυναίκα.μπιμπελο ήταν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom