alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πώς δεν τα λεμε ρε τύπε, τωρα δεν τα ειπες?άστα.Αυτά δεν τα λέμε.ωραίο μαύρακι ήταν δικέ μου.
Πώς δεν τα λεμε ρε τύπε, τωρα δεν τα ειπες?άστα.Αυτά δεν τα λέμε.ωραίο μαύρακι ήταν δικέ μου.
που !νομίζω ότι είπε δικέ μου.Πώς δεν τα λεμε ρε τύπε, τωρα δεν τα ειπες?
στα λιμανάκια που κάνουν κόντρες στη μέση του πουθενά την πέτυχε παντρεμενο φιλαράκι ποδηλάτης και την κρεμπιασε για πέντε ευρώ που λέτε και εσείς εδω.βυζαρες. κωλαρες.Όλα τα είχε αλλά μόνο στο 1.60 υψος.Έτσι έγινε δικοί μου.Τώρα ας αφήσουμε τα πμ.Αν δεν μπορεις να το πεις δημοσίως στείλε pm
στα λιμανάκια
Ε και τι με αυτό?συνηθισμένες καταστάσεις όλα αυτά.Στα λιμανακια , ειχε βγαλει φιλος βιντεο , δοκιμαζοντας το νεο του τηλεφακο ,
ελληνα μερακλη παππου , με κατεβασμενο το σωβρακο μινερβα , να πιπωνεται απο νεαρο αραπακλα και τελος να τον πιτσιλαει στη μουρη.
ενδιαμεσα ο παππους καρφωσε και το κωλαρακι του αραπακλα και επειδη ηταν ψηλος (ο αραψ), ειχε σκαρφαλωσει (ο παππους) πανω σε πετρα και του τον καρφωνε στην κωλαρα.
Για πιπώματα με 5Ε σε αραπίνες, αν πας βραδυάτικα μετά την πλατεία Αττικής θα βρεις έως το Γαλάτσι. Έχουν γραφτεί στο θέμα με τις πιάτσες, τώρα προσωπική εμπειρία δεν έχω άσχετα αν έμενα στη γύρω περιοχή διότι ήθελα να το παίζω κύριος κι έτσι ξεχαρμάνιαζα αλλούΓαμιση5με 5 ευρώ υπάρχει?
Δεν ξέρω ρε μυστη αυτά τα μέρη. Την παίρνεις στο αυτοκίνητο για να σε πιπωσει και στο τέλος μπορεί να φύγεις με κανένα αρχιδι λιγότερο. Να σου πω τα φοβάμαι αυτά τα ανοργανωτα σκηνικά. Εγώ έλεγα μήπως έχει πιπα με 5 γιουρια κάπου οργανωμένα
Μικρες, καθημερινες ιστοριες....Στα λιμανακια , ειχε βγαλει φιλος βιντεο , δοκιμαζοντας το νεο του τηλεφακο ,
ελληνα μερακλη παππου , με κατεβασμενο το σωβρακο μινερβα , να πιπωνεται απο νεαρο αραπακλα και τελος να τον πιτσιλαει στη μουρη.
ενδιαμεσα ο παππους καρφωσε και το κωλαρακι του αραπακλα και επειδη ηταν ψηλος (ο αραψ), ειχε σκαρφαλωσει (ο παππους) πανω σε πετρα και του τον καρφωνε στην κωλαρα.
Μικρες, καθημερινες ιστοριες....
και 15 το γαμησακι.κανένα όμορφο και καλό είδες η ολες πιθηκιζαν υπερβολικά? ....ωραίο πάντως να είσαι δίπλα στα μαυρακια.Τελευταίο καιρό τα είχα δει να βγαίνουν πιο νωρις από τις 10βραδυ στο παρκο
είχα δει και εγώ μια σχετικά ωραία οχι τόσο σκουρόχρωμη με διακριτικες καμπύλες.οχι σαν κάποια θωρηκτα.που θυμίζουν γοριλα παρά γυναίκα.μπιμπελο ήταν..
εγώ γουστάρω παρά πολύ το δέρμα τους.
και 15 το γαμησακι.κανένα όμορφο και καλό είδες η ολες πιθηκιζαν υπερβολικά? ....ωραίο πάντως να είσαι δίπλα στα μαυρακια.Τελευταίο καιρό τα είχα δει να βγαίνουν πιο νωρις από τις 10βραδυ στο παρκοΔεν υπαρχει κανενας κινδυνος με τις μαυρες στη πατησιων στο υψος της γαλατσιου. Μενω γαλατσι στο λεω εγγηυμενα ασε που το αστυνομικο τμημα ειναι δυο δρομους, ακριβως, πιο πανω!! Παιζει πιπα με 5 ευρω αλλα οχι ολες αλλα αμα σε βρουνε χαλαρο ειναι μεγαλες ξεπετες
είχα δει και εγώ μια σχετικά ωραία οχι τόσο σκουρόχρωμη με διακριτικες καμπύλες.οχι σαν κάποια θωρηκτα.που θυμίζουν γοριλα παρά γυναίκα.μπιμπελο ήταν..μονο τσιμπουκακι εχω δωσει στις μαυρουλες κι αυτο γιατι ειναι διπλα μου αλλιως δεν τις προτιμαω. Αλλα ναι τωρα κυκλοφορει ενα φοβερο εχει γραψει και ενας φιλος οτι το μπερδεψε με 15χρονο αλλα ειναι πανω απο 25 αμα δεις το προσωπο απλα το σωμα του ειναι τρομερο πολυ λεπτη μεση πεταχτο κωλαρακι (οχι αυτο το τεραστιο των μαυρων) κανονικα χειλακια (οχι τις χειλαρες που εχουνε οι μαυρες) και δεν ειναι καταμαυρο!!!