Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Θα βγω να γαμησω! ,! Δεν με νοιαζει τιποτα!!!τωρα πριν κλεισουν τα ΑΤΜ

μαν δεν νομιζω να προλαβεις....εμενα ηδη μου παγωσανε εναν λογαριασμο...γαμησε τα...αρχισανε απο τωρα....για πληρωμες προς το Δ.Ν.Τ .

Ευτυχως εχω και αλλους....παντως για μενα η αποχη τελιωσε....απο αυριο μπαινω δυναμικα για γαμησια...μια μερα καλα ητανε μαγκες

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μια μέρα άντεξα και χθες πήρα τρεις   ... σήμερα είμαι καλά, νηφάλιος ... αύριο θα δείξει αν θα ''πέσω'' ξανά ... παλεύω με Θεούς και δαίμονες μέσα μου, ελπίζω να τα καταφέρω να βγάλω το Σ/Κ χωρίς να ξανά κυλήσω   :(

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αναρωτιέμαι εσείς που τα βρίσκετε τόσα λεφτά.  :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παίδες συντάσσομαι και γώ στο κίνημα της 3ήμερης αποχής  ;)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Αναρωτιέμαι εσείς που τα βρίσκετε τόσα λεφτά.  :think:

εγω παω στην εκκλησια καθε κυριακη και αναβω ενα κερακι να με εχει καλα ο Θεος και να μου δινει φραγκα οσα περισσοτερα μπορει...δεν με εχει απογοητευσει προς το παρον....ασχετα αν μετα την εκκλησια παω και κανω παρτουζεςςς χεχεχεχε

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Δεν γίνεται αγαπητοί συναγωνιστές να πορευθούμε με τιμές μιας δεκαετίας ή επταετίας πριν

Εσείς με τα ''μαγαζιά'', γραφεία κτλ ρίχτε λίγο τις απαιτήσεις...

ξέρετε είναι το ''κακό κάρμα'' που με κάποιο τρόπο σας ''τρώει'' όσα έχετε βγάλει και έρχεται η νέμεσις μετά την αλλαζονεία...

χαμηλώστε λίγο το μύτο και ακούστε τι γίνεται έξω...

για πιάτσες κτλ προτείνω να πάει ένα δεκάρικο

Προτείνω

ΜΕΤΑΞΙ 7  ΕΥΡΩ ( ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΙΖΑ Η ΤΣΑΤΣΑ Ή Ο ΟΙΚΟΣ)

ΦΥΛΗΣ 15 ΕΥΡΩ  (ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ)

ΣΤΟΥΝΤΙΟ  30 (ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΥΓΕΣ)

ΒΙΖΙΤΕΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΩΣ ΜΠΑΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΎΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ

ΜΠΑΖΑ 40-60

ΜΟΥΝΑΡΕΣ
50-80

ΒΙΖΙΤΟΓΡΑΦΕΙΑ 80-100 ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ

Ακούω προτάσεις  :hi:

τιμια προταση δεδομενου της κρισης που περναμε..
οτιδηποτε παραπανω ειναι τρελα..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
μαν δεν νομιζω να προλαβεις....εμενα ηδη μου παγωσανε εναν λογαριασμο...γαμησε τα...αρχισανε απο τωρα....για πληρωμες προς το Δ.Ν.Τ .

Ευτυχως εχω και αλλους....παντως για μενα η αποχη τελιωσε....απο αυριο μπαινω δυναμικα για γαμησια...μια μερα καλα ητανε μαγκες
Αυτό που γράφεις είναι σοβαρό!Κάτω από ποιές προϋποθέσεις στον παγώσανε;(χρέη προς το Δημόσιο,Ασφαλιστικά Ταμεία,κλπ),αλλιώς πρόκειται για τη μισή αλήθεια που είναι η χειρότερη μορφή προπαγάνδας!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Αυτό που γράφεις είναι σοβαρό!Κάτω από ποιές προϋποθέσεις στον παγώσανε;(χρέη προς το Δημόσιο,Ασφαλιστικά Ταμεία,κλπ),αλλιώς πρόκειται για τη μισή αλήθεια που είναι η χειρότερη μορφή προπαγάνδας!

κανενα χρεος μαν...τον παγωσανε για να εξοφλησουνε 1.5 δις προς το ΔΝΤ....το κανανε και σε αλλους λογαριασμους...οχι μονο στον δικο μου...παιρνωντας απο τον καθε λογαριασμος γυρω στο 0.02%

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
κανενα χρεος μαν...τον παγωσανε για να εξοφλησουνε 1.5 δις προς το ΔΝΤ....το κανανε και σε αλλους λογαριασμους...οχι μονο στον δικο μου...παιρνωντας απο τον καθε λογαριασμος γυρω στο 0.02%
Θα πάω να το τσεκάρω στο ATM κάνοντας ενημέρωση τελευταίων κινήσεων.

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Δεν γίνεται αγαπητοί συναγωνιστές να πορευθούμε με τιμές μιας δεκαετίας ή επταετίας πριν

Εσείς με τα ''μαγαζιά'', γραφεία κτλ ρίχτε λίγο τις απαιτήσεις...

ξέρετε είναι το ''κακό κάρμα'' που με κάποιο τρόπο σας ''τρώει'' όσα έχετε βγάλει και έρχεται η νέμεσις μετά την αλλαζονεία...

χαμηλώστε λίγο το μύτο και ακούστε τι γίνεται έξω...

για πιάτσες κτλ προτείνω να πάει ένα δεκάρικο

Προτείνω

ΜΕΤΑΞΙ 7  ΕΥΡΩ ( ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΙΖΑ Η ΤΣΑΤΣΑ Ή Ο ΟΙΚΟΣ)

ΦΥΛΗΣ 15 ΕΥΡΩ  (ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ)

ΣΤΟΥΝΤΙΟ  30 (ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΥΓΕΣ)

ΒΙΖΙΤΕΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΩΣ ΜΠΑΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΎΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ

ΜΠΑΖΑ 40-60

ΜΟΥΝΑΡΕΣ
50-80

ΒΙΖΙΤΟΓΡΑΦΕΙΑ 80-100 ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ

Ακούω προτάσεις  :hi:

Ο νέος τιμοκατάλογος παρακαλώ να ενημερωθεί και να συζητηθεί και σε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=221725.msg6345297#new]αυτό το θρεντάκι[/url]. Το φίντμπακ των απανταχών συναγωνιστών του μπου είναι υπερπολύτιμο!!!  :orchestra:

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1

H περσεφόνη3333 πρέπει να έκανε την κουτσουκέλα και να χρωστούσε πουθενά γιαυτό και στον παγώσανε. γιαυτό μάγκες ποτέ κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τάνες.  :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εγώ είχα προσπαθήσει να σηκώσω από ΔΥΟ ΑΤΜ της Eurobank πριν από μία βδομάδα και μου έλεγε ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να εξηγεί γιατί. Μωρέ λες;  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ είχα προσπαθήσει να σηκώσω από ΔΥΟ ΑΤΜ της Eurobank πριν από μία βδομάδα και μου έλεγε ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να εξηγεί γιατί. Μωρέ λες;  :S
Προφανως ειχε ξεμείνει το μηχανημα απο λεφτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom