The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.098
- Πόντοι
- 25.467
Τιποτα σ αυτον τον κοσμο δεν ειναι δωρεαν....ειδικα για ντυμενεs γυναικεs
Δεν ξερω αν με καταλαβαινειs
Αφήστε που δεν τηρεί και τις υποσχέσεις της...
Τιποτα σ αυτον τον κοσμο δεν ειναι δωρεαν....ειδικα για ντυμενεs γυναικεs
Δεν ξερω αν με καταλαβαινειs
Εχω γνωση ο φυλακαs.......Κατι με...."πνευστα" τα οποια στη συνεχεια αρνηθηκεΑφήστε που δεν τηρεί και τις υποσχέσεις της...
θα προτεινω στον αντισθενη κατευθειαν μια πολυ ομορφη συνεργασια και θα σας γραψω στα αρχιδια σας
Ενίσταμαι. Θέλω της ψήφους μου πίσω.
βρε πανηλίθιο βρώμόμουνο κάνεις πλάκα ή όντως έχεις την εντύπωση ότι υπάρχει μία στο εκατομμύριο να γίνεις μοντ?θα προτεινω στον αντισθενη κατευθειαν μια πολυ ομορφη συνεργασια και θα σας γραψω στα αρχιδια σας
Ετσι εγινε και με την καλπη....αλλα πηρανε απαλλακτικο βουλευμα :SΓιατί; Αφού έπεσα θύμα απάτης.
βρε πανηλίθιο βρώμόμουνο κάνεις πλάκα ή όντως έχεις την εντύπωση ότι υπάρχει μία στο εκατομμύριο να γίνεις μοντ?
Θα παρει το μεροs του αντιδικου....Θα του ταξει πιπεsΣκέπτομαι να σας μηνύσω για απάτη.
Θα με αναλάβετε ως δικηγόρος;
Σκέπτομαι να σας μηνύσω για απάτη.
Θα με αναλάβετε ως δικηγόρος;
μια συγκλονιστικη νεα ψηφοφορια ξεκινα
..εχω τεκμηρια απτα
Πεs πιπα γιατι δεν θα καταλαβουν ολοι....Δεν ειναι του πανεπιστημιου
εννοειται πως θελω βορειοελλαδητισσα.....λεω να την αφησω ενεργη για εναν μηνα την ψηφοφορια να ψηφισουν ολοι οι κλωνοι ησυχα ησυχα και να μην στριμωχνεστε στα εκλογικα κεντρα
Πεs πιπα γιατι δεν θα καταλαβουν ολοι....Δεν ειναι του πανεπιστημιου
Μην θίγεις οσους δεν εβγαλαν πανεπιστημιο γιατι εχουν βγαλει αυτο της ζωης
Οχι δεν θιγω......Απλα λεω τιs διαφορεs στη διαλεκτοΜην θίγεις οσους δεν εβγαλαν πανεπιστημιο γιατι εχουν βγαλει αυτο της ζωης