Νέα

προτασεις για τιμημενους,νεους μοντ και καθαιρεση ηδη υπαρχοντων.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ουτε καν στο καταλογο δεν με εχετε...εχω κριτικες κ ενημερωσεις απο Θεσ/κη,Λαρισα,Καρδιτσα,Τρικαλα,Αθηνα...ειδικα απο Τρικαλα,Καρδιτσα κ Αθηνα ειναι κ οι πιο προσφατες...παιζω δηλαδη μπαλα σε τσαρδια διαφορετικων Νομων...ανετα θα επρεπε να ημουν πορνορεπορτερ...εγω θα ψησω δυο κατσικια + τσιπουρο+κρασι+φασολαδα....γραφω κ απο το 08... ;)

Το αξίζεις......μόνο και μόνο οι ρομαντικές χριστοπαναγίες που έχουν γραφτεί σε κριτική σου φτάνουν..... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Το αξίζεις......μόνο και μόνο οι ρομαντικές χριστοπαναγίες που έχουν γραφτεί σε κριτική σου φτάνουν..... :2funny:
ευχαριστω μπιλυ... :rockon: :rockon:
ρομαντικες χριστοπαναγιες κ πεταγμα απο τσιμουχες σε μηχανουργειο διπλα σε τσαρδι...υπαρχει πιο ρομαντικη εικονα? :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ευχαριστω μπιλυ... :rockon: :rockon:
ρομαντικες χριστοπαναγιες κ πεταγμα απο τσιμουχες σε μηχανουργειο διπλα σε τσαρδι...υπαρχει πιο ρομαντικη εικονα? :grin: :grin:

Είναι και το ρομαντικό σκυλί που γαμήθηκε να γαυγίζει........ :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βαζω κ φασολαδα μαν... :grin: :grin: :badair:
fasolada_alonistaina.jpg
images

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ουτε καν στο καταλογο δεν με εχετε...εχω κριτικες κ ενημερωσεις απο Θεσ/κη,Λαρισα,Καρδιτσα,Τρικαλα,Αθηνα...ειδικα απο Τρικαλα,Καρδιτσα κ Αθηνα ειναι κ οι πιο προσφατες...παιζω δηλαδη μπαλα σε τσαρδια διαφορετικων Νομων...ανετα θα επρεπε να ημουν πορνορεπορτερ...εγω θα ψησω δυο κατσικια + τσιπουρο+κρασι+φασολαδα....γραφω κ απο το 08... ;)

:shit:

Και που έγινες τιμημένος πάλι καλά να λες  :fuck2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πάμε στοίχημα ότι άμα ρωτήσουμε στην τύχη 10 μέλη ποιος είναι ο ντίμιτς ζήτημα να σε ξέρουν οι 3;  :fuck2:
παμε...ουτε μια τριχα απο τα @@ μου δεν εισαι μαν...,ξερολας που ζητιανευεις την προσοχη εισαι...
μεινε παλιος τωρα κ πιες ξυδακι... :tooth:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
παμε...ουτε μια τριχα απο τα @@ μου δεν εισαι μαν...,ξερολας που ζητιανευεις την προσοχη εισαι...
μεινε παλιος τωρα κ πιες ξυδακι... :tooth:

Παπάκια έχεις, όχι αρχίδια, μόνος σου το λες   :fuck2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom