dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
βαζω κ φασολαδα μαν...υπαρχει αλλος που να βαζει τρια κατσικια ή να το κατακυρωσω στον κυριο;
βαζω κ φασολαδα μαν...υπαρχει αλλος που να βαζει τρια κατσικια ή να το κατακυρωσω στον κυριο;
ουτε καν στο καταλογο δεν με εχετε...εχω κριτικες κ ενημερωσεις απο Θεσ/κη,Λαρισα,Καρδιτσα,Τρικαλα,Αθηνα...ειδικα απο Τρικαλα,Καρδιτσα κ Αθηνα ειναι κ οι πιο προσφατες...παιζω δηλαδη μπαλα σε τσαρδια διαφορετικων Νομων...ανετα θα επρεπε να ημουν πορνορεπορτερ...εγω θα ψησω δυο κατσικια + τσιπουρο+κρασι+φασολαδα....γραφω κ απο το 08... ;)
ευχαριστω μπιλυ...Το αξίζεις......μόνο και μόνο οι ρομαντικές χριστοπαναγίες που έχουν γραφτεί σε κριτική σου φτάνουν.....
ευχαριστω μπιλυ...
ρομαντικες χριστοπαναγιες κ πεταγμα απο τσιμουχες σε μηχανουργειο διπλα σε τσαρδι...υπαρχει πιο ρομαντικη εικονα?
αυτο ηταν στην Καρδιτσα διπλα σε μια μαντρα...Είναι και το ρομαντικό σκυλί που γαμήθηκε να γαυγίζει........
αυτο ηταν στην Καρδιτσα διπλα σε μια μαντρα...
παραλιγο τετοιο σκηνικο μπιλυ σαν του βιντεο...Άλλο ένα συν +.........
παραλιγο τετοιο σκηνικο μπιλυ σαν του βιντεο...
ουτε καν στο καταλογο δεν με εχετε...εχω κριτικες κ ενημερωσεις απο Θεσ/κη,Λαρισα,Καρδιτσα,Τρικαλα,Αθηνα...ειδικα απο Τρικαλα,Καρδιτσα κ Αθηνα ειναι κ οι πιο προσφατες...παιζω δηλαδη μπαλα σε τσαρδια διαφορετικων Νομων...ανετα θα επρεπε να ημουν πορνορεπορτερ...εγω θα ψησω δυο κατσικια + τσιπουρο+κρασι+φασολαδα....γραφω κ απο το 08... ;)
εσυ ακομη δεν εφαγες μπαν?
Και που έγινες τιμημένος πάλι καλά να λες
ειναι θυρα7 μαν....δεν τρωνε μπαν οι ολυμπιακοι σε αυτο το σαιτ.....εσυ ακομη δεν εφαγες μπαν?
εσυ ακομη δεν εφαγες μπαν?
παμε...ουτε μια τριχα απο τα @@ μου δεν εισαι μαν...,ξερολας που ζητιανευεις την προσοχη εισαι...Πάμε στοίχημα ότι άμα ρωτήσουμε στην τύχη 10 μέλη ποιος είναι ο ντίμιτς ζήτημα να σε ξέρουν οι 3;
α ετσι εξηγειται....ειναι θυρα7 μαν....δεν τρωνε μπαν οι ολυμπιακοι σε αυτο το σαιτ.....
παμε...ουτε μια τριχα απο τα @@ μου δεν εισαι μαν...,ξερολας που ζητιανευεις την προσοχη εισαι...
μεινε παλιος τωρα κ πιες ξυδακι...
κλαψε..................Παπάκια έχεις, όχι αρχίδια, μόνος σου το λες
κλαψε..................
ειμαι ηδη....Κι εσύ κλάψε που δεν μπηκες στον κατάλογο φλούφλη
Πάμε στοίχημα ότι άμα ρωτήσουμε στην τύχη 10 μέλη ποιος είναι ο ντίμιτς ζήτημα να σε ξέρουν οι 3;