baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
re βατραχε δε βαρεθηκεςφοβάσαι μην φύγουμε ένας ένας και μείνεις μόνος σου ;)
re βατραχε δε βαρεθηκεςφοβάσαι μην φύγουμε ένας ένας και μείνεις μόνος σου ;)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΩΝΟΥς ΡΕ Παλι τα ιδια θα λεμε :Sτον ίδιο κωδικό χρησιμοποιείς σε όλους? ή μήπως στα περισσότερα παρακλάδια ακολουθείς συγκεκριμένο μοτίβο πχ κάθε νικ είναι και ο κωδικός του
Ντααααααξ' δεν νομιζω να κανεις και τιποτα αλλο τωρα .....θα μιλαω με τους κλωνους μου
re βατραχε δε βαρεθηκες
Ντααααααξ' δεν νομιζω να κανεις και τιποτα αλλο τωρα .....
μόνο το άβαταρ βαρέθηκα τα υπόλοιπα τα βρίσκω το ίδιο συναρπαστικά όπως και όταν γράφτηκα
Κι εμενα τι με νοιαζει τι και ποιος ειναι ?Έχει κάποιες γυναικείες αντιδράσεις και εκφραστικούς τρόπους. Αλλά τελευταία τον είδα να γράφει στο θρεντ του μποντι μπίλντιγκ πράγμα παράξενο για γυναίκα... Μήπως είναι γυμνάστρια;
Κι εγω τα ιδια λεω αλλα ελα που δεν με πιστευει κανεις ρε γαμωτο !!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΩΝΟΥς ΡΕ Παλι τα ιδια θα λεμε :S
Απιθανο ?με είπες κλώνο του ή μου φάνηκε
τουλαχιστον θα παρεις 3-4 χαρες του χρονου στο τσαμπιονς λιγκ με αυτο το ροστερ που εχουμε αν το εχουμε ξαναόσο μεγαλώνω γίνομαι περισσότερο αντιολυμπιακός, καλύτερα να χάνει ο γαύρος παρά να νικάει η ομάδα μου
Απιθανο ?
τουλαχιστον θα παρεις 3-4 χαρες του χρονου στο τσαμπιονς λιγκ με αυτο το ροστερ που εχουμε αν το εχουμε ξανα
όσο μεγαλώνω γίνομαι περισσότερο πούστης, καλύτερα να με γαμάνε αράπηδες παρά να μου την χώνουν μασατζούδες
Παω για υπνο τυπε.....για πες...
ρε τι αντιολυμπιακο μενος ειναι αυτο¨?
βέβαια ποντάρω και στο φετινό πρωτάθλημα στο μπάσκετ
Παω για υπνο τυπε.....
Βρηκα ασχολια να περναω την ωρα μου και θα αραιωσω αρκετα απο εδω !!!!!!!!!!!
Εκτος κι αν ερθει το ποθητο μπαν και ξεκοψω
με μέτρο όμως μαν, θα τυφλωθείς