gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βασικά είσαι μεγάλο ψυχάκι, την ζακέτα και στο ίδρυμα αμέσως
Απλα την πλακα μου εκανα...το κορυφαιο ηταν εκει που ελεγε οτι δεν γουσταρει
να παει σε μπουρδελα τυπε επειδη δεν βιωνεις αληθινα αισθηματα εκει
και την επομενη πηγε και ανεβασε και κριτικη
Απλα την πλακα μου εκανα...
Θα πρεπει να απολογηθω και γιαυτο ?
α καλααααααααααααα
πςςςςςς κι εγω που νομιζα οτι ημουν ζομπι ... :-Ασε τον Πιραντελλο στην ησυχια του. ποιος ειναι ο κυριος ?
μην αντικρουεις. απλα βρες ζωη. γιατι κατα βαθος εισαι καλο παιδι.
εχεις δικιο .... να πειτε οτι θελετε οπως θελετε και οποτε το θελετε.....οΧΙ ΡΕ τυπε δεν σου ειπε κανεις
να απολογηθεις αλλα να μην το πουμε
που ηταν κορυφαιο?
Ασε κλανιαρη και μου τελειωσαν ....δρομο και τα χαπια σου αντε μην ακουσεις κανα βαρυ παλι βραδιατικα
εχεις δικιο .... να πειτε οτι θελετε οπως θελετε και οποτε το θελετε.....
θελω κι εγω εφταστερο σαν τον δημητρακη29,το ειδωλο μου
Σου χαρίζω εγώ 2 αστέρια που θέλω να μείνω για πάντα "Νέος".
θελω κι εγω εφταστερο σαν τον δημητρακη29,το ειδωλο μου
κανε κανε.....δεν θελω κλοπιραιτ.....Σκεφτόμουν να κάνω μια ψηφοφορία, φυσικά το copyright είναι δικό gl, με διάφορα ονόματα μελών που προτείνουμε να γινουν τιμημένα.
Θα ήταν σαν την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα, αλλά από τη λαική βάση των μελών του bourdela.com.. αλλά δεν ξερω κατά πόσο θα επιτρεπόταν, με βάση τους κανόνες του σαιτ... και αν θα ένιωθες πειραγμένος εσυ, που το πρωτοξεκίνησες.
Πάντως δελφίνοι είναι μπολντης, αχαχουχας, κλπ μετά "λοχαγοι" ο ντερτι...κα..
Σκεφτόμουν να κάνω μια ψηφοφορία, φυσικά το copyright είναι δικό gl, με διάφορα ονόματα μελών που προτείνουμε να γινουν τιμημένα.
Θα ήταν σαν την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα, αλλά από τη λαική βάση των μελών του bourdela.com.. αλλά δεν ξερω κατά πόσο θα επιτρεπόταν, με βάση τους κανόνες του σαιτ... και αν θα ένιωθες πειραγμένος εσυ, που το πρωτοξεκίνησες.
Πάντως δελφίνοι είναι μπολντης, αχαχουχας, κλπ μετά "λοχαγοι" ο ντερτι...κα..
Nα βάλεις κι εμένα στους υποψήφιους.
Λύσσαξες πια.Nα βάλεις κι εμένα στους υποψήφιους.