You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προτάσεις Διασκέδασης Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λίγο πιο κάτω από την Τούμπα και συγκεκριμένα στην Μπότσαρη συναντάμε το σουβλατζίδικο Κώστας.Χειροποίητο σουβλάκι(καλαμάκι για τους φίλους μας τους Νότιους) άλλο πράγμα.Τα ψήνει εκείνη την ώρα όχι σαν άλλα μαγαζιά που τα έχουν έτοιμα και στα ξαναζεσταίνουν(βλέπε derlicatessen).Εχει σουβλάκια και σουτζουκάκια(δεν νομίζω ότι λένε πολύ αυτά).Προσοχή ότι δεν κάνει σαντουιτς.Παραγγέλεις πόσα θέλεις,στα ψήνει έκεινη την ώρα και κάθεσε στο πολύ μικρό μαγαζί και στα φέρνει στην λαδόκολλα με κρεμμυδάκι αν γουστάρεις,ψωμί κτλ.Εχει και στο κέντρο(Αγιου Δημητρίου) ένα δεύτερο μαγαζί αλλά δεν με βολεύει η περιοχή και δεν το έχω επισκεφθεί.Κάνει και delivery αν γουστάρετε απλά αν τα πάρετε σε πακέτο ένα χρήσιμο tip είναι να του πείτε το ψωμί να το βάλει χωριστά.Και αυτό γιατί βάζει τα σουβλάκια με το ψωμί μαζί και το ψωμί απορροφά όλα τα υγρά από τα σουβλάκια και σας έρχονται στο σπίτι στεγνά.Τι άλλο θα γράψω ο καριόλης
απο την περιγραφη , εννοεις κλεανθους , λιγο μετα την σταση του 12 ... οντως πολυ καλα σουβλακια , σουτζουκακια ...
απο την περιγραφη , εννοεις κλεανθους , λιγο μετα την σταση του 12 ... οντως πολυ καλα σουβλακια , σουτζουκακια ...
ποια από τις 1122 στάσεις του 12?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γιατί, όπως θα διαβάσετε στον τοίχο όπου βρίσκονται κορνιζαρισμένα δεκάδες βραβεία και κριτικές, «τα γούστα, η μαγκιά και η λεζάντα πληρώνονται». Το κατάστημα είναι ανοιχτό μόνο το μεσημέρι, ενώ το κόστος κατ' άτομο, με το κρασί, είναι περίπου 60 ευρώ.ο τύπος είναι τρελάρας
έχει κάτι κάδρα στον τοίχο με επιγραφές "τα γούστα και οι μαλακίες πληρώνονται"
ελα ρε παλερμο , στην κλεανθους το 12 εχει μια σταση ...
σε τόσο μεγάλο δρόμο,1 στάση???
τέλος πάντων,δεν παίρνω λεωφορείο και δη στην τούμπα,οπότε δεν ξέρω
σε τόσο μεγάλο δρόμο,1 στάση???
τέλος πάντων,δεν παίρνω λεωφορείο και δη στην τούμπα,οπότε δεν ξέρω
trust me ... ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελα ρε ημαρτον....οι γνησιοι σαλονικιοι το ξερουν το μαγαζι.....τι του εξηγεις μια ωρα;ο παλερμο φαινεται τρωει μονο σε καλα μαγαζια με φιλετα αλα κρεμ.....κλεανθους και καπαδοκιας ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επρεπε να το χεις καταλαβει....πινει μονο dewarsε , τοτε τι τα θελει τα σουβλακια σε λαδοκολλα ?
αλλα επρεπε να το καταλαβω , αφου λεει δεν μπαινει σε λεωφορειο ...
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγω παλι φοραω στολη εκστρατειας.
Κοστουμι μαυρο η γκρι, γιλεκο μαυρο, ασπρο η ροζ πουκαμισο, μανικετοκουμπα. Δεν κανω πλακα.
Αγαπητοι φιλοι dokimazo & House of Fun, μιας και βλεπω οτι τα γουστα μας ταιριαζουν αρκετα, ειμαι στην διαθεση σας.
Χτες βραδυ ημουν καρντου με ενα φιλο και μια φιλη, αλλα δυστυχως δεν προκειται για κυνηγους, και δεν τους επεισα να συνεχισουμε σε αλλα μαγαζακια του κεντρου - οχι οτι εκει ηταν ασχημα, περισσοτερες λεπτομερειες απο κοντα!
Σημερα θα αλητεψω παλι στο κεντρο αλλα νωρις, και αυριο που ειναι και η καλυτερη μερα για κυνηγι θα ειμαι εξω απο τις 17:00 μεχρι κατα τις 23:00.
Αγαπητε φιλε Vagos The Pimp ,
ταπεινη μου αποψη ειναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιο μαγαζι, ουτε και τετοια γκομενακια. Γιατι προφανως αν υπηρχαν, και εψαχναν γαμια, θα ειχαν βρει ΗΔΗ τριακοσιους (και το Λεωνιδα μαζι). Μηπως θα περιμεναν εμενα κι εσενα;
Δυστυχως η ευτυχως, το κυνηγι θελει πολυ υπομονη και πολυ δουλεια - και πολυ περπατημα, γυρισμα στα μαγαζια, πολλα εξοδα, πολυ χρονο, πολυ προλογο...
Αν παλι εσυ ανακαλυψεις τον τροπο και τον χωρο οπου γαμας αβερτα τα καλα γκομενακια, να εισαι σιγουρος, 10.000 συναδελφοι εδω μεσα θα σε πληρωσουν χρυσαφι να τους το αποκαλυψεις....
Φίλε 3 χρόνια που είμαι φοιτητής θεσσαλονίκη(τώρα στον 4ο) βγαίνω συνεχώς κέντρο και λίγο Νέα Κρήνη και όντως θέλει πολύ υπομονή και καλή διάθεση για να κάνεις καμάκι και πολύ χρόνο για συχνές εξόδους.. Στην αντιληψή μ δεν έπεσε κανένα τέτοιο μαγαζί, αλλά επειδή σε σχέση με άλλους ντόπιους συναγωνιστές δεν γνωρίζω τίποτα για την Θεσσαλονίκη γι αυτο ρώτησα για επιβεβαίωση αν υπάρχει τπτ τέτοιο αν και ήξερα ότι θ πάρω αρνητική απάντηση γιατί πολυ απλά αυτά δεν είναι για Ελλάδα (τέτοιο στυλ μαγαζιών εννοώ).
Επίσης ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις καλές προτάσεις για ταβέρνες, σουβλατζίδικα, μπουγατσατζίδικα, παγωτατζίδικα.. Τουλάχιστον τις φορές π υποκύπτω στον πειρασμό και τρώω τέτοια να αξίζει χεχε.
Από άποψη ντυσίματος π αναφέρθηκε προηγουμένως και εγώ είμαι της φάσης καλό τζιν ή μαύρο παντελόνι, πουκάμισο και καλό σακάκι ή καμιά φορά αντικαθιστώ σακάκι με δερμάτινο μπουφάν και μπλούζα για έξω (για πιο χαλαρές φοιτητηκές καταστάσεις).
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ένα ωραίο,εναλακτικό,στέκι για φαγητό από το μεσημέρι(κρητική κυρίως κουζίνα) αλλά και καμιά μπύρα ή κανά τσίπουρο το βράδυ είναι το "Δέντρο που έδινε" στη Συγγρού χαμηλά με Βαλαωρίτου.Φοιτητόκοσμος αλλά και διανοούμενες κυρίες του κέντρου οι θαμώνες του.Χαλαρό μικρό μαγαζί όπου και λόγω χωροταξίας όλοι γίνονται,αφού πιουν,μια παρέα.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε τρωγεται!!!και μετα ποναει κ το στομαχι κανα 2μερο....Ας προσπαθήσω και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι κυρίως σε ότι αφορά επιλογές φαγητού.
Ας ξεκινήσω από δυτικά αν και επειδή δεν μένω και δεν συχνάζω προς τα εκεί ξέρω λίγα αλλά νομίζω πολύ αξιόλογα φαγάδικα.Οπως έχει ήδη αναφέρει ο house of fun για κάποιον ξενύχτη που γουστάρει το καλύτερο ''βρώμικο'' της πόλης πρέπει να επισκεφτεί τον Μαύρο στην Σταυρούπολη.Μιλάμε για ΤΗΝ ''βρωμιά'' και ότι πάρετε να ζητήσετε να βάλει και azax(δικιά του συνταγή σάλτσα-dressing).Απλά να σημειώσω ότι βάζει συνήθως αρκετό μπούκοβο οπότε να ξέρετε αν δεν θελετε να του πείτε να μην βάλει.
βεβαια αυτα ειναι δικες μου εντυπωσεις καθοτι και ενας φιλος πεθαινει γ μαυρο...
αλλα εγω δε θα το προτεινα...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Άμα σου λέω εγώ έχουμε συναντηθεί
Δε με αναγνώρισες από το καλόγουστο ντύσιμό μου?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μονο απο αυτο;;;;απο τον καλογυστο ντυσιμο ειπαμε,τις μεγαλες πλατες το θεληματικο πηγουνι και το μεγαλο πεος....Άμα σου λέω εγώ έχουμε συναντηθεί
Δε με αναγνώρισες από το καλόγουστο ντύσιμό μου?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Όλα αυτά με δυο ματιές που ανταλλάξαμε μωρή?μονο απο αυτο;;;;απο τον καλογυστο ντυσιμο ειπαμε,τις μεγαλες πλατες το θεληματικο πηγουνι και το μεγαλο πεος....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
2 ματιες ξερεις εσυ!εγω δε πηρα τα ματια μου απο πανω σου ολη την ωρα....Όλα αυτά με δυο ματιές που ανταλλάξαμε μωρή?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλά που πήγαμε διαφορετικές ώρες δηλαδή.Θα είχες κρεβατομουρμούρα μετά2 ματιες ξερεις εσυ!εγω δε πηρα τα ματια μου απο πανω σου ολη την ωρα....