Νέα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Ε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συμφωνω σε ολα..
μονο που οι μαγαζατορες δεν θελουν γιατι δεν τους συμφερει να φορολογουνται..
σε πληρη συμπνοια με τους τσεους δεν προκειται να αφησουν την κατασταση να εξευρωπαϊστει ΠΟΤΕ..
αλλο..

Επισκέπτης
και εγώ συμφωνώ να ανοίξουν σε ολη την Ελλάδα μπουρδέλα/στουντιο να πηγαίνουμε να αδειάζουμε και εμείς που δεν έχουμε γκόμενα ;)

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω σε ολα..
μονο που οι μαγαζατορες δεν θελουν γιατι δεν τους συμφερει να φορολογουνται..
σε πληρη συμπνοια με τους τσεους δεν προκειται να αφησουν την κατασταση να εξευρωπαϊστει ΠΟΤΕ..
αλλο..

Αφου θελουν να τα ακουμπανε σε δικηγορους και αστυνομικους με πολιτικα....ποιος θα τολμησει να χαλασει συνηθειες δεκαετιων...?
Οι αδικημενοι ειναι οι εργαζομενες παντα που σερνονται στο αυτοφωρο χωρις λογο συνηθως αφου αν εχουν χαρτια απλα φευγουν.
Τελικα ολη η χωρα μπουρδελο ειναι.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλά τα λένε αλλά αν γίνουν τα μισά από αυτά να μου τρυπίσετε τη μύτη

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα ολα αυτα αλλα απλως δε γινονται...για τον πολυ απλο λογο οτι θα χασουν πολλα λεφτα οι ιδιοκτητες...το οτι τα κοριτσια και οι τσατσαδες τραβιουνται αυτοφωρο μονο τις ιδιες ενοχλει και οχι το αφεντικο το οποιο θα εχει πολυ μεγαλυτερο προβλημα αν πρεπει να πληρωνει φορους και του κλεισουν και καμμια 20αρια μαγαζια...ηδη πληρωνουν λεφτα σε μπατσους/δικηγορους/εισαγγελεις και αν υλοποιηθουν οι προτασεις του σεπε οπως προειπα απλως θα πληρωνουν πολλα περισσοτερα σε φορους...

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
H πορνεια ελεγχεται απο την μαφια συνηθως το ιδιο ισχυει και για την χωρα μας, οποιος το αμφισβητει ας προσπαθησει να ανοιξει και να διατηρησει σπιτικαι τα λεμε...Οσο για τουσ φορουσ οταν πληρωνουν ΟΛΟΙ πρεπει να πληρωσουν και οσοι ζουν απο αυτο το κυκλωμα αυτο ΜΑ ΟΛΟΙ.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλα ολα αυτα αλλα απλως δε γινονται...για τον πολυ απλο λογο οτι θα χασουν πολλα λεφτα οι ιδιοκτητες...το οτι τα κοριτσια και οι τσατσαδες τραβιουνται αυτοφωρο μονο τις ιδιες ενοχλει και οχι το αφεντικο το οποιο θα εχει πολυ μεγαλυτερο προβλημα αν πρεπει να πληρωνει φορους και του κλεισουν και καμμια 20αρια μαγαζια...ηδη πληρωνουν λεφτα σε μπατσους/δικηγορους/εισαγγελεις και αν υλοποιηθουν οι προτασεις του σεπε οπως προειπα απλως θα πληρωνουν πολλα περισσοτερα σε φορους...

Αν δωσουν αδειες στις κοπελες, και αδειες για τους οικους ανοχης, μετα δεν θα χρειαζεται χρημα προς αστυνομια,
δικηγορους και ΣΙΑ... Θα πληρωνουν φορο και δεν θα τους ενοχλει κανεις.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
H πορνεια ελεγχεται απο την μαφια συνηθως το ιδιο ισχυει και για την χωρα μας, οποιος το αμφισβητει ας προσπαθησει να ανοιξει και να διατηρησει σπιτικαι τα λεμε...Οσο για τουσ φορουσ οταν πληρωνουν ΟΛΟΙ πρεπει να πληρωσουν και οσοι ζουν απο αυτο το κυκλωμα αυτο ΜΑ ΟΛΟΙ.

Με το τωρινο καθεστως θελει γερο στομαχι για να ανοιξεις τετοια επιχειρηση.

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση αν καποιος  κατέχει το θέμα.Ενα κατ επάγγελμα εκδιδόμενο ατομο με άδεια ασκησεως επαγγέλματος με τις σχετικές εξετάσεις κλπ μπορεί να εκδίδεται  νόμιμα μόνο σε οίκο ανοχής ή μπορεί να εκδοθεί και κατ ιδίαν στις αγγελίες και στα ξενοδοχεία χωρίς να΄έχει κάποιες επιπτώσεις ,εφ όσον όπως είπαμε είναι δηλωμένο ,ασφαλιζεται στο ΙΚΑ,και φορολογείται ως τοιούτο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μια ερώτηση αν καποιος  κατέχει το θέμα.Ενα κατ επάγγελμα εκδιδόμενο ατομο με άδεια ασκησεως επαγγέλματος με τις σχετικές εξετάσεις κλπ μπορεί να εκδίδεται  νόμιμα μόνο σε οίκο ανοχής ή μπορεί να εκδοθεί και κατ ιδίαν στις αγγελίες και στα ξενοδοχεία χωρίς να΄έχει κάποιες επιπτώσεις ,εφ όσον όπως είπαμε είναι δηλωμένο ,ασφαλιζεται στο ΙΚΑ,και φορολογείται ως τοιούτο.
Το ρώτησα κι εγώ αυτό,όταν κάποια από τις φορές είχα συλληφθεί..
Εφ'όσων έχω τον χαρακτηρισμό και το βιβλιάριο υγείας.Μου είπαν
ΟΧΙ απαγορεύεται να εκδίδεσαι οπουδήποτε αλλού εκτός του "οίκου"
Μα...κι ο οίκος απάντησα..δεν έχει άδεια εγκατάστασης...
Κούνησαν απλά το κεφάλι..
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν γίνεται να δουλεύω σε άλλο χώρο..
και εννοώ..κάπου χωρίς να προκαλώ.
Όχι πεζοδρόμιο..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
1) Να χορηγείται πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος σε όλα τα ενήλικα πρόσωπα, το οποίο να είναι ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και να ισχύει ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
Δηλαδι τωρα πως ειναι ? υπαρχει ημερομηνια ληξης της αδειας και επανω γραφει Εδρα ? απαγορευται να δουλεψει σε αλλη πολη η κοπελα  ?

3) Να μειωθεί το όριο ηλικίας των υπηρετικών προσωπικών σε οίκους ανοχής από τα πενήντα έτη στα σαράντα έτη.
Βασικα να περνανε και αυτες απο ψυχιατρο πρεπει γιατι ( σαλονικη τουλχιστον) πολλες νευρικες εχει
Επι του θεματος , ας εχει και σαρρανταρες , αν δεν μας αρεσουν οι κοπελες να παιρνουμε αυτες  :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αν δωσουν αδειες στις κοπελες, και αδειες για τους οικους ανοχης, μετα δεν θα χρειαζεται χρημα προς αστυνομια,
δικηγορους και ΣΙΑ... Θα πληρωνουν φορο και δεν θα τους ενοχλει κανεις.

ΣΙΑ??? όπως λέμε CIA  :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
1) Να χορηγείται πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος σε όλα τα ενήλικα πρόσωπα, το οποίο να είναι ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και να ισχύει ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
Δηλαδι τωρα πως ειναι ? υπαρχει ημερομηνια ληξης της αδειας και επανω γραφει Εδρα ? απαγορευται να δουλεψει σε αλλη πολη η κοπελα  ?

3) Να μειωθεί το όριο ηλικίας των υπηρετικών προσωπικών σε οίκους ανοχής από τα πενήντα έτη στα σαράντα έτη.
Βασικα να περνανε και αυτες απο ψυχιατρο πρεπει γιατι ( σαλονικη τουλχιστον) πολλες νευρικες εχει
Επι του θεματος , ας εχει και σαρρανταρες , αν δεν μας αρεσουν οι κοπελες να παιρνουμε αυτες   :rockon:
Τώρα η άδεια άσκησης επαγγέλματος ισχύει για 3 χρόνια..
Μετά γίνεται ανανέωση για άλλα 3 χρόνια και πάει λέγοντας.
Κάποτε ήταν αορίστου διαρκείας..
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί το άλλαξαν..
Στο φινάλε όποια θέλει να εργαστεί για 1 χρόνο ή για 10 χρόνια
δεν της λέει κανένας τίποτα..
Ανα πάσα στιγμή θελήσει...πάει και ξεδηλώνεται.
Τώρα..αν σε περίπτωση θελήσει να δουλέψει μια κοπέλα σε επαρχία..την
υποχρεώνουν να φτιάξει πάαααααλι από την αρχή τα χαρτιά της..
Θυμάμαι εγώ που δούλεψα Τρίπολη πριν γίνουν όλα αυτά..το μόνο που έκανα
ήταν ότι παρουσιάστηκα στην Αστυνομία εκεί,και δήλωσα που δουλεύω..
Στη συνέχεια..κάθε φορά που πέρναγα γιατρό , έπρεπε να περάσω από αστυνομία να δουν ότι πήρα την σφραγίδα ότι είμαι υγιής για να δουλέψω και δεν πάταγαν καθόλου να μ'ενοχλήσουν..

Για το άλλο το θέμα..
Για το "υπηρετικό προσωπικό".
Πάλι κι αυτό δεν το κατάλαβα να μειωθεί η ηλικία στα 40.
Έχω δει 40άρες καλύτερες κι από 20άρες..
Δεν θα είναι πρόβλημα αυτό στη δουλειά?
Γιατί κατά τη γνώμη μου..και η κοπέλα θα έρχεται σε δύσκολη θέση
όταν δεν προτιμούν αυτή,αλλά την υπηρεσία..και από την άλλη αν η 40άρα
υπηρεσία,ενδώσει στον πελάτη (πράγμα που απαγορεύεται) και σκάσει μύτη η ασφάλεια για έλεγχο..θα τους μαζέψει και θα πάνε μέσα για εταιρικό..
Τί να πω...έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια πια..!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κοίτα..δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το θέτεις..
Δεν ξέρω για τους φόρους γιατί δεν ξέρω αν γίνει η τροποποίηση σε τί πλαφόν θα μας βάλει το κράτος εφοριακά..θα δούμε..αν και όποτε γίνει αυτό..

Ξέρω όμως ότι κάθε φορά που "πιάνεται" ένα σπίτι για άδεια εγκατάστασης..
εκτός το προσωπικό που περνάει τη διαδικασία του αυτοφώρου..
μηνύεται αυταπαγγέλτως..ΚΑΙ η ιδιοκτήτρια που πληρώνει το μίσθιο..
ΚΑΙ ο ιδιοκτήτης του οικήματος που εισπράττει το μίσθιο..
Πάλι στον κώλο την τρώμε ματάκια μου..
Να ρέει το χρήμα από όλες τις πάντες...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom