jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
και οι τρεις εχουν και κριτικες και νημα δικο τους στο φορουμ. μπαινεις,διαβαζεις,αποφασιζεις
Σωστος
και οι τρεις εχουν και κριτικες και νημα δικο τους στο φορουμ. μπαινεις,διαβαζεις,αποφασιζεις
Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν θα καλούσατε Call Girl στο σπίτι? Πέρα απο λόγους σχετικά με οικογένεια ή συγκάτοικους.
Όχι φυσικά, τι θεμα να έχεις δηλαδή;Ρε παίδες να κάνω μια ερώτηση ?επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ σε cg από ευγενεια μαλακια πείτε το όπως θέλετε πες δεν σ αρέσει και την διώχνεις,παίζει να έχεις κανενα θέμα ??????
πολλές φορές το έχω κάνει όταν δεν ερχόταν η κοπέλα τον φωτογραφιών χωρίς κανένα πρόβλημαΌχι από την ίδια.καταλαιβεις πως το λέω.το έχεις κάνει ποτέ?
Ρε παίδες να κάνω μια ερώτηση ?επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ σε cg από ευγενεια μαλακια πείτε το όπως θέλετε πες δεν σ αρέσει και την διώχνεις,παίζει να έχεις κανενα θέμα ??????
Παιδιά γεια σας, μηπως εχουμε κανα τηλεφωνο απο call girl στην λαρισα η στον βολο? ποσο θα ηταν η τιμη για ολο το βραδυ?
καλο μηνα,
είμαι νέος στον χωρώ.
παρόλα αυτά έχω καλέσει 2 call girls σε hotel.
πρώτη ήταν απάτη σχεδόν έφυγε μετά την πρώτη κατάθεση σε δευτερόλεπτα
δεν φύλαγε δεν ήταν auto που νόμιζα
στην δεύτερη ήταν καμια σχέση με φωτογραφίες
τι μπορώ να κάνω στην τρίτη call girl που θα πάρο? 100 την φορα είναι παρα πολλά.
προτάσεις?
να πω θέλω απλό πρόγραμμα, πίπα με προφυλάξει, "γαμισακι" χαλαρά χωρίς πρωκτικά και ιστορίες.
πες τις προτιμήσεις σου...μπας και σου δοθεί καμιά πρόταση
Ιόλη θα σου πρότεινα ή μαριλένα που όμως δύσκολα θα την πετύχεις...
αλλοιώς σε όλα τα γνωστά γραφεία θα βρεις πολλές με κάτω από 150. διάλεξε...υπάρχουν και κριτικές εδώ μέσα, άπειρες !!
το ότι είσαι 25-30 δε λέει τίποτα, το τι ψάχνεις μετράει...
γλυκιά ή σκυλέ, gfe ή pse, ψηλή ή κοντή, μεγάλο ή μικρό στήθος, πετίτ ή μπαμπάτσικη, μιλφ ή νεαρούλα, να κάνει παπάδες ή τα βασικά, με ή χωρίς άναλ, κοκ....
έχω διαφορων γούστα ανάλογος ποσο καυλωμένος είμαι
συνήθως γουστάρω λεπτοκαμωμένες με όμορφα όμορφα καθαρό προσωπάκι, όμορφα ματάκια με εκφραστικό στόμα.
μακριά μαλλιά ξανθά- dirty blonde ok αλλα σίγουρα μακριά
κώλος πάνω από όλα number 1, χώρισμα στην μέση ανάμεσα στα πόδια
Και ποσα χρηματα θες να δωσεις?