Spirouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
σοβαρα μιλαμε τωρα
σοβαρα μιλαμε τωρα
αυτοι που τους περνει πιπα χωρις προφυλαχτικο δεν φοβουνται αναρωτιεμαι μερικες φορες...
Αφου δεν εχει κολλησει κανενας μεχρι στιγμης μην αγχωνεσαι!! Οταν κολλησει θα ενημερωσει να ξερουμε και οι υπολοιποιαυτοι που τους περνει πιπα χωρις προφυλαχτικο δεν φοβουνται αναρωτιεμαι μερικες φορες...
Ρε μαγκες, εχω ενα θεμα
Θα πρεπει να φοβαμαι κατι οσον αφορα τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα με την Daniela? Θέλω να πω, (εννοειται οτι σεξ παντα με προφυλαχτικο) η κοπελα ειναι αξιοπιστη?
Και πιπα χωρις προφυλαχτικο?? Γιατι ειδα στις κριτικες οτι ολοι χωρις προφυλαχτικο εκαναν......
Αν θέλεις την άποψή μου μπορείς να ζητήσεις να στον γλύψει με προφυλακτικό. Θα είναι καλύτερα για την ψυχολογία σου, για να μη μπαίνεις στη διαδικασία μετά να σκέφτεσαι μήπως έχεις πάθει κάτι. Μη ντραπείς να το ζητήσεις. Χαλαρός και θα το ευχαριστηθείς το μόνο σίγουρο!
Εκλεισες ραντεβου; Για να εισαι πιο ανετος παιξτον κανα 5 ωρο πριν παςΟκ ευχαριστω σωστο. Εχεις δικιο.
Εχω ηδη πολυ αγχος, εν το μεταξυ εχω να τον παιξω και 5 μερες και εχω τρελαθει τελειως. Θα χυσω στα πρωτα 2 λεπτα μονο με την πιπα που θα μου κανει.
Αλλα λετε ολοι οτι ειναι πολυ γαματη γκομενα και ανυπομονω...
Εκλεισες ραντεβου; Για να εισαι πιο ανετος παιξτον κανα 5 ωρο πριν πας
Φιλε μου οι ρεσεπτιονιστ, οπως και ολοι μας, εχουν να κανουν μια δουλεια και να φροντισουν τον χωρο οπου εργαζονται. Αν εσυ φερθεις με σοβαροτητα, σεβασμο, και διακριτικοτητα στο χωρο τους, δεν εχουν λογο ουτε να σε παρεμποδισουν, ουτε να σου βγαλουν γλωσσα, ουτε τιποτα αλλο. Οπως φυσικα και δεν υπαρχει κανενας λογος να ξερουν για ποιο λογο βρισκεσαι εκει. Η καθε κοπελα θα σε ενημερωσει για το δωματιο που θα σε περιμενει, ή για το που να συναντηθειτε γενικα. Common sense.Γεια σας!
Πρώτη φορά γράφω εδώ και έχω την εξής απορία..
Πώς κλείνω ραντεβού για incall σε ξενοδοχείο όπου μένει η κοπέλα;;Ουσιαστικά την παίρνεις τηλέφωνο και αν είναι ανεξάρτητη σου λέει τάδε η ώρα.Το θέμα είναι πώς ξέρω αν πάω την τάδε ώρα ότι οι ρεσεψιονίστες δεν θα μου πούν "Παρακαλώ κύριε πού πάτε;;" Παίδες την πάτησε έτσι φιλαράκι σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου τον περίμενε και καλά ή άλλη..Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση και πως την αποφεύγετε;;Ευχαριστώ για την απάντησή σας.Παρακαλω όχι πλάκα..
Αναρωτιεμαι δεν γινεται καποια σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια μας;Ρε μαγκες, εχω ενα θεμα
Θα πρεπει να φοβαμαι κατι οσον αφορα τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα με την Daniela? Θέλω να πω, (εννοειται οτι σεξ παντα με προφυλαχτικο) η κοπελα ειναι αξιοπιστη?
Και πιπα χωρις προφυλαχτικο?? Γιατι ειδα στις κριτικες οτι ολοι χωρις προφυλαχτικο εκαναν......