gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
adoos;εδω εχει call girls απο εφημεριδες..εγω λεω για αυτες που εχει εδω το site οπως η ariana!που θα βρω το τηλ της κτλ...δηλαδη call girls που εχουν φωτογραφιες...
adoos;εδω εχει call girls απο εφημεριδες..εγω λεω για αυτες που εχει εδω το site οπως η ariana!που θα βρω το τηλ της κτλ...δηλαδη call girls που εχουν φωτογραφιες...
τομιτο..παδια πριν ρωτησω διαβασα και εψαξα προσεκτικα σε ολα τα σχετικα threads και πουθενα δεν υπηρχε σαφης απαντηση για το ερωτημα πως μπορω να επικοινωνησω με τα ανεξαρτητα call girls που υπαρχουν στο σιτε.απο το google οπως ειπε καποιοσ πιο πανω ειναι αδυνατον ρε φιλε να τισ βρεις εχω ψαξει παντου. υπαρχει τροποσ επικοινωνιας με τισ ανεξαρτητεσ που υπαρχουν στοο σιτε τελικα?
ρωτα το μελος τομιτο που ειναι η δομη στις ανεξαρτητες..αυτο τι σημαινει
να κανω μια χαζοι ερωτησει, το cg οταν ερθει εκει που εισαι εσυ πλιρωνεις το ταξη?
ευχαριστω ρε φιλε μου εφιγε ενα βαρος
εδω εχει call girls απο εφημεριδες..εγω λεω για αυτες που εχει εδω το site οπως η ariana!που θα βρω το τηλ της κτλ...δηλαδη call girls που εχουν φωτογραφιες...
...
Και κατι ακομα. Διαβαζα πολλες αγγελιες που λενε για δυο κοπελες φιλες κλπ. και το χω ψησει. Ειναι καλη ιδεα το ντουετο;
Επίσης (ας με διαψεύσει κάποιος μεγαλύτερος γνώστης) έχω την εντύπωση ότι στο 80% των περιπτώσεων τα επαναλαμβανόμενα ραντεβού με συγκεκριμένες κοπέλες βοηθάνε στην δημιουργία καλύτερου κλήματος (καλύτερες υπηρεσίες).
Αυτο καμια φορα αρχιζει και γινεται επικινδυνο.....
Οχι μονο καλυτερες υπηρεσιες αλλα μπορη να εξελιχθη σε κατι παραπανω,
καποιος συναγωνιστης μου εδωσε το τηλ μιας cg παντρεμενης στην αρχη για 3-4 συναντησεις ηταν το τυπικο γλωσσοφιλα και κωλο δεν εδινε τωρα τα δινη ολα και απο λεφτα την δινω τωρα το 1/3 απο την αρχικη τιμη που την πληρωνα
Αν γινεται,ποια μερα θα φαμεΑυτο καμια φορα αρχιζει και γινεται επικινδυνο.....
Ρε παιδες θέλω να κανονήσω ντουέτο για αρκετή ωρα καμιά ιδέα μου προτείνετε?είμαι πρωτάρης με cg.
καλα ρε οι πουτανεσ τι δικαιολογια βρισκουν και την κοπανανε???? υποθετω παντρεμενη??Αν γινεται,ποια μερα θα φαμε
ενω πριν η συναντηση γινοταν σε ξενοδοχειο τωρα ερχεται εδω στο μαγαζι και 2 φορες πηγα στο σπιτι της