Καλησπερα τυποι, θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει για το πως ειναι η φαση μιας και ειμαι καινουργιος στο σπορ.... συγκεκριμενα ως πρωτη φορα ενδιαφερομαι για κοπελα απο μαγο... ποια ειναι η διαδικασια; παιρνω τηλ (με δικο μ αριθμο;) και λεω θελω την ταδε κοπελα αν ειναι διαθεσιμη ταδε μερος, ταδε "υπηρεσιες"; Μπορω να το κανονισω μεσω μηνυματων απο το σαιτ εδω ή απο viber/whatsapp; Incall παω στον χωρο που θα μου πουν αυτη (χωρις χρεωση;) ενω outcall επιλεγω εγω χωρο; Ειναι κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω; Το δωρακι πριν ή μετα το δινουμε; ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει σοβαρα
Γειά σου
το δωράκι μπορείς να το βάλεις σε ένα μικρό φακελάκι και το αφήνεις μπροστά της σε κάποιο τραπεζάκι,
η κοπέλα σε incall θα σου ζητήσει κατά 99% να κάνεις μπάνιο και θα σου δώσει και πετσέτα
μίλα της και ξεκαθάρισε της τι ακριβώς θέλεις
(αυτό θα το έχεις ζητήσει και από το γραφείο όταν θα έχεις κλείσει το ραντεβού π.χ. θέλω gfe, cim, anal κλπ και θα είναι με πρόσθετο κόστος)
κάποιες κοπέλες δεν ξέρουν αγγλικά οπότε θα συνενοηθείς με τη γλώσσα του σώματος και translate
κάθε κοπέλα θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σε "αναγνωρίσει" και για να ρολάρει
μπορεί να είναι λίγο κουρασμένη ή και "φτιαγμένη"
αλλά αν είναι καλή στη δουλειά της δεν θα έχεις πρόβλημα σε αυτό
επίσης να ξέρεις ότι οι φωτογραφίες διαφέρουν από την πραγματικότητα πολλές φορές
μην σε αποθαρρύνει αυτό εκτός αν είναι κάτι ακραίο
επίσης ρώτα το γραφείο για το ξενοδοχείο πως μπαίνεις
πας στο δωμάτιο ή χρειάζεται να μιλήσεις στη ρεσεψιόν (π.χ. αν το ραντεβού είναι 0300 0400)
θα σου το πει η κοπέλα από το γραφείο
όταν μιλήσει με γραφείο για το ραντεβού καλό είναι να έχεις σε ένα χαρτάκι
τι θέλεις να ρωτήσεις γιατί σαν αρχάριος μπορεί να ξεχάσει κάποια ερώτηση
να πας έγκαιρα στο ραντεβού και να έχεις προβλέψει χρόνο π.χ. για να παρκάρεις
να μπείς με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο,
να είσαι καθαρός, περιποιημένος και με ευγένεια.
Να το απολαύσεις