Γεια σας, αρχίζω να ψήνομαι να δοκιμάσω το CG για ξενοδοχείο, δεν έχω πάρει ποτέ χρηματιζόμενη παρόλου που πάω στα 38.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Ας πούμε οτι στη 1 ώρα είναι 2 φορές, στις 2 ώρες 4 φορές κλπ..
Τι ακριβώς μετράει σαν φορά εκτός από το να μπεις μέσα σε κάποια οπή;
πχ τα παρακάτω μετράνε ή είναι εκτος περιορισμών όσες φορές κι αν καταφέρεις να τελειώσεις με τους παρακάτω τρόπους;
- Αυνανισμός αυτοχείριος ή και με χούφτωμα σε στήθος ή κώλο εκείνη την ώρα
- Αυνανισμός από την κοπέλα
- Τρίψιμο με πωπό στο πέος
- Έτσι απλά μου ήρθε και τέλειωσα
Επίσης τα παραπάνω είναι standard οτι μετράνε ή δε μετράνε ή πρέπει να τα διαπραγματεύομαι από πριν κάθε φορά;
Ευχαριστώ, σίγουρα ένα άγχος θα το έχω.
Πάμε να ξεκαθαρίσουμε παίκτη, αν και στο παρόν νήμα υπάρχουν όλες οι απαντήσεις.
Οι δύο φορές σεξ(θα ακούσεις να το λένε και μπαλάκια) αφορούν στο να τελειώσει ο πελάτης, δηλαδή να υπάρξει εκσπερμάτιση.
Το πως θα τελειώσει ο πελάτης, είναι συνήθως αδιάφορο για τα κορίτσια. Μπορεί για παράδειγμα ο πρώτος γύρος να έχει στοματικό, 69, σεξ σε διάφορες στάσεις και ο δεύτερος μόνο στοματικό ή handjob. Κάποιοι μπορεί να μην ζητήσουν δεύτερη φορά ή να μην προλάβουν.
Το αν τώρα με το που ανοίξει η πόρτα και δεις την κοπέλα τελειώσεις, δεν ξέρω αν μετράει
Αυτά είναι στάνταρ, κάποιες κοπέλες(ή και γραφεία του κώλου) όμως χρεώνουν +20 +20 +20 για υπηρεσίες που δεν θα έπρεπε.
Αν έχεις αμφιβολία για κάποια υπηρεσία, τότε ρωτάς την κοπέλα. Αν ντρέπεσαι να ρωτήσεις ένα cg, τότε πάρε από γραφείο και ρωτάς την τηλεφωνήτρια χωρίς ντροπή. Οι περισσότερες είναι ευγενικές.
Οι υπηρεσίες που συνήθως χρεώνονται έξτρα είναι το anal, το cim, cif και κάποιες ακόμα πιο ειδικές.
Θα σου πρότεινα, αφού δεν έχεις εμπειρία, να πάρεις από κάποιο γραφείο εδώ στο μπου, επιλέγοντας μια κοπέλα αφού διαβάσεις απαραίτητα τις κριτικές που υπάρχουν. Αν πας σε ανεξάρτητη, να πάρεις κάποια κοπέλα που έχει νήμα και κριτικές εδώ στο μπου και μπορείς να δεις αν σου ταιριάζει η εμφάνιση και οι υπηρεσίες που παρέχει.
Αυτό που εννοώ είναι να παίξεις σε safe επιλογή.