andrioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σας και από εμένα.Ήθελα την άποψη των πιο έμπειρων του χώρου σχετικά με τα call girls.Αυτό που θα μου άρεσε πολύ ως εμπειρία είναι το girlfriend experience με πολλά φιλιά και χάδια σε ήρεμο ρυθμό.Αυτό που με αποτρέπει εδώ και καιρό να κάνω κάτι αντίστοιχο είναι ένας φόβος που έχω περί υγιεινής και σχετικά με το αν κάνουν εξετάσεις οι συγκεκριμένες κοπέλες καθώς θεωρώ ότι δύσκολα θα σου τις δείξουν για λόγους εχεμύθειας.Κοιτάζω κυρίως σε ανεξάρτητες κοπέλες και διαβάζω σε κριτικές ότι αρκετοί συναγωνιστές ανταλάσσουν γλωσσόφιλα με τις κοπέλες.Γενικά σας έχει συμβεί ποτέ να κολλήσετε κάτι από αυτά ή είναι υπερβολικός ο φόβος μου;Μιλάω για κοπέλες που έχουν τουλάχιστον 40-50 κριτικές οπότε είναι κάπως δοκιμασμένες ως προς την καθαριότητα (ή όχι;).Ξέρω βέβαια ότι σε αυτόν τον τομέα ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος.Θέλω την εμπειρία αλλά δε θέλω να διακινδυνέψω και την υγεία μου.Τέλος τι κίνδυνοι παίζουν από πιο προχωρημένες συμπεριφορές όπως ελεύθερο στοματικό από την κοπέλα ή στοματικό δικό μου προς την κοπέλα;
Σας ευχαριστώ από πριν για τις απόψεις σας
Σας ευχαριστώ από πριν για τις απόψεις σας