Έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά να το πω κομψά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Οι μισές απαντήσεις είναι από τρολ και ελάχιστες είναι πραγματικές .
Για την Έρικα λέω απο το yourangels.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση κακία απο μερικούς. Λές και σας ζήτησα να μου πληρώσετε το γαμησι κάνετε..Έλεος . Μια φιλική συμβουλή ζήτησα να δώσετε σε έναν πρωτάρη. Δεν σας ζήτησα και ένα 100αρικο...
Οι εκδοχές είναι δύο. Η πρώτη ότι τρολάρεις. Η δεύτερη ότι είσαι επικίνδυνα άσχετος,
Δεν ζήτησες μία συμβουλή, έκανες πολλές ερωτήσεις που όποιος τις κάνει είναι 90% τρολ. Πρόσεξε, όχι όλες αυτές που έκανες εσύ αλλά μία από αυτές αρκεί.
Μην κατηγορείς τα μέλη, τα μέλη βοηθούν φτάνει να υπάρχει πεδίο για κουβέντα.
Απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.
1. Παίρνεις τηλέφωνο στο γραφείο, δεν αναφέρεις ούτε ότι είσαι παρθένος ούτε τίποτα. Λες, θέλω ραντεβού με την Erika, τη μέρα που θέλεις, την ώρα που θέλεις, για πόσο τη θέλεις και φυσικά το μέρος.
Για παράδειγμα, Erika 15/05, 21:00, για μία ώρα στο GLS HOTEL.
2. Η τιμή είναι στάνταρ και δεν αλλάζει, τα ρούχα δεν παιζουν ρόλο, εσυ μπορεί να θέλεις να την πηδήξεις με το φόρεμα, δεν αλλάζει κάτι. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν μόνο αν θέλεις συνοδό. Για παράδειγμα πάρεις μια κοπέλα να σε συνοδεύσει σε κάποιο γεύμα για ένα σύνολο 3 ωρών. Εκεί και πάντα σε συνεννόηση με το γραφείο μπορεί να χρεωθείς λιγότερο από το 3 ώρες σεξ με την κοπέλα. Πρέπει να είσαι έμπειρος και εσύ δεν είσαι και θεωρώ ότι δεν θέλεις κάτι τέτοιο, απλά το ρώτησες φιλολογικά.
3. Πας ξενοδοχείο στη ρεσεψιόν και ζητάς ένα δωμάτιο για ημιδιαμονή(3 ώρες ίδια/μία χρέωση). Κάποια ξενοδοχεία έχουν εύρος τιμών στα δωμάτια, πάρε ένα κλασικό, 20-25€ κυμαίνονται. Αφού πάρεις αριθμό δωματίου, ανεβαίνεις πάνω και παίρνεις τηλ στο γραφείο, τους ενημερώνεις για τον αριθμό και στέλνουν την κοπέλα. Καλό είναι να τους ρωτήσεις αν έχει φτάσει για να ξέρεις. Σημαντικό είναι να είσαι και συ στην ώρα σου. Αν αργήσεις απλά θα χάσεις χρόνο από την ώρα του ραντεβού καθώς η ευθύνη είναι δική σου. Αν αργήσει η κοπέλα σημείωσε τι ώρα ήρθε στο δωμάτιο. Παράδειγμα, είχατε ραντεβού 21:00 και ήρθε 21:20, τότε από το δωμάτιο πρέπει να φύγει 22:20.
4. Ρωτάς αν θέλει να πιει κάτι και είσαι ευγενικός.
5. Η χρέωση ξεκινά από την ώρα που θα μπει στο δωμάτιο.
6. Τα περισσότερα κορίτσια κάνουν μπάνιο μόλις έρθουν στο ραντεβού, μετά τη λήξη του 1ου γύρου και στο τέλος του ραντεβού πριν φύγουν. Αυτό έχει να κάνει με την κοπέλα, κάποιες έρχονται έτοιμες από μπάνιο και κάνουν στη μέση ή στο τέλος ή και καθόλου γιατί είναι μαλωμένες με την καθαριότητα.
7. Τα 30 λεπτά που αναφέρεις, είναι μόνο για incall, αυτό σημαίνει ότι πας εσύ στο ξενοδοχείο που μένει η κοπέλα και τη βλέπεις για 30 λεπτά και κανεις έναν γύρο σεξ. Άρα η κοπέλα έχει ήδη κάνει μπάνιο πριν πας εσύ. Ο χρόνος είναι οκ για μία φορά ειδικά από τη στιγμή που είσαι 21. Μην σκέφτεσαι τα χρήματα, πήγαινε να κάνεις σεξ!
8. Η κοπέλα που έχεις επιλέξει, έχει κάποιες καλές κριτικές, είναι όμως Ρωσίδα και μιλάει λίγα Αγγλικά. Θεωρώ ότι θα έχεις πρόβλημα στη συνεννόηση. Για πρωτάρης με CG και κυρίως πρωτάρης με γυναίκα, δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Εσύ επιλέγεις.