Λοιπόν, ακούστε….
Στις αρχές Ιανουαρίου θα βρίσκομαι για 1-2 μέρες στην Αθήνα και θα ήθελα να δοκιμάσω call girl. Αλλά δεν έχω ξαναπάρει сall girl και δεν ξέρω τίποτα για το πώς γίνεται.
Επίσης ποια είναι η διαφορά call girl και city tour;
Και κάτι άλλο. Μπορείτε να προτείνεται κάποιο ξενοδοχείο στον Πειραιά; Δεν ξέρω από Αθήνα και δεν θα ήθελα να τριγυρίζω ξημερώματα στην πόλη, οπότε, παρακαλώ περιοριστείτε στον Πειραιά. Επίσης, αν πάω σε πονηρό ξενοδοχείο και τους πω ότι θέλω call girl θα μου βρουν και θα μου φέρω ή θα με βρίσουν;
Και τώρα τι ακριβώς θέλω… Οι μόνες μου σεξουαλικές εμπειρίες ήταν σε studios και ποτέ μου δεν είχα σχέση. Έτσι, δεν ξέρω πως είναι να κάνεις σεξ με άνεση, χωρίς να πιέζεσαι να τελειώσεις σε 10 λεπτά. Επίσης δεν έχω φιλήσει ποτέ μου. Οπότε είναι βασικό για μένα να μπορώ να φιλήσω την κοπέλα με γλώσσα και να κάνω σεξ που να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με σεξ χωρίς πληρωμή. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Θα προτιμούσα κάποια νεαρή κοπέλα μέχρι 25 ή ίσως λίγο μεγαλύτερη και μου αρέσουν τα σχετικά μεγάλα στήθη. Τιμή περίπου 100-150 την ώρα.
Α, και κάτι ακόμη. Στην μια ώρα που θα την κλείσω, πόσες φορές μπορώ να τελειώσω; Απ’ ότι άκουσα μπορώ να τελειώσω δύο φορές. Αν την κλείσω για περισσότερη ώρα (ας πούμε δύο ώρες) μπορώ να τελειώσω περισσότερες φορές;
Όσο ανόητες κι αν σας ακούγονται οι ερωτήσεις μου, παρακαλώ μην με κοροϊδεύετε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και δεν ξέρω τίποτα.
Σας ευχαριστώ όλους.