η υπηρεσια που εκανε το warned καλο θα ειναι αν βρει χρονο να αλλαξει και τα κεφαλαια στο τιτλο του θεματος.
Αλλάχτηκε.
η υπηρεσια που εκανε το warned καλο θα ειναι αν βρει χρονο να αλλαξει και τα κεφαλαια στο τιτλο του θεματος.
ειχε ηδη σβηστει ;)Αλλάχτηκε.
Οι κανόνες του forum γιατί υπάρχουν τότε;
Οι συντονιστές γιατί υπάρχουν τότε;
Δεν τους σέβεται κανείς τους κανόνες;
Προφανώς οι παραπάνω ερωτήσεις είναι ρητορικές!
Εγώ συμβουλές ζήτησα από ένα forum για μπουρδελοκαταστάσεις και κάποιοι με ειρωνεύτηκαν λες και τους έβρισα! Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν απάντησαν σχετικά με το θέμα! Τότε γιατί στο forum επιτρέπεται να ανοίγει κάποιος νέο θέμα αν δεν δίνονται σχετικές απαντήσεις;
Τί να πω! Αν είναι να συνεχίζουν να με βρίζουν και να με ειρωνεύονται, τότε ας το κάνουν! Τέτοια παιδεία έχουν!
αγαπουλα προσεξε κατι ....
Εμένα γιατί δε με λες έτσι?
Έτσι απαντούσατε(όχι όλοι) και στα υπόλοιπα θέματα, γι' αυτό το λόγο διογκώνονται πάρα πολύ και μετά δεν βγάζει κανένας άκρη!
Θα παρακαλούσα ο υπεύθυνος του forum, να παρέμβει για να διατηρεί την εύρυθμη λειτουργία του forum!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]"Για άσκοπη απασχόληση της Υπηρεσίας"[/color]
[/quote]εισαι μαλακας αγορι μου?
Και ναι, εισαι!Οι κανόνες του forum γιατί υπάρχουν τότε;
Οι συντονιστές γιατί υπάρχουν τότε;
Δεν τους σέβεται κανείς τους κανόνες;
Προφανώς οι παραπάνω ερωτήσεις είναι ρητορικές!
Εγώ συμβουλές ζήτησα από ένα forum για μπουρδελοκαταστάσεις και κάποιοι με ειρωνεύτηκαν λες και τους έβρισα! Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν απάντησαν σχετικά με το θέμα! Τότε γιατί στο forum επιτρέπεται να ανοίγει κάποιος νέο θέμα αν δεν δίνονται σχετικές απαντήσεις;
Τί να πω! Αν είναι να συνεχίζουν να με βρίζουν και να με ειρωνεύονται, τότε ας το κάνουν! Τέτοια παιδεία έχουν!
φιλε μας ζαλισες πρωινιατικαΜου στείλατε αυτό: "Για άσκοπη απασχόληση της Υπηρεσίας!"
Δεν είναι σωστό, γιατί η απασχόληση της Υπηρεσίας δεν ήταν άσκοπη!
Για τους εξής λόγους:
Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας(www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2[/url]) του forum:
...
Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
...
-Άλλους χρήστες του site
...
Οι χρήστες Soteas, samsung, Lastmoican και mariath χρησιμοποίησαν ειρωνικές εκφράσεις προς εμένα.
Εγώ είμαι χρήστης του site/forum.
Ως εκ τούτου με προσέβαλαν!
Άρα, η απασχόληση της Υπηρεσίας δεν ήταν άσκοπη!
Επωμένως, η αναφορά μου στο συντονιστή για τα παραπάνω συμβάντα ήταν ορθή και προκύπτει από την παραπάνω τεκμηρίωση μου!
---
Γιατί κάποιοι το παίζετε μάγκες δεν το καταλαβαίνω! Νομίζετε ότι τονένεται ο εγωϊσμός σας;
Σχετικά με το θέμα θα απαντήσει κανένας;
καλως ηρθες τυπε.
1)σε διαφορες εφημεριδες χρυση ευκαρια κτλ και εδω μεσα στο φορουμ θα βρεις αρκετα , ψαξε λιγο κ οταν δεις καποιο ποστ που σε ενδιαφερει στειλε ενα ευγενικο πμ σε εναν συναγωνιστη να σε βοηθησει με καποιο τηλεφωνο κτλ.
ριξε μια ματια και εδω :
2)σπανια επικοινωνεις με την κοπελα εκτος αν ειναι εντελως ανεξαρτητη.θα σε εξυπηρετησει καποια γραμματεας.
3)ζητα ακριβως αυτο που θες να κανεις οσο πιο ειλικρινης εισαι τοσες πιθανοτητες εχεις να παρεις αυτο που θες γιατι γενικα στην κατασταση απειριας σου θα φας μπολικες φολες.ολοι φαγαμε μη μασας.
4)τα ραντεβου κλεινονται ειτε σε καποιο δικο σου χωρο ειτε σε καποιο ξενοδοχειο , κυριος ημιπαραμονης.
5)τα χρηματα τωρα που δεν κατεχεις το αθλημα πρεπει να τα δινεις μπροστα.μετα οταν μαθεις το παιχνιδι θα τα δινεις στο φιναλε κ οταν δεν ειναι σωστες οι υπηρεσιες που σου δωσανε ή υποσχεθηκανε ή συμφωνησες θα τους λες να πανε να γαμηθουν.μη μασας θα σου κλασουν τα αρχιδια . ας προσεχανε.
6)τα ραντεβου ειναι προγραμματισμενα για μια ωρα μαξ και ενα χυσιμο.αν χυσεις στα 10 λεπτα η κοπελα θα φυγει . αν πληρωσεις δευτερο χυσιμο παλι πρεπει να γινει μεσα στη μια ωρα. γενικα υπολογιζε οτι η ωρα για τις πουτανες εχει 40 λεπτα...
και κατι για τους παλαιουρες που πεταχτηκανε να φανε το νεο:
αυτα τα εισαι νεος κ ψαξε και τα λοιπα δεν τα εχω καταλαβει ποτε εδω μεσα.
εχεις ορεξη να απαντησεις κατι στο ποστ , καντο αλλιως απλα μην ασχολειστε.
εξαλλου ετσι οπως τα κανουμε τα θεματα γεματα σπαμ και τρολ και τα αρχιδια μου δεν μπορει να βγαλει κανεις ακρη και πρεπει να διαβασει 1.116 σελιδες για να παρει πρεφα τι παιζει.
ΑΥΤΑ
Γι αυτό είναι ρε μεγάλε τα φόρουμς,για μα μαθαίνουμε έστω μια μικρή πληροφορία εφόσον δε την βρήκαμε ψάχνωντας.Τι θα πει τι έχεις προσφέρει?Ανταλλαγή πληροφοριών θα κάνουμε εδώ μέσα σαν κατάσκοποι?1) Εδώ δε μπαίνουμε, και με το "καλημέρα σας" ζητάμε. Προσφέρουμε και κάτι. Εσύ τι προσφέρεις? Μήπως είσαι κακομαθημένος?
2) Με ένα (1) ποστ δεν είσαι μόνο "νέος". Εϊσαι rooky.
3) Αν μπερδεύτηκες διαβάζοντας, σκέψου πόσο θα μπερδευτείς όταν έρθει σπίτι σου και σου ανοίξει τα πόδια.
4) Παγίδες? Φάκες υπάρχουν, όχι παγίδες.
5) Αν δε βρέξεις κώλο, ψάρι δε τρως.