Επισκέπτης
19 ρε αδερφε συνεχεια καγκελο πρεπει να σου ειναι κοινως [glow=red,2,300]να γαμας καμηλα στον ανηφορο[/glow]! τι μασας ορμα χαλαρωσε και απολαυσε το
ετσι ετσι πες τα
19 ρε αδερφε συνεχεια καγκελο πρεπει να σου ειναι κοινως [glow=red,2,300]να γαμας καμηλα στον ανηφορο[/glow]! τι μασας ορμα χαλαρωσε και απολαυσε το
γιατι ρε δανεικα θα ζητησεις; ασε που σε ξενη πολη εισαι ποιος θα σε δει; μη μασας αντε πανε και ποσταρε εντυπωσειςΕυχαριστω για ολες τις απαντησεις. κολλάω στο όταν θα μπώ μέσα με τον - την τσάτσο - τσατσά, με τους υπόλοιπους που θα περιμένουν και κατι τέτοια χαζά, ενώ το ξέρω οτι δεν πρέπει να τα σκέφτομαι, κολλάω.
ειμαι 19 τωρα μετακομισα στην Αθήνα απο ενα μικρό μέρος.
θέλω να πάω σε ένα μπουρδέλο αλλα κολλάω. Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν τέτοια σπιτάκια. θα προτιμούσα κατοίκον επίσκεψη. τι λέτε μια βοήθεια, καμια συμβουλή?
Κάγκελο ξεκάγκελο, όταν μπει η κοπέλα στο δωμάτιο, μπορεί να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια.
Εγώ προτίνω:
Επειδή τη πρώτη φορά, μπορεί κάτι να πάει «στραβά»,
ξεκίνα από μπουρδέλο, ώστε να κλαίς μόνο το 30αρι.
Αν πάλι δεν έχεις τέτοια κολλήματα, πήγαινε κατευθείαν σε city-tour ώστε να σε περιποιηθεί περισσότερο.
εγω μεγαλε πρεπει να πηγα καμια 5ρια φορες για να μου σηκωθει αλλα δεν το μετανιωσα που εχασα τα 20ευρα γιατι μετα πηγαινα ρολοι
κ σε ρωταω εαν απο 19 παει με ct εσυ το βρισκεις λογικο?δηλαδη μετα τι θα ζητησει?
Χαίρομαι που το παραδέχεσαι ότι την πρώτη φορά μπορεί κάτι να πάει στραβά.
Δεν είναι μια τυχαία φορά, είναι η ΠΡΩΤΗ του φορά με πόρνη.
Προσπάθησε να θυμηθείς τον εαυτό σου τότε. Σε αγχώνουν τα πάντα, ο κόσμος που έχει τριγύρω σου, τι θα λενε οι άλλοι που σε βλέπουν, τι θα πει η τσατσα, πως θα σου φέρνει η κοπέλα, αν θα λειτουργήσουν όλα ρολόι μέσα στο 15λεπτο με τη κοπέλα.
Στο λέει ξεκάθαρα και ο ίδιος ότι είναι πολύ αγχωμένος. Με το να του λες μην αγχώνεσαι νομίζεις ότι θα σταματήσει να αγχώνεται ;
ειμαι 19 τωρα μετακομισα στην Αθήνα απο ενα μικρό μέρος.
θέλω να πάω σε ένα μπουρδέλο αλλα κολλάω. Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν τέτοια σπιτάκια. θα προτιμούσα κατοίκον επίσκεψη. τι λέτε μια βοήθεια, καμια συμβουλή?
Συνήθως πας στο ξενοδοχείο, παίρνεις ένα δωμάτιο, ανεβαίνεις επάνω, παίρνεις τηλέφωνο το γραφείο, λες το νούμερο του δωματίου που είσαι και περιμένεις την κοπέλα να σου χτυπήσει την πόρτα.
Συνήθως είναι αγκινάρα....με κάνει να πιστεύω ότι δεν θα ρισκάρει να στείλει μπάμια.