Νέα

Προσπερματικά υγρά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα themelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Κατά 99,99999% δε θα γίνεις πατέρας, αλλά το θέμα είναι άλλο. Να κάνεις ότι κάνεις με ασφάλεια για να μην έχεις το άγχος του γκαστρώματος. Αν σκέφτεσαι συνέχεια πώς θα γίνεις μπαμπάς, ούτε τον σεξ χαίρεσαι ούτε τπτ.

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
γενικα μην γαματε ακαπωτοι οι ελευθεροι!γλυφιτζουρι επιτρεπεται  ελευθερα.αλλα δεν ειναι το μονο ασχημο οτι μπορεις να γινεις μπαμπας υπαρχουν και αλλα πολλα προβληματα που τα βλεπεις στην πορεια (πχ αφροδισια)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λοιπον μια ανακεφαλαιωση:

20-23 φεβρ ειχε περιοδο,την επομενη μερα 24φεβρ. (αφου της ειχε τελειωσει η περιοδος) εγινε η φαση που περιεγραψα στο πρωτο μου post.την πεμπτη στις 8 μαρτ. της ξαναηρθε η περιοδος (μετα απο 13 μερες δλδ.)...τωρα που εδωσα λεπτομερειες τι νομιζεις?

δλδ αυτος ο κυκλος της ηταν 17 ημερων
την λυπαμαι :(

αν εχει γενικα τοσο ακανονιστο κυκλο ΠΑΝΤΑ προφυλαξη
αν ειναι τωρα μονο αυτη τη φορα επειδη ισως ειχε αγχος (οτι ειναι εγγυος πχ) επινε τπτ φαρμακα αλλαξε κ η εποχη... ε οκ αυτη θα ξερει

OP
OP
T

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν ειχε γενικα τοσο ακανονιστο κυκλο....φυσιολογικο μπορω να πω με αποκλιση 2-3 συν/πλην...πρωτη φορα της ερχεται τοσο νωρις η επομενη περιοδος...φαρμακα δεν παιρνει(απο'τι μου εχει πει...)...ισως να ειναι και απο το αγχος της...ευχαριστω για τις απαντησεις..

jack_dalton

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Τις τελευταίες φορές-προηγούμενη εβδομάδα με την κοπέλα μου , δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό και τραβιόμουν όταν ερχόταν η ώρα να τελειώσω. Ξέρω μ@λ@κια , αλλά το κάναμε.

Μπήκα λοιπόν να ψάξω τι ΣΜΝ μπορεί να κολλήσω κτλ να ενημερωθώ και διάβασα πως γίνεται να γκαστρώσεις και με το πρόσπερμα.
Να σημειώσω πως όταν έμπαινα χωρίς , δεν είχα εκσπερματώσει προυηγουμένως, το έκανα στον πρώτο γύρο.

Εννοείται πως μετά από αυτά που διάβασα , ποτε ξανά χωρίς. Ακόμα και λόγω ΣΜΝ. Δεν ήξερα ότι μπορεί να είναι φορέας κάποιος και να μην το γνωρίζει.

Αυτό που με καίει τώρα όμως , είναι το θέμα της εγκυμοσύνης. Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοια εγκυμοσύνη; Είναι εύκολο να συμβεί;

Ath2016

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Like
55
Πόντοι
0
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Τις τελευταίες φορές-προηγούμενη εβδομάδα με την κοπέλα μου , δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό και τραβιόμουν όταν ερχόταν η ώρα να τελειώσω. Ξέρω μ@λ@κια , αλλά το κάναμε.

Μπήκα λοιπόν να ψάξω τι ΣΜΝ μπορεί να κολλήσω κτλ να ενημερωθώ και διάβασα πως γίνεται να γκαστρώσεις και με το πρόσπερμα.
Να σημειώσω πως όταν έμπαινα χωρίς , δεν είχα εκσπερματώσει προυηγουμένως, το έκανα στον πρώτο γύρο.

Εννοείται πως μετά από αυτά που διάβασα , ποτε ξανά χωρίς. Ακόμα και λόγω ΣΜΝ. Δεν ήξερα ότι μπορεί να είναι φορέας κάποιος και να μην το γνωρίζει.

Αυτό που με καίει τώρα όμως , είναι το θέμα της εγκυμοσύνης. Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοια εγκυμοσύνη; Είναι εύκολο να συμβεί;
Αδερφέ εγώ πιτσιρικάς με τις κοπελες μου μόνο ακαποτα έκανα ! Ευτυχώς δεν είχα ποτέ κανα ευτράπελο αλλά κάπου κακού μετά από κάνα 15-20 μέρες πάρε ένα τεστ να κάνετε !

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.483
Πόντοι
446
Ρε φίλε, πηδα το γκομενάκι να της δώσεις το μουνί στο χερι, απλά κατουρα κ συ κ αυτή μετά από κάθε γαμήσι. Να φεύγει το σπέρμα από το σωληνάκι της ψωλης να καθαρίζει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom