Νέα

Προσπερματικά υγρά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα themelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για βοηθηστε λιγο...οντας μικρος και απειρος.
οπως χαμουρευομουν με την κοπελα μου,εβγαζα αυτα τα προσπερματικα υγρα η οπως αλλιως λεγοντα..τα οποια τα σκουπιζα συνεχεια!μετα μπαινω για καν 2λεπτο μεσα,χωρις προφυλακτικο,στη συνεχεια φορεσα και τελειωσα φορωντας το προφυλακτικο...επειδη ακουσα οτι και αυτα τα υγρα στην αρχη ειναι ικανα για εγκυμοσυνη,υπαρχουν πιθανοτητες και ποσες να ειναι εγκυος η κοπελα μου,με βαση αυτο το 2λεπτο που ημουν χωρις σκουφακι?

και κατι τελευταιο,ολο το γεγονος εγινε μια ημερα μετα,αφου της ειχε φυγει η περιοδος...

ευχαριστω για την βοηθεια σας...οποιος δεν γνωριζει ας μην με αγχωσει αδικα,με μια λανθασμενη απαντηση...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
οτι ειναι επικινδυνα ειναι.....
συνηθως 4-5 μερες πριν και μετα την περιοδο δεν ειναι γονιμες αλλα δεν ειναι σιγουρο

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν έχεις πολύ καλό σπέρμα, είναι και η κοπέλα πολύ γόνιμη, και είναι η μέρα κατάλληλη, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Μην αγχωθείτε πολύ, γιατί τότε μπορεί να έχει από το άγχος της και μόνο καθυστέρηση και να τρελαθείτε.

Υπάρχει το day-after pill, που είναι αντισυλληπτικό, αλλά μπορεί να το πάρει η κοπέλα 48 ώρς μετά την πράξη, και να νιώσει και αρκετά έντονη αδιαθεσία μ' αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε γιατρό από 'δώ μέσα, ή από αλλού.

Προπαντός όμως, ΨΥ-ΧΡΑΙ-ΜΙ-Α. Τα παιδιά ΔΕΝ πιάνονται τόσο εύκολα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
οπως σου τα ειπε και ο τασουλης πιο πανω.
ειναι καλο αφου αρχισες το σπορ να φροντισεις να  ενημερωθεις απο σοβαρο γνωστη για τις μεθοδους αντισυλληψης,τις γονιμες ημερες, τα αφροδισια νοσηματα κλπ γιατι μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις.

παντως μια μερα μετα απο την περιοδο και με τον τροπο που περιγραφεις ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες να πιασεται τον μικρο themelo

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
με αυτα τα δεδομενα ειναι ελαχιστη η πιθανοτητα
αλλα οχι μηδενικη...
παντως αν τοσο ανησυχειτε ας παρει το χαπι της επομενης μερας
(το οποιο μπορει να το παρει μεχρι κ 3 μερες μετα την πραξη.. κ αν ειναι εντος 12 ωρων απο την πραξη εχει 95% επιτυχια)
κ νεξτ ταιμ ουτε 2 λεπτα χωρις  :cheesy:
κ οντως φροντιστε να μαθετε γι αυτα που γραφτηκαν πιο πανω, καλο θα σας κανει

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Themele,δυστυχώς τα προσπερματικα υγρά περιέχουν κι αυτά κάποια σχετική ποσότητα σπέρματος.Πολύ πιο λίγο απ' το κανονικό σπέρμα βέβαια αλλά ακόμα κι απο αυτά υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης.Οπότε μην ποντάρεις στο μετα ή πρίν της περιόδου,βάλε το προφυλακτικό να έισαι σίγουρος 100%.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

dimitris67052

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μην ανησυχείς τόσο πολύ. Δεν ήταν γόνιμες μέρες και τα προσπερματικά δεν έχουν τόσο πολύ ισχύ. Αλλά μην το ξανακάνεις ... Αν τώρα συμβεί το αναπάντεχο έχω ένα καροτσάκι που μου έχει περισσέψει καθότι μεγάλωσαν οι μπόμπιρές μου.

OP
OP
T

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις...περιμενω και αλλες...

τοσοι κινδυνοι που κυκλοφορουν,μηπως ειναι καλυτερα με :jerking: :jerking:
λεω εγω......

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε με τα δεδομένα που δίνεις, νομίζω οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες, απλά και μόνο γιατί η γυναίκα δεν είναι στις γόνιμες μέρες της....
Καλό είναι βέβαια (όπως είπαν και οι προγράφοντες) γενικά να είσαι πιο προσεκτικός γαι να αποφεύγεις αυτό που σου συμβαίνει τώρα....
Αυτού του είδους η ανησυχία μπορεί να κατστρέψει μια σχέση, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα τ οτι δεν ηταν στις γονιμες μερες
εξαρταται κ απο τον κυκλο της...

γενικα θεμελε αντι να το ριξεις στην  :jerking: ψαχτε το λιγο να μην φοβαστε καθε φορα που το κανετε :P

Επισκέπτης
αγαπιτε και σινεμπουρδελιαρη themele αφου ιταν 1 μερα μετα τιν περιοδο δεν ιπαρχει περιπτοσι να μεινει εγρυοσ.αφου τελειωσει ι περιοδοσ τισ γιναικασ ακολουθει ι νεκρα περιοδος για περιπου 4 μερεσ στιν οποια ι γιναικα δεν πιανει παιδι!!!παντοσ απο προσοπικι εμπειρια αυτα τα προχισια δεν εχουν μεγαλι ισχι οστε να πιασει παιδι!εκτος αν εισαι τοσο γκαντεμισ!!!!

jimmys22

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εγω βγαζω αρκετα υγρα και στην αρχη αλλα και σε ολη την διαρκεια.. Λογικα εχω καποιο προβλημα σωστα?? Φοβαμαι πολυ χωρις σκουφακι γιατι δε θελω να γινω μπαμπας απο τα 22..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
;) Τα προσπερματικά υγρά είναι υγρά από τον προστάτη και τους αδένες της ουρήθρας που σκοπό έχουν να υγράνουν τον κόλπο ( λίπανση )για να το προετοιμ΄σουν για τη συνουσία. Δεν περιέχουν σπερματοζωάρια εκτός και αν έχει προηγηθεί εκσπερμάτιση. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
σοστοσ ο καλευασ και σινεμπουρδελιαρισ κοκος!!!!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το θεμα με τα προεσπερματικα υγρα ειναι θολο.Οντως ειναι τα υγρα απο τον προστατη και κανονικα δεν περιεχουν σπερματοζωαρια , παρολα'αυτα υποστηριζεται οτι περιεχουν εναν πολυ μικρο αριθμο σπερματοζωαριων που ξεφυγαν τυχαια.(σε εκσπερματωση περιεχονται γυρω στα 200.000.000 σπερματοζωαρια ενω στα προεσπερματικα μερικες εκατονταδες ή χιλιαδες.

Θεωρητικα λοιπον εστω και ενα σπερματοζωαριο να υπαρχει μπορει να γινει γονιμοποιηση , εφοσον βεβαια και η κοπελα διανυει τις γονιμες μερες του κυκλου της.(αν δεν τις ξερεις ρωτα την ή πες της να τις μαθει και η ιδια επιτελους-αν και δεν ειναι κατι στανταρ παντα).

Στη πραξη λοιπον αν αναλογιστουμε οτι η κανονικη δοση γονιμοποιησης συμφωνα με την φυση ειναι 200 εκατ και αρκετη ποσοτητα υγρων και εσυ απλα ειχες μερικες σταγονες προεκσπερματικα υγρα με ελαχιστα (ή καθολου) σπερματοζωαρια συν το γεγονος οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν βρισκοταν στις γονιμες μερες της (πρεπει να εχει πολυ ανωμαλο κυκλο για να εχει γονιμες μερες αμεσως μετα την περιοδο) συν το οτι η νεα γενια εχει σχετικα αδυναμο σπερμα καταληγουμε στο σμπερασμα οτι οι πιθανοτητες να γκαστρωθηκε ειναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.Μαλλον πιο πιθανο ειναι να κερδισεις τον τζοκερ , οποτε και τοτε δεν θα σε νοιαζει να εχεις και κανα μπασταρδο...

Παντως να βαζεις σκουφακι γιατι δεν μπορεις να φανταστεις τι αρρωστιες κουβαλανε πολλες , ακομα και τα "καλα κοριτσια" που μολις μπηκαν πανεπιστημιο και τα ξερεις τοσα χρονια...

Τελος καλο ειναι να εχουμε στο ντουλαπακι του αυτοκινητου μας κανα κουτακι "χαπια της επομενης μερας" ωστε σε περιπτωση ατυχηματος να τα εχουμε ευκαιρα αμεσα και να μην ψαχνουμε διανυκτερευον φαρμακειο.Αν και αυτη η τελευταια συμβουλη δεν απευθυνεται στη περιπτωση σου αλλα γενικα στην αποφυγη ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης!

OP
OP
T

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ολους...εχω  αλλη μια ερωτηση..

της ξαναηρθε της κοπελας μου η περιοδος μετα απο μολις 12 μερες...(μου εψει πει οτι εχει περιεργο κυκλο αλλα το γεγονος οτι ηρθε τοσο νωρις μου φαινεται πολυ παραξενο....)..η ερωτηση μου ειναι,τι μπορει να σημαινει αυτο? μηπως αυτο εχει σχεση με μια υποτιθεμενη εκγυμοσυνη?

σας ευχαριστω........

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ολους...εχω  αλλη μια ερωτηση..

της ξαναηρθε της κοπελας μου η περιοδος μετα απο μολις 12 μερες...(μου εψει πει οτι εχει περιεργο κυκλο αλλα το γεγονος οτι ηρθε τοσο νωρις μου φαινεται πολυ παραξενο....)..η ερωτηση μου ειναι,τι μπορει να σημαινει αυτο? μηπως αυτο εχει σχεση με μια υποτιθεμενη εκγυμοσυνη?

σας ευχαριστω........

Αφου της ηρθε η περιοδος δεν ειναι εγκυος.
Οπως μας τα περιγραφεις αφου τις ηρθε 12 μερες μετα περιοδος , κατα πασα πιθανοτητα οταν εγινε το σκηνικο ηταν στις γονιμες μερες!!
Βλεπεις λοιπον δεν την γκαστρωσες με τα προεκσπερματικα σου...
Αλλα αφου εχει τοσο ανωμαλο κυκλο και δεν μπορειτε να κανετε τους υπολογισμους για τις γονιμες μερες και δεν το αντεχετε το αγχος απο δω και περα μονο σκουφακι...

Συνηθως οι γυναικες νιωθουν ποτε ειναι οι γονιμες τους. Εχουν πιο καυλες ειναι πιο ευαισθητες κλπ...

Αλλος ενας τροπος για να βλεπουμε αν εχουν περασει οι γονιμες μερες της ειναι να παρατηρησουμε αν τα υγρα της ειναι πιο πηκτα , πιο βλεννωδη απ'οτι συνηθως.Τοτε εχουν περασει οι γονιμες μερες , αλλα βεβαια δεν ξερουμε αν εμεινε ή οχι εγκυος...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σπανιως ερχεται περιοδος κ ειναι κ εγγυος
κ με ολα αυτα που περιγραφεις ειναι τοσο ελαχιστη η πιθανοτητα να ειναι εγγυος που πρεπει να εισαι Ο ΑΤΥΧΟΣ...!

αλλα αμα εχει τοσο ανωμαλο κυκλο, σημαινει οτι δεν μπορειτε με καποια σιγουρια να ξερετε ποτε ειναι οι γονιμες μερες της κ ποτε οχι
βεβαια δεν μας εχεις δωσει κ πολυ συγκεκριμενα στοιχεια για να ξερουμε
πχ ποτε ηταν που κανατε σεξ μετα την 1 μερα που τελειωσε η περιοδος, ποσες μερες διαρκει η περιοδος της
κ αυτη επρεπε να τα ξερει ολα αυτα πριν κανει οτιδηποτε
κανει σεξ ετσι στα τυφλα? ποσο χρονων ειστε?

χαλαρωσε παντως δεν θα γινεις πατερας ακομη  :P

OP
OP
T

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον μια ανακεφαλαιωση:

20-23 φεβρ ειχε περιοδο,την επομενη μερα 24φεβρ. (αφου της ειχε τελειωσει η περιοδος) εγινε η φαση που περιεγραψα στο πρωτο μου post.την πεμπτη στις 8 μαρτ. της ξαναηρθε η περιοδος (μετα απο 13 μερες δλδ.)...τωρα που εδωσα λεπτομερειες τι νομιζεις?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom