Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.349
Πόντοι
3.656

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
:confused::confused:

478b673f57f0e9c847dd1c90bb3bac45.gif

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...:confused::confused::confused:
[/quote]
Νομίζω πως το έχω ποστάρει σε πιο παλιά σελίδα εδώ αυτό:confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.349
Πόντοι
3.656
ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...:confused::confused::confused:
Νομίζω πως το έχω ποστάρει σε πιο παλιά σελίδα εδώ αυτό:confused: [/quote]τετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα...:confused::confused::confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
τετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα...:confused::confused::confused: [/quote]
[/quote]
Το 2ο trailer είναι
Μακράν οι χειρότερες/τραγικές/τρισάθλιες ταινίες κατά την γνώμη μου,που άντεξα να δω(που λέει ο λόγος).Τα στρουμφάκια στο φεγγάρι είναι απλά το πιο τραγελαφικό cult ελληνικό έργο(αγνοούσα την ύπαρξη αυτού και δεν αντέχεται πάνω από 5 λεπτά)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.095
Πόντοι
2.606

:confused::confused::think::think:
Το πιάσανε?:confused::confused:
οχι!!!βγηκε σικουελ!!:confused:

:confused::confused::confused::confused::confused:

Πάω να δω τραιλερ...:think::think:

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Monster Hunter. Η ταινια ειναι απο videogame με τη Μιλα Γιοβοβιτς με κεκτημενη ταχυτητα απο τα resident evil. Το ειδα χωρις υποτιτλους ανετα αφου εχει ελαχιστους διαλογους. Πλοκη απλη. Σκοτωνεις τερατα. Ωραια εφε και δραση με μπολικα στοιχεια απο Dune, Screamers, Alien ακομη και Rambo. Βλεπεται αλλα ξεχνιεται γρηγορα.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.524
Πόντοι
206
... άλλο ένα ego trip ένα τριπακι σκηνοθετικού εγωισμού του Νόλαν​ , που καταρρίπτει όλες τις κλασικές κινηματογραφικές τεχνικές και φόρμουλες, νομίζοντας ότι είναι διανοητικά υπέρτερη από το κοινό της (δεν είναι), είναι βαρετή με κλισεδιάρικη δράση, γεμάτη plot holes και woke νεοταξικά στοιχεία, είναι ένα νολανικό κακέκτυπο ταινίας James Bond και μάλιστα με έγχρωμο Bond, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τον κανονικό Bond Mαύρο, ας δημιουργήσουμε ένα wannabe κακέκτυπο, με sci fi απίστευτα και ακατάληπτα στοιχεία, που διαλύουν κάθε suspension of disbelief (την κινηματογραφική αδεία) δηλαδή ένα κουραστικό ακατανόητο χάος ένα κινηματογραφικό φιάσκο, που δεν ξαναβλέπεται όπως και το Dunkirk όπως και το Blade Runner 2049 και γενικά κάθε υπερεκτιμημένη μεταμοντερνιστικη κουράδα που παράγει το neoliberal νεομαρξιστικό Ιερατείο του σύγχρονου Hollywood πιστεύοντας ότι θα αναμορφώσει πολιτισμικά την παγκόσμια κοινωνία.

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
τετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα...:confused::confused::confused:
[/quote]
Το 2ο trailer είναι
Μακράν οι χειρότερες/τραγικές/τρισάθλιες ταινίες κατά την γνώμη μου,που άντεξα να δω(που λέει ο λόγος).Τα στρουμφάκια στο φεγγάρι είναι απλά το πιο τραγελαφικό cult ελληνικό έργο(αγνοούσα την ύπαρξη αυτού και δεν αντέχεται πάνω από 5 λεπτά)

[/quote]

Αυτες οι ταινιες ειναι για καταδικασμενους σε βασανιστηρια. Ουτε το trailer δεν βλεπεται.

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21

Εχω ιδεα για τσοντα. Προφυλακτικο που γυρναει τα βραδια και πηδαει οποια βρει εξω :2funny:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
τετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα...:confused::confused::confused:
Το 2ο trailer είναι

[/quote]

Αυτες οι ταινιες ειναι για καταδικασμενους σε βασανιστηρια. Ουτε το trailer δεν βλεπεται. [/quote]
[/quote]
:2funny::2funny::2funny:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
μολις ειδα τη ταινια ΄΄τεστοστερονη΄΄. η ανδρικη φαντασιωση που γινεται εφιαλτης........... τι θα κανατε εσεις στη θεση του πιτσιρικα?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Από ταινίες είμαι αυτόν τον καιρό σε αυτές του Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Το "Αυτή η νύχτα μένει" τη βρήκα καλή. (1999-2000)
Επισυνάπτω σύνδεσμο:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

Without Remorse​

Περιπέτεια που υποτίθεται ό,τι βασίζεται σε βιβλίο του Κλάνσυ. Μόνο ο
τίτλος έχει μείνει ίδιος.. Απόλυτα προβλέψιμη, ανούσια, πολύ κακές ερμηνείες..

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
images.jpg

Δυνατή ταινία τρόμου