You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 649K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.095
- Πόντοι
- 2.606
ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
Το πιάσανε?
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.349
- Πόντοι
- 3.656
οχι!!!βγηκε σικουελ!!ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
Το πιάσανε?
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
[/quote]ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
Νομίζω πως το έχω ποστάρει σε πιο παλιά σελίδα εδώ αυτό
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.349
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω πως το έχω ποστάρει σε πιο παλιά σελίδα εδώ αυτό [/quote]τετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα...ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
τετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα... [/quote]Νομίζω πως το έχω ποστάρει σε πιο παλιά σελίδα εδώ αυτόναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
[/quote]
Το 2ο trailer είναι
Μακράν οι χειρότερες/τραγικές/τρισάθλιες ταινίες κατά την γνώμη μου,που άντεξα να δω(που λέει ο λόγος).Τα στρουμφάκια στο φεγγάρι είναι απλά το πιο τραγελαφικό cult ελληνικό έργο(αγνοούσα την ύπαρξη αυτού και δεν αντέχεται πάνω από 5 λεπτά)
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.095
- Πόντοι
- 2.606
οχι!!!βγηκε σικουελ!!ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
Το πιάσανε?
Πάω να δω τραιλερ...
Monster Hunter. Η ταινια ειναι απο videogame με τη Μιλα Γιοβοβιτς με κεκτημενη ταχυτητα απο τα resident evil. Το ειδα χωρις υποτιτλους ανετα αφου εχει ελαχιστους διαλογους. Πλοκη απλη. Σκοτωνεις τερατα. Ωραια εφε και δραση με μπολικα στοιχεια απο Dune, Screamers, Alien ακομη και Rambo. Βλεπεται αλλα ξεχνιεται γρηγορα.
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 206
... άλλο ένα ego trip ένα τριπακι σκηνοθετικού εγωισμού του Νόλαν , που καταρρίπτει όλες τις κλασικές κινηματογραφικές τεχνικές και φόρμουλες, νομίζοντας ότι είναι διανοητικά υπέρτερη από το κοινό της (δεν είναι), είναι βαρετή με κλισεδιάρικη δράση, γεμάτη plot holes και woke νεοταξικά στοιχεία, είναι ένα νολανικό κακέκτυπο ταινίας James Bond και μάλιστα με έγχρωμο Bond, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τον κανονικό Bond Mαύρο, ας δημιουργήσουμε ένα wannabe κακέκτυπο, με sci fi απίστευτα και ακατάληπτα στοιχεία, που διαλύουν κάθε suspension of disbelief (την κινηματογραφική αδεία) δηλαδή ένα κουραστικό ακατανόητο χάος ένα κινηματογραφικό φιάσκο, που δεν ξαναβλέπεται όπως και το Dunkirk όπως και το Blade Runner 2049 και γενικά κάθε υπερεκτιμημένη μεταμοντερνιστικη κουράδα που παράγει το neoliberal νεομαρξιστικό Ιερατείο του σύγχρονου Hollywood πιστεύοντας ότι θα αναμορφώσει πολιτισμικά την παγκόσμια κοινωνία.
[/quote]τετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα...Νομίζω πως το έχω ποστάρει σε πιο παλιά σελίδα εδώ αυτόναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
Το 2ο trailer είναι
[/quote]Μακράν οι χειρότερες/τραγικές/τρισάθλιες ταινίες κατά την γνώμη μου,που άντεξα να δω(που λέει ο λόγος).Τα στρουμφάκια στο φεγγάρι είναι απλά το πιο τραγελαφικό cult ελληνικό έργο(αγνοούσα την ύπαρξη αυτού και δεν αντέχεται πάνω από 5 λεπτά)
Αυτες οι ταινιες ειναι για καταδικασμενους σε βασανιστηρια. Ουτε το trailer δεν βλεπεται.
ναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
Εχω ιδεα για τσοντα. Προφυλακτικο που γυρναει τα βραδια και πηδαει οποια βρει εξω
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Το 2ο trailer είναιτετοια ταινιαρα αξιζει να αναφερεται συχνα...Νομίζω πως το έχω ποστάρει σε πιο παλιά σελίδα εδώ αυτόναι...αριστουργημα...φυσικα η καλυτερη ολων ειναι το "rubber"...ειναι ενα λαστιχο αυτοκινητου που γυρναει δωθε κειθε και σκοτωνει κοσμο...
[/quote]Μακράν οι χειρότερες/τραγικές/τρισάθλιες ταινίες κατά την γνώμη μου,που άντεξα να δω(που λέει ο λόγος).Τα στρουμφάκια στο φεγγάρι είναι απλά το πιο τραγελαφικό cult ελληνικό έργο(αγνοούσα την ύπαρξη αυτού και δεν αντέχεται πάνω από 5 λεπτά)
Αυτες οι ταινιες ειναι για καταδικασμενους σε βασανιστηρια. Ουτε το trailer δεν βλεπεται. [/quote]
[/quote]
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
μολις ειδα τη ταινια ΄΄τεστοστερονη΄΄. η ανδρικη φαντασιωση που γινεται εφιαλτης........... τι θα κανατε εσεις στη θεση του πιτσιρικα?
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Από ταινίες είμαι αυτόν τον καιρό σε αυτές του Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Το "Αυτή η νύχτα μένει" τη βρήκα καλή. (1999-2000)
Επισυνάπτω σύνδεσμο:
Το "Αυτή η νύχτα μένει" τη βρήκα καλή. (1999-2000)
Επισυνάπτω σύνδεσμο: