House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Και μετά Nightcrawler
Δεν έκανα ακριβώς σύγκριση με τον Συάμαλαν, γιατί ο μεν είναι σκουπίδι της κινηματογραφικής κοινωνίας ενώ ο Νόλαν έχει σημαντικό βιογραφικό από πίσω του και σύγκριση δεν γίνεται, αλλά παρατηρώ ότι αρχίζει να υιοθετεί τις κακές του συνήθειες. Οι ταινίες του αρχίζουν να στήνονται όλο και περισσότερο πάνω στη σεναριακή ανατροπή του τέλους και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία να περνάνε σε δεύτερη μοίρα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη λούμπα - ναρκισσισμός και κυνήγι χειροροτήματος.Κοίτα να δεις, στο Interstellar πολύ αναλώθηκαν σε κάποια σημεία ( σαν αυτά που παρουσιάζεις ) και περάσαν στο ντούκου κάποια σοβαρά στοιχεία του έργου.
Για την τελευταία παράγραφο και την ποδοσφαιρική αντιστοιχία ( αν και πολύ προχωρημένη ) διαφωνώ κάθετα ακόμη και στην σύγκριση με τον Σάιμαλαν διότι δεν μιλάμε για έναν παραμυθά ( εξαιρώ την Έκτη Αίσθηση ) αλλά για κάποιον που στο μέλλον οι ταινίες του θα είναι προφητικές...
Προσωπκά θεωρώ ότι κράτησε ίσες αποστάσεις σε όλα τα ζητήματα υης ταινίας (πατριωτισμός,παράνοια πολέμου,κτλ κτλ) κ στα παρουσίασε όλα ισόποσα αφήνοντας σε να αποφασίσεις με ποιο συμφωνείς...Μ όλα όσα γράψατε για το American Sniper συμφωνώ πάνω κάτω.
Ας μη γράψω κι εγώ το "σεντόνι" μου
Ασυγχώρητος ο Κλιντ.
Για να αλλάξουμε θέμα.
Το κατεβασα και τώρα σκεφτόμασταν με την κυρά τι να δούμε. Αν κρίνω από τα μουσικά σου γούστα τότε θα σε εμπιστεύτωειδα αυτο:
ειναι λιγο αδικημενο στην βαθμολογια,αξιζει σιγουρα πιο πανω...καλο ειναι,οχι ομως κατι το εξαιρετικο...ξεροχυνω αγρια με την Τζενιφερ
Προσωπκά θεωρώ ότι κράτησε ίσες αποστάσεις σε όλα τα ζητήματα υης ταινίας (πατριωτισμός,παράνοια πολέμου,κτλ κτλ) κ στα παρουσίασε όλα ισόποσα αφήνοντας σε να αποφασίσεις με ποιο συμφωνείς...
Υ.Γ Είδα χθες το Interstellar...
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!
αμα ειναι να το δεις παρεα με γυναικα,σιγουρα θα της αρεσει,μη σου πω οτι θα της φτιαξεις κ το βραδι.Το κατεβασα και τώρα σκεφτόμασταν με την κυρά τι να δούμε. Αν κρίνω από τα μουσικά σου γούστα τότε θα σε εμπιστεύτω
αμα ειναι να το δεις παρεα με γυναικα,σιγουρα θα της αρεσει,μη σου πω οτι θα της φτιαξεις κ το βραδι.
Πάντως την έχω κάνει και μεγάλο μεταλλόνι. Έστω και με τη βοήθεια των orphaned land στην αρχή
Να φανταστείς στον γάμο μας ήθελε να μπούμε με battle hymn
ΝΙώθω περήφανος
υπαρχει λογοκριμενη εκδοση κ μη λογοκριμενη...εγω δυστηχως ειχα δει τη λογοκριμενη.αυτή η ταινία έχει hardcore σκηνές η τζάμπα το κατεβάζω ?
αμα την κατεβαζεις για να τονμπαιξεις, κατεβασε καμια τσοντα...αυτή η ταινία έχει hardcore σκηνές η τζάμπα το κατεβάζω ?
υπαρχει λογοκριμενη εκδοση κ μη λογοκριμενη...εγω δυστηχως ειχα δει τη λογοκριμενη.
αμα την κατεβαζεις για να τονμπαιξεις, κατεβασε καμια τσοντα...
εκτος αν γουσταρεις τριερ
το ειδα...
Bαλε Μarc Dorcel τοτεόχι μαν απλά λίγο ποιοτικό μάτι θέλω να πάρω
εισαι κουλτουριαρης τσοντοβιος τυπεέχε πλάκα να κατεβάζω τόση ώρα την κομένη έκδοση
όχι μαν απλά λίγο ποιοτικό μάτι θέλω να πάρω