Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
MV5BMTgzOTg0MDY3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTI0OTA0MzE@._V1_SX214_AL_.jpg

ταινιάρα ολκής

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις, στο Interstellar πολύ αναλώθηκαν σε κάποια σημεία ( σαν αυτά που παρουσιάζεις ) και περάσαν στο ντούκου κάποια σοβαρά στοιχεία του έργου.

Για την τελευταία παράγραφο και την ποδοσφαιρική αντιστοιχία ( αν και πολύ προχωρημένη ) διαφωνώ κάθετα ακόμη και στην σύγκριση με τον Σάιμαλαν διότι δεν μιλάμε για έναν παραμυθά ( εξαιρώ την Έκτη Αίσθηση ) αλλά για κάποιον που στο μέλλον οι ταινίες του θα είναι προφητικές...
Δεν έκανα ακριβώς σύγκριση με τον Συάμαλαν, γιατί ο μεν είναι σκουπίδι της κινηματογραφικής κοινωνίας ενώ ο Νόλαν έχει σημαντικό βιογραφικό από πίσω του και σύγκριση δεν γίνεται, αλλά παρατηρώ ότι αρχίζει να υιοθετεί τις κακές του συνήθειες. Οι ταινίες του αρχίζουν να στήνονται όλο και περισσότερο πάνω στη σεναριακή ανατροπή του τέλους και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία να περνάνε σε δεύτερη μοίρα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη λούμπα - ναρκισσισμός και κυνήγι χειροροτήματος.

Ως το inception ήταν μεγάλη μου αδυναμία ο nolan αλλά μετά το αφόρητο dark knight rises και το ωραίο περιτύλιγμα χωρίς περιεχόμενο interstellar έχω απογοητευτεί με τον φίλο  :S

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όχι ρε συ, καμία σχέση, απλά η μεγάλη επιτυχία του Inception οφειλόταν επιπλέον  και στο τέλος, που οδηγεί τον θεατή να μαντέψει το τέλος σκεπτόμενος πολλά στοιχεία/θεωρίες από την αρχή του έργου ενώ στο Interstellar παρουσιάζει την εκδοχή του που σε κάποιους προκαλεί πονοκέφαλο...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
το ινσεπτιον ειναι μια υπερτιμημενη μπαρουφα κατα τη γνωμη μου...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
ειδα αυτο:

ειναι λιγο αδικημενο στην βαθμολογια,αξιζει σιγουρα πιο πανω...καλο ειναι,οχι ομως κατι το εξαιρετικο...ξεροχυνω αγρια με την Τζενιφερ  :wanker:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μ όλα όσα γράψατε για το American Sniper συμφωνώ πάνω κάτω.
Ας μη γράψω κι εγώ το "σεντόνι" μου
Ασυγχώρητος ο Κλιντ.
Για να αλλάξουμε θέμα. :grin:
Προσωπκά θεωρώ ότι κράτησε ίσες αποστάσεις σε όλα τα ζητήματα υης ταινίας (πατριωτισμός,παράνοια πολέμου,κτλ κτλ) κ στα παρουσίασε όλα ισόποσα αφήνοντας σε να αποφασίσεις με ποιο συμφωνείς...

Υ.Γ Είδα χθες το Interstellar...

ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μέγιστη προπαγανδιστική παπαριά που θα μεινει στην ιστορία σαν παράδειγμα προς αποφυγή ο σκοπευτης.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ειδα αυτο:

ειναι λιγο αδικημενο στην βαθμολογια,αξιζει σιγουρα πιο πανω...καλο ειναι,οχι ομως κατι το εξαιρετικο...ξεροχυνω αγρια με την Τζενιφερ  :wanker:
Το κατεβασα και τώρα σκεφτόμασταν με την κυρά τι να δούμε. Αν κρίνω από τα μουσικά σου γούστα τότε θα σε εμπιστεύτω  :grin: :grin:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπκά θεωρώ ότι κράτησε ίσες αποστάσεις σε όλα τα ζητήματα υης ταινίας (πατριωτισμός,παράνοια πολέμου,κτλ κτλ) κ στα παρουσίασε όλα ισόποσα αφήνοντας σε να αποφασίσεις με ποιο συμφωνείς...

Υ.Γ Είδα χθες το Interstellar...

ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Το κατεβασα και τώρα σκεφτόμασταν με την κυρά τι να δούμε. Αν κρίνω από τα μουσικά σου γούστα τότε θα σε εμπιστεύτω  :grin: :grin:
αμα ειναι να το δεις παρεα με γυναικα,σιγουρα θα της αρεσει,μη σου πω οτι θα της φτιαξεις κ το βραδι. :grin:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αμα ειναι να το δεις παρεα με γυναικα,σιγουρα θα της αρεσει,μη σου πω οτι θα της φτιαξεις κ το βραδι. :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως την έχω κάνει και μεγάλο μεταλλόνι. Έστω και με τη βοήθεια των orphaned land στην αρχή :grin: :grin: :grin: :grin:

Να φανταστείς στον γάμο μας ήθελε να μπούμε με battle hymn  :grin: :grin: :grin: :grin:

ΝΙώθω περήφανος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.449
Πόντοι
366

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
υπαρχει λογοκριμενη εκδοση κ μη λογοκριμενη...εγω δυστηχως ειχα δει τη λογοκριμενη. :P

έχε πλάκα να κατεβάζω τόση ώρα την κομένη έκδοση  :P

:grin:

αμα την κατεβαζεις για να τονμπαιξεις, κατεβασε καμια τσοντα...
εκτος αν γουσταρεις τριερ

όχι μαν απλά λίγο ποιοτικό μάτι θέλω να πάρω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom