Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
The Hunger Games: Catching Fire

Μπαινω στον ιστοτοπο που επισκεπτομαι να δω ποσοι χρηστες κατεβαζουν την συγκεκριμενη ταινια και εδειχνε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το μαγικο νουμερο των 120.000 χρηστων
Τεραστια εισπρακτικη επιτυχια και πολυ καλη συνεχεια της πρωτης ταινιας που προβληθηκε στις αιθουσες του σινεμα πριν 2 χρονια
Η Τζενιφερ θεα ως συνηθως
Περιμενω με αγωνια τις επομενες 2 συνεχειες

eIbpDauO9AMqwtlpwySMO1ZuDt9.jpg

Επισκέπτης
Kαι βέβαια την έχω δει εδώ και καιρό φίλε....
Πολύ καλό γουέστερν και για τα προσωπικά μου γούστα εδώ ο Ντι Κάπριο δίνει καλύτερη ερμηνεία από ότι στον "Λύκο"!!!!
Γενικά ο Ταραντίνο στα καλύτερά του μετά από πολλά χρόνια!!!!
Καλο αλλα οχι κατι το φοβερο, ο ταραντινο δεν μ' αρεσει και τοσο πολυ. :grin: λογο ντι καπρο την ειδα και εχω να πω οτι σε ενα παλιοτερο γουεστερν που επαιξε, πολυ μικρος τοτε...ειχε κανει πολυ καλυτερη ερμηνεια απο αυτην στο τζανγκο.
F003674_1099133_type12220.jpg

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
ισως γιατι το πρωτοτυπο django που βασιζεται η ιδεα ηταν σπαγγετι western με πρωταγωνιστη τον Franco Nero!
κατα τα αλλα μετρια προς κακη η ταινια του ταραντινο κατα την γνωμη μου! με τον Ντι Κακριο και τον Waltz να ειναι οι μονοι
που διασοζονται σε αυτο το ανουσιο σπλατερ!

Συμφωνώ απόλυτα παίχτη. Απορώ τι της βρίσκουν αυτής της ταινίας. Χαρακτήρες δεν υπάρχουν αλλά καρικατούρες λες και βλέπεις κόμικ. Για τι ερμηνείες να μιλήσουμε με τόσο χάρτινους χαρακτήρες???? Κι αυτός ο Τζέιμι Φοξ, πραγματικά πολύ κακός σε αυτή την ταινία. Οι διάλογοι για γέλια και δεν οδηγούν πουθενά, μόνο θεωρίες του αέρα. Και φυσικά ρεαλισμός μηδέν. Ειδικά το τέλος με την έκρηξη και το στυλάτο φευγιό του ατρόμητου Τζάνγκο, με την γυναίκα του ήταν πραγματικός τραγέλαφος........
Επειδή μου αρέσουν τα γουέστερν πάρα πολύ θεωρώ ότι αυτό το πράγμα ήταν προσβολή κι όχι φόρος τιμής. Αν θέλετε να δείτε πραγματικά καλά γουέστερν, ρίξτε εδώ ένα βλέφαρο :

Τα σπαγγέτι δεν μου άρεσαν ποτέ. Μερικά από αυτά ήταν διασκεδαστικά και ελάχιστα ήταν πραγματικά εξαιρετικά, όπως ο Καλός ο Κακός και ο Άσχημος ή το Κάποτε στην Δύση. Τα υπόλοιπα ήταν δεύτερης διαλογής κατά την γνώμη μου.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εντάξει μην συγκρίνουμε τώρα Ταραντίνο με τα κλασικά σπαγγέτι γουέστερν η γενικά τα γουέστερν στα οποία προσθέστε και τα Για Μια Χούφτα Δολάρια, Μονομαχία στο Ελ Πάσο. Ο Ταραντίνο η αρέσει η δεν αρέσει και απλά ο άνθρωπος ήθελε να δραστηριοποιηθεί και σε αυτόν τον τομέα, δεν είναι άσχημο να καινοτομείς...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ ο Ταραντινο βαζει στο ψυγειο το καινουργιο western που ηταν ετοιμος να γυρισει (The Hateful Eight) λογω "προδοσιας" (διερρευσε το σεναριο απο ηθοποιο που ειχε επιλεξει σε καποιον ρολο)  :-

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εντάξει μην συγκρίνουμε τώρα Ταραντίνο με τα κλασικά σπαγγέτι γουέστερν η γενικά τα γουέστερν στα οποία προσθέστε και τα Για Μια Χούφτα Δολάρια, Μονομαχία στο Ελ Πάσο. Ο Ταραντίνο η αρέσει η δεν αρέσει και απλά ο άνθρωπος ήθελε να δραστηριοποιηθεί και σε αυτόν τον τομέα, δεν είναι άσχημο να καινοτομείς...
Πολυ καλος ο Ταραντινο,ειχε τις κακες στιγμες του οπως ολοι αλλα γενικα εχει δωσει αριστουργηματα.
Αυτος που εχει απογοητευσει πολυ ειναι ο Σιαμαλαν.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Πολυ καλος ο Ταραντινο,ειχε τις κακες στιγμες του οπως ολοι αλλα γενικα εχει δωσει αριστουργηματα.
αυτον και τον ανταμ σαντλερ τους θεωρω τελειως αταλαντους.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ και επαυξάνω, μετά την Έκτη Αίσθηση και τον Άφθαρτο το χάος, κρίμα μεγάλο διότι τα δυο αυτά τα έργα ήταν υπέροχα έως εξαίσια...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Φίλε μου, πραγματικά θεωρείς τον Ταραντίνο καινοτόμο??????? Σίγουρα δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη, αλλά ο τύπος έχει αντιγράψει τους πάντες....Δεχομαι ότι έχει ταλέντο ως εικονοκλάστης βέβαια και είναι τρελός σινεφίλ ακόμα και των μεγαλύτερων σκουπιδιών. Γι' αυτό και κάθε του σκηνή είναι επιρροή από κάτι που έχει δει. Ταλαντούχος σίγουρα αλλά ακόμα πιο σίγουρα υπερτιμημένος. Τέλος πάντων, ας μην γίνει το θέμα αντιπαράθεση για τον Ταραντίνο. Απόψεις ανταλλάσσουμε άλλωστε. Και μιας και ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε και να προτείνουμε, γι'αυτούς που θέλουν τον καλό αλλά δύσκολο κινηματογράφο, των δυνατών ιστοριών και καλά σκιαγραφημένων χαρακτήρων, προτείνω αυτήν :
O Peter Mullan δίνει άλλη μια αριστοτεχνική ερμηνεία!!!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κοίταξε η καινοτομία του Ταραντίνο είναι και η μετατροπή μιας  ιδέας σε κάτι πιο εμπορικό και σε αυτό τα καταφέρνει καλά...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Φίλε μου, πραγματικά θεωρείς τον Ταραντίνο καινοτόμο??????? Σίγουρα δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη, αλλά ο τύπος έχει αντιγράψει τους πάντες....Δεχομαι ότι έχει ταλέντο ως εικονοκλάστης βέβαια και είναι τρελός σινεφίλ ακόμα και των μεγαλύτερων σκουπιδιών. Γι' αυτό και κάθε του σκηνή είναι επιρροή από κάτι που έχει δει. Ταλαντούχος σίγουρα αλλά ακόμα πιο σίγουρα υπερτιμημένος. Τέλος πάντων, ας μην γίνει το θέμα αντιπαράθεση για τον Ταραντίνο. Απόψεις ανταλλάσσουμε άλλωστε. Και μιας και ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε και να προτείνουμε, γι'αυτούς που θέλουν τον καλό αλλά δύσκολο κινηματογράφο, των δυνατών ιστοριών και καλά σκιαγραφημένων χαρακτήρων, προτείνω αυτήν :
O Peter Mullan δίνει άλλη μια αριστοτεχνική ερμηνεία!!!!!
αυτη λογικα θα σ αρεσει

για τον ταραντινο και την καινοτομια που λες.Νομιζω οτι το Pulp Fiction ηταν αρκετα μπροστα για τη εποχη του

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σε όσους αρέσουν τα "Σπαγγέτι" western ας μην χάσουν τα (πολύ ανώτερα από Ταραντίνο) "Sabata":

το αυθεντικό "Sabata" με τον Lee Van Cleef:

η συνέχεια με τον Yul Brynner (o αρχικός τίτλος ήταν "Indio black" και προοριζόταν για ανεξάρτητη ταινία αλλά μετά την επιτυχία του "Sabata" αποφασίστηκε να ονομαστεί το έργο σε "Adios Sabata").

και το τρίτο έργο με την επιστροφή του Lee Van Cleef:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μιας και είμαστε σε φάση ... σπαγγέτι .

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ( Il Grande Silenzio 1968) Ενα αριστουργηματικό σπαγγέτι γουέστερν , που στέκεται άνετα δίπλα στα έπη του Λεόνε . Ο Ζαν Λουί Τρεντινιάν είναι ο μουγκός πιστολάς που θα έρθει αντιμέτωπος με την συμμορία του Κλάους Κίνσκι. Επιβλητικό , σκληρό , απαισιόδοξο και με αντισυμβατικο, σοκαριστικό φινάλε . Από τον τεράστιο Σέρτζιο Κορμπούτσι .

URL]  
Il-Grande-Silenzio-6.jpg
ilgrande.jpg

greatsilence04.png

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Άλλες εποχές, η  πανδαισία των γουέστερν και η  αλήθεια είναι πως τα τελευταία καλά  γουέστερν που προσωπικά μου άρεσαν και διασκευάστηκαν το 2010  True Grit-Αληθινό Θράσος και το 3:10 to Yuma λίγα χρόνια πιο πριν αντλούν το περιεχόμενο τους από τις δεκαετίες του 50 και 60...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
αυτη λογικα θα σ αρεσει

για τον ταραντινο και την καινοτομια που λες.Νομιζω οτι το Pulp Fiction ηταν αρκετα μπροστα για τη εποχη του

Ναι, το έχω δει το "ΚΥΝΗΓΙ" και όντως μου άρεσε πολύ. Το Pulp Fiction είναι υπερεκτιμημένο κατά τη γνώμη μου.Είχε πολλά αρνητικά σημεία(ας μην μπω σε αναλύσεις τώρα) αλλά σε γενικές γραμμές έχει αρκετές σκηνές που μπορείς να τις δεις πολλές φορές και να τις ευχαριστηθείς ξανά και ξανά, κυρίως όμως λόγω των ηθοποιών. Σίγουρα σου αφήνει θετικά πράγματα όταν τελειώνει αλλά δεν το θεωρώ και το αριστούργημα που όλοι οι κριτικοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι. Το μόνο έργο του Ταραντούλα που πραγματικά μου άρεσε ήταν και το πρώτο του : το Reservoir Dogs. Εκεί ήταν ένας αφηγηματικός και σκηνοθετικός θρίαμβος. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα άλλο ως σύνολο, γιατί καλές στιγμές υπάρχουν σε όλες τις ταινίες του. Ουδέποτε τον θεώρησα άχρηστο.  Έχω δει όλες τις ταινίες του και τις έχω αναλύσει σε βάθος.Απλά νομίζω ότι υπάρχουν λιγότερο προβεβλημένοι δημιουργοί της γενιάς του που έχουν κάνει καλύτερες ταινίες και είναι άδικο να τον βάζουν δίπλα σε παλαιότερους δημιουργούς-κολοσσούς.  

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μιας και είμαστε σε φάση ... σπαγγέτι .

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ( Il Grande Silenzio 1968) Ενα αριστουργηματικό σπαγγέτι γουέστερν , που στέκεται άνετα δίπλα στα έπη του Λεόνε . Ο Ζαν Λουί Τρεντινιάν είναι ο μουγκός πιστολάς που θα έρθει αντιμέτωπος με την συμμορία του Κλάους Κίνσκι. Επιβλητικό , σκληρό , απαισιόδοξο και με αντισυμβατικο, σοκαριστικό φινάλε . Από τον τεράστιο Σέρτζιο Κορμπούτσι .

URL]  
Il-Grande-Silenzio-6.jpg
ilgrande.jpg

greatsilence04.png

Ναι το θυμάμαι. Ήταν ιδιαίτερη ταινία αυτή. Είχε όντως καλές στιγμές. Σίγουρα πάντως ταινία που δεν μπορείς να την δεις ξανά. Πολύ δυσάρεστη..............

Επισκέπτης
Μια απο τις πολλες μλκ που εχει κανει ο (λεμε τωρα) σκηνοθετης, ταραντινο ο οποιος ξερει να παιζει καλα τον κομπαρσο στις ταινιες του.  :grin:
04017258750880288025.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom