Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Είδα απόψε το The Eagle...
Μια χαρά ταινία. Πολύ καλύτερη απ' ό,τι την περίμενα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Χτες βαλαμε να το δουμε, μεχρι το 11' ηταν βαρετο και το βγαλαμε...σημερα θα ξαναπροσπαθησουμε.!!...να το δουμε.! :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Tα τελευταια 8 λεπτα

Ο στρατιώτης Κόλτερ Στίβενς ξυπνά μέσα σε ένα επιβατικό τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο, χωρίς να έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πετάει με ένα ελικόπτερο για μια αποστολή στο Ιράκ. Τώρα βρίσκεται ουσιαστικά στο σώμα κάποιου άλλου, ζώντας μια ξένη ζωή. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τους σκοτώνει όλους. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ για τον Στίβενς, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν την έκρηξη, μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή.

Πολυ καλη ταινια με πολυ καλα δομημενο σεναριο και πλοκη
Θα σας κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον ενω εχει και πολυ ενδιαφερουσα υποθεση....

Σας το συστηνω ανεπιφυλλακτα.....

Αυριο θα δω και τον ΘΩΡ...

Συνημμένα

• Poster_sm.jpg
    Poster_sm.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 10

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Tα τελευταια 8 λεπτα

Ο στρατιώτης Κόλτερ Στίβενς ξυπνά μέσα σε ένα επιβατικό τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο, χωρίς να έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πετάει με ένα ελικόπτερο για μια αποστολή στο Ιράκ. Τώρα βρίσκεται ουσιαστικά στο σώμα κάποιου άλλου, ζώντας μια ξένη ζωή. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τους σκοτώνει όλους. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ για τον Στίβενς, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν την έκρηξη, μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή.

Πολυ καλη ταινια με πολυ καλα δομημενο σεναριο και πλοκη
Θα σας κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον ενω εχει και πολυ ενδιαφερουσα υποθεση....

Σας το συστηνω ανεπιφυλλακτα.....

Αυριο θα δω και τον ΘΩΡ...
τυπε αυτα τα 2 με τορεντ τα κατεβασες?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τυπε αυτα τα 2 με τορεντ τα κατεβασες?
Στο σινεμα τυπε μου...

Δεν εχουν βγει με καλη εικονα για να τα κατεβασω....
Να ευχαριστηθω την ταινια θελω και οχι να βγαλω τα ματια μου....

Σημερα ειδα τα 8 λεπτα.... αυριο θα δω τον Θωρ  :sunglasses:

Σκεφτομαι οτι δεν μπηκα ποτε Γκολντ κλας και θελω να μπω.....
Αν βρω θεση θα μπω εκει να δω πως ειναι.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σκεφτομαι οτι δεν μπηκα ποτε Γκολντ κλας και θελω να μπω.....
Αν βρω θεση θα μπω εκει να δω πως ειναι.....
Μην περιμένεις να σου πάρουν κ κανένα τσιμπούκι πάντως....απλά πιο άνετα καθίσματα...το value for money...και δεν έχω πάει ποτέ. :cheesy:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μην περιμένεις να σου πάρουν κ κανένα τσιμπούκι πάντως....απλά πιο άνετα καθίσματα...το value for money...και δεν έχω πάει ποτέ. :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο θα μου το κανει αλλη αγαπη....  ;)

Εχω δει σε φυλλαδιο...
οτι εχει και αποστασεις στα καθισματα και μπορεις να ξαπλωσεις ανετα
χωρις να εχεις τον καθεναν διπλα σου να μασουλαει η να χαζολογαει

Και πιστευω θα ειναι μια ενδιαφερουσα εμπειρια....
Θα παρω και μεζεδακια και κρασακι απο οτι εχω ακουσει εχει τετοια πραγματα εκει ....
Ωραια θα ειναι ....  :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1)Αυτο θα μου το κανει αλλη αγαπη....  ;)

2)Εχω δει σε φυλλαδιο...
οτι εχει και αποστασεις στα καθισματα και μπορεις να ξαπλωσεις ανετα
χωρις να εχεις τον καθεναν διπλα σου να μασουλαει η να χαζολογαει

Ετσι εχω ακουσει και θα ειναι μια ενδιαφερουσα εμπειρια....
Θα παρω και μεζεδακια και κρασακι απο οτι εχω ακουσει εκει ....
Ωραια θα ειναι ....  :)
1)Άντε με το καλό.

2)Πολύ εύκολα ψαρώνεις ρε συ πάντως...απαπαπα... :rolleyes: :P

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Είδα το unknown πριν λίγο καλή ταινιούλα με Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστή σε κρατάει καλά....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυ καλη η -θριλερ με λυκανθρωπους- εκδοχη για ενηλικες της κοκκινοσκουφιτσας με πρωταγωνιστρια την γνωστη απο mamma mia amanda seyfried στον πρωταγωνιστικο και ομωνυμο ρολο και αγνωστο γενικα καστ....

μια μιξη νεο-παγανισμου,θρυλων, δοξασιων και πρακτικων της δυτικης εκκλησιας περι μαγισσων,λυκανθρωπων και ιερας εξετασης.Μια μεταφορα μεσα απο το γνωστο παραμυθι των δεδομενων του κακου λυκου και της αθωας κοκκινοσκουφιτσας μεσα απο τα γηινα δεδομενα κλειστων ,μικρων, θρησκοληπτων και γεματων δεισιδαιμονιων κοινωνιων οπως ενα φαινομενικα ησυχο χωριουδακι στο οποιο γεννιουνται παρανομοι ερωτες,παθη,αντιζηλιες ακομα και αιμομικτικα υπονοουμενα....

καλο θριλερακι,βλεπεται γενικα ευχαριστα και χωρις να ειναι κατιτις συγκλονιστικο τουλαχιστον αξιζει τα λεφτα του....τα εφε αρκετα καλα,ωραια φωτογραφια και σκηνοθεσια,η αμαντα πολυ ομορφη και ερωτικη,καλο μιλφακι και η μανα της στην ταινια....θα επαιζαν και οι δυο ανετα και στην πορνο εκδοχη του εργου καλυτερα απο την lexi belle.... :grin:

εγω προσωπικα συνιστω στα ζευγαρακια να πανε.... ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πολυ καλη η -θριλερ με λυκανθρωπους- εκδοχη για ενηλικες της κοκκινοσκουφιτσας με πρωταγωνιστρια την γνωστη απο mamma mia amanda seyfried στον πρωταγωνιστικο και ομωνυμο ρολο και αγνωστο γενικα καστ....

μια μιξη νεο-παγανισμου,θρυλων, δοξασιων και πρακτικων της δυτικης εκκλησιας περι μαγισσων,λυκανθρωπων και ιερας εξετασης.Μια μεταφορα μεσα απο το γνωστο παραμυθι των δεδομενων του κακου λυκου και της αθωας κοκκινοσκουφιτσας μεσα απο τα γηινα δεδομενα κλειστων ,μικρων, θρησκοληπτων και γεματων δεισιδαιμονιων κοινωνιων οπως ενα φαινομενικα ησυχο χωριουδακι στο οποιο γεννιουνται παρανομοι ερωτες,παθη,αντιζηλιες ακομα και αιμομικτικα υπονοουμενα....

καλο θριλερακι,βλεπεται γενικα ευχαριστα και χωρις να ειναι κατιτις συγκλονιστικο τουλαχιστον αξιζει τα λεφτα του....τα εφε αρκετα καλα,ωραια φωτογραφια και σκηνοθεσια,η αμαντα πολυ ομορφη και ερωτικη,καλο μιλφακι και η μανα της στην ταινια....θα επαιζαν και οι δυο ανετα και στην πορνο εκδοχη του εργου καλυτερα απο την lexi belle.... :grin:

εγω προσωπικα συνιστω στα ζευγαρακια να πανε.... ;)
Όλο εκεί το μυαλό σου....ρε πάνε δες αυτά σου αρέσουν κ μην το παιδευείς... :grin: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το thor το εχει δει κανενας?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ειδα το Thor χθες σε 3d version...Για to κοινο που απευθυνεται καλο ειναι, το ειδα ευχαριστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom