dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
οκ ντανκε!δεν ειναι μαπα βλεπετε...
οκ ντανκε!δεν ειναι μαπα βλεπετε...
καλο... ...οσο για το let me in ,το σουηδικο-που ειναι κ το οριτζιναλ-δεν εχει καμμια σχεση με την χαζοαμερικανια...κλασης ανωτερο...Πολύ καλό ήταν "Ο Αόρατος συγγραφέας" με Γιούαν Μακ Γκρέγκορ & Πιρς Μπρόσναν.
Πολιτικό θρίλερ με ανατροπές κλπ.
καμια σχεση...αδελφος της δεν ειναι....και ουτε νομικη παει...(αν μιλαμε για το Stone με De niro, Yovovitch)
Die Tür (the door)
Γερμανικό θρίλερ με ενδιαφέρουσα πλοκή.Ένας καλλιτέχνης χάνει την κόρη του από πνιγμό -με δική του υπαιτιότητα- και βλέπει τη ζωή του να καταρρέει.5 χρόνια αργότερα ανακαλύπτει τυχαία μια είσοδο σε ένα παράλληλο κόσμο,όπου η κόρη του είναι ακόμα ζωντανή.Προσπαθεί λοιπόν να διορθώσει τα λάθη του.Αυτό όμως αποδεικνύεται πως δεν είναι τόσο εύκολο!
Παρά τα κάποια σεναριακά κενά,αναπάντητα ερωτήματα αρκετά καλή προσπάθεια.
από το btjunkie, the door brrip 480 pεχεις το λινκ/τορεντ ?
από το btjunkie, the door brrip 480 p
υπότιτλοι από το subs4free.com
Beogradski Fantom (2009) imdb rating: 7.0/10
Σερβική φετινή παραγωγή, βασισμένη σε ένα πραγματικό γεγονός, που έλαβε χώρα στα τέλη της δεκαετίας του 70, και αποτέλεσε ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός στην ιστορία της Γιουγκοσλαβίας, αφού κατόρθωσε να αναδείξει από το πουθενά, έναν "ήρωα", που αγαπήθηκε από τον κόσμο. Το 1979, στο Βελιγράδι και ενώ ο πρόεδρος Τίτο έλλειπε για μια συνάντηση κορυφής στην Κούβα, ένας νεαρός έκλεψε μια άσπρη πόρσε 911ς και για 10 μέρες ταλαιπώρησε ολόκληρη την αστυνομία της πόλης. Το παρατσούκλι που του έδωσαν ήταν "το φάντασμα", αφού εξαφανιζόταν από τα μάτια της αστυνομίας και του κόσμου αστραπιαία. Κάθε βράδυ, πάνω από 10 χιλιάδες κόσμος, μαζευόταν στην κεντρική πλατεία, για να θαυμάσει το σόου που έδινε το φάντασμα, όσο και να γελάσει με την ανικανότητα της αστυνομίας να τον πιάσει. Και τότε ο αρχηγός της αστυνομίας, επιστράτευσε τον καλύτερο οδηγο-αστυνομικό, του έδωσε ένα γρήγορο αμάξι, και τον έβαλε στο κατόπι της πόρσε...
εγω τυπεΠοιος ειδε το Gran Torino που επαιζε μεχρι πριν λιγο στο Star???Δν το χα δει και μπορω να πω μου αρεσε πολυ!!!
Συμφωνω σε ολα τυπε!!!Παρολα αυτα ηταν μια καλη προσπαθεια και προσεγμενη!!!Ξεχωριζει αναμεσα στις πιπες που παιζει η Ελληνικη Τν...εγω τυπε
δικε μου στην αρχη καλο ηταν
μετα κουρασε λιγο η φαση
δεν ειχε και πολυ μακελειο οπως εδειχνε οτι θα ειχε
Οντως αλλα παλιωσε αυτο..Το χουμε δει αμετρητες φορες!!! :oΓια ρατσιστικα θεματα το american history x ειναι masterpiece