pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δηλαδή;;;θα πάρουν και τον θείο όπου να'ναι.
Δεν κατάλαβα...
Δηλαδή;;;θα πάρουν και τον θείο όπου να'ναι.
θείος Όσκαρ,Academy AwardsΔηλαδή;;;
Δεν κατάλαβα...
Δηλαδή;;;
Δεν κατάλαβα...
θείος Όσκαρ,Academy Awards
Φθαριστώ για την προθυμία,ντάξει ρε velvy δεν το είχα ξανα ακούσει έτσι...οσκαρ βρε καλο μου
Φθαριστώ για την προθυμία,ντάξει ρε velvy δεν το είχα ξανα ακούσει έτσι...
Το ξέρω μανίτσα,το ξέρω,δεν το εξέλαβα έτσι!!!αν το λεγα για να στην πω, θα το καταλαβαινες
Welcome to the Rileys, με James Gandolfini, Kristen Stewart και Melissa Leo.
Ένα ζευγάρι έχει χάσει την κόρη του σε τροχαίο.Ο πατέρας σε ένα συνέδριο τυχαία γνωρίζει μια νεαρή στρίπερ,με την οποία δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση.Η γυναίκα του,που λόγω κατάθλιψης δε βγαίνει από το σπίτι,πηγαίνει να τον βρει.
Δραματική ταινία με αισιόδοξη νότα.
]
Το θυμομουν αλλα δεν εβρισκα το ποστ σου να το παραθεσωτα γραψα κ γω πιο πισω για τον μαυρο κυκνο...εξαιρετικο κατα την γνωμη μου...
οι πιο πολλοί λογικά
Δηλαδή;;;
Δεν κατάλαβα...
θείος Όσκαρ,Academy Awards
οσκαρ βρε καλο μου
δε θέλω να πω περισσότερα,υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας στο τέλος..Οπως το περιγραφεις δεν ακουγεται και τοσο αισιοδοξο
Σημερα ειδα το TRON LEGACY 3D....
Το 3D ηταν μουφα καθως μονο οι υποτιτλοι ηταν 3d και η τιμη των 12 ευρω δεν δικαιολογει με τιποτα την τιμη !!!!!!!
Η ταινια σας ταινια ηταν πολυ καλη και βλεποταν ευχαριστα
Τα εφε ηταν εξαιρετικα και η δραση καταιγιστικη
Ομως με τιποτα δεν μπορω να θεωρησω την ταινια 3D.....
Πανηγυράκι είναι αγαπητέ φουτ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΦΙΛΕ.ριξτε μια ματια και στο ''στοιχημα του σλεβιν''
πώς λεγοταν μια ταινια του σπαικ λι με τον κλαιβ οουεν που πηγε να κλεψει μια τραπεζα? νομιζω οτι επαιζε κ ο ντενζελ ουασιγκτον. γαμουσε
Είδα το The Town...πολύ καλή ταινία και δεν το περίμενα.
Όπως δεν περίμενα πως θα ήταν πολύ καλός και ο Μπεν Άφλεκ.
ποια ?πώς λεγοταν μια ταινια του σπαικ λι με τον κλαιβ οουεν που πηγε να κλεψει μια τραπεζα? νομιζω οτι επαιζε κ ο ντενζελ ουασιγκτον. γαμουσε