Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πριν λίγο είδα το Machette... .σπλαττεριά, ψιλομούφα υπόθεση κλπ... πολύ εφέ αλλά καλό ήταν...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πριν λίγο είδα το Machette... .σπλαττεριά, ψιλομούφα υπόθεση κλπ... πολύ εφέ αλλά καλό ήταν...
Να πω κι εγω για το Μασετ!!!

Μεσα στις σαβουροταινιες που κυκλοφορουν ειναι μια ταινια που αν μη τι αλλο ξεχωριζει...Ξεχωριζει στο οτι ΔΕΝ περιμενεις τπτ παραπανω απο αυτην την ταινια...ειναι ακριβως οτι φανταζεστε..
Η ταινια ξεκιναει με σκοτωμους και τελειωνει ετσι...εχασα το μετρημα...100? ισως και παραπανω...Αφου νομιζα οτι την σκηνοθετησε ο Κουεντιν καποια στιγμη...
Κλασσικος σουπερ Χιρο, ακουραστος, παντα γλιτωνει, περιτριγυριζεται απο κατακτησεις κλπ..

αν και μου αρεσε ο πρωταγωνιστης, εχω μια ενστασουλα...ειναι 66 χρονων γμτ!! Μηπως θα κολλουσε καλυτερα να βαζανε καποιον πιο νεο? Κανεναν Μπαντερας εστω, κανεναν Μπαρδεμ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Μεσα στις σαβουροταινιες που κυκλοφορουν ειναι μια ταινια που αν μη τι αλλο ξεχωριζει...Ξεχωριζει στο οτι ΔΕΝ περιμενεις τπτ παραπανω απο αυτην την ταινια...ειναι ακριβως οτι φανταζεστε..
Η ταινια ξεκιναει με σκοτωμους και τελειωνει ετσι...εχασα το μετρημα...100? ισως και παραπανω...Αφου νομιζα οτι την σκηνοθετησε ο Κουεντιν καποια στιγμη...
Κλασσικος σουπερ Χιρο, ακουραστος, παντα γλιτωνει, περιτριγυριζεται απο κατακτησεις κλπ..

αν και μου αρεσε ο πρωταγωνιστης, εχω μια ενστασουλα...ειναι 66 χρονων γμτ!! Μηπως θα κολλουσε καλυτερα να βαζανε καποιον πιο νεο? Κανεναν Μπαντερας εστω, κανεναν Μπαρδεμ?  :think:

Και εγω το βρηκα καλο, ειχα την εντυπωση πως ο ταραντινο την ειχε σκηνοθετησει...ολα τα λεφτα η σκηνη οπου χαμουρευετε με την γυναικα και την κορη του ΄΄εχθρου΄΄ του στην πισινα.!...τραβοντας και βιντεο.!! :rockon: :rockon: :rockon:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

νομιζες οτι η ταινια ειναι του ταραντινο γιατι ο ροντριγκεζ ο σκηνοθετης ειναι κολλητος του.μαλιστα στην προηγουμενη ταινια του (planet terror) επαιζε κιολας.οσον αφορα την ταινια πολυ μετρια,με πολυ πλουσιο καστ και κλασικη ταινια 60ς.το planet terror σαφως ανωτερο και δεν πρεπει να το χασεις

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Eιδα το Inception σε καλη ποιοτητα στο pc μου χτες, πολυ δυνατο και με κρατησε μεχρι τελους, το παρακαναν λιγο με τις σκηνες δρασεις αλλα σιγουρα διαφοροποιειται απ τα ανεγκεφαλα μπλοκμπαστερ του ειδους.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

Σκηνοθεσία από Ταραντίνονομίζω...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν ειναι ο Κουεντιν...ειναι ο Ροντριγκες, αλλα μοιαζουν πολυ...

The Social Network...
η ιστορια του φεισμπουκ....χμμμμ....την ειδα δεν την ειδα το ιδιο θα μου ηταν...ουτε γελασα, ουτε εγινα σοφοτερος, ουτε διασκεδασα!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εντελως τσικ μουβι, αλλα λατρευω να την βλεπω τα χ-μας  :smitten:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Ειδα μια εξαιρετικη ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ JOHN ητανε πραγματικα πολυ καλη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πες ρε φιλε καμια καλη παεριπετεια να δουμε. κατι σαν το στοιχημα του σλεβιν, η αρπαχτη σε τετοιο στυλ
περα απο τα κλασσικα ματριξ,νται χαρντ,φαιτκλαμπ κλπ,τα :"The Bourne Ultimatum","Ronin","The Killer","Τaken"
και τα 2 τελευταια τζειμς μποντ...
σε πιο κλασσικο "The great escape"..
σε αληθινη ιστορια τσεκαρε και το "50 dead men walking" που χει δραση,αλλα ειναι περισσοτερο κοινωνικο..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
THE MEN WHO STARE AT GOATS  :rockon:

ΠΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα τη θυμήθηκα, να τη δείτε  :rockon:

υγ. παίζει ο κλούνεϊ  :smitten:
και ο τζεφ δε ντουντ μπρίτζες  :smitten:
και ο γιούαν  :smitten:
και ο κέβιν σπέισι

και είναι καταπληκτική ταινία  :rockon:
θα τηνε ξαναδώ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πες ρε φιλε καμια καλη παεριπετεια να δουμε. κατι σαν το στοιχημα του σλεβιν, η αρπαχτη σε τετοιο στυλ

ποοοσο γαμουσε το στοιχημα του σλεβιν :rockon:

περα απο τα κλασσικα ματριξ,νται χαρντ,φαιτκλαμπ κλπ,τα :"The Bourne Ultimatum","Ronin","The Killer","Τaken"
σε αληθινη ιστορια τσεκαρε και το "50 dead men walking" που χει δραση,αλλα ειναι περισσοτερο κοινωνικο..

το taken δε μ'αρεσε καθολου.
ολα τα αλλα γαμουν.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
το state of play οντως αρκετα καλο.θα σου προτινω μια πιο παλια που λεγετε ταυτοτητα(identity) με τον τζο κιουζακ.θα παθεις την πλακα σου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γενικα στις περιπετειες δυσκολα θα βρεθουν ταινιες να κοντραρουν μεγαθηρια του παρελθοντος οπως τα μισιον,τα νται χαρντ,τα ματριξ κλπ...
το νταρκ ναιτ ηταν αρκετα καλο,και οσο σκοτεινο απαιτει το γουστο μου,
αλλα ο θανατος του λετζερ ισως να του δωσε μια δυναμικη παραπανω απο οση πραγματικα αξιζε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom