GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Να'σαι καλα! Με εσωσες!!! Ειχα σκοπο να το δω κιολας!Stone, δεν καταλαβα Χριστο.!! Μια παπαρια και μιση, τσαμπα το καλο καστινκ...
Να'σαι καλα! Με εσωσες!!! Ειχα σκοπο να το δω κιολας!Stone, δεν καταλαβα Χριστο.!! Μια παπαρια και μιση, τσαμπα το καλο καστινκ...
Να πω κι εγω για το Μασετ!!!πριν λίγο είδα το Machette... .σπλαττεριά, ψιλομούφα υπόθεση κλπ... πολύ εφέ αλλά καλό ήταν...
Να πω κι εγω για το Μασετ!!!
Μεσα στις σαβουροταινιες που κυκλοφορουν ειναι μια ταινια που αν μη τι αλλο ξεχωριζει...Ξεχωριζει στο οτι ΔΕΝ περιμενεις τπτ παραπανω απο αυτην την ταινια...ειναι ακριβως οτι φανταζεστε..
Η ταινια ξεκιναει με σκοτωμους και τελειωνει ετσι...εχασα το μετρημα...100? ισως και παραπανω...Αφου νομιζα οτι την σκηνοθετησε ο Κουεντιν καποια στιγμη...
Κλασσικος σουπερ Χιρο, ακουραστος, παντα γλιτωνει, περιτριγυριζεται απο κατακτησεις κλπ..
αν και μου αρεσε ο πρωταγωνιστης, εχω μια ενστασουλα...ειναι 66 χρονων γμτ!! Μηπως θα κολλουσε καλυτερα να βαζανε καποιον πιο νεο? Κανεναν Μπαντερας εστω, κανεναν Μπαρδεμ?
που ηταν αφηγητης στυλ βαλτινος τυπε?
νομιζες οτι η ταινια ειναι του ταραντινο γιατι ο ροντριγκεζ ο σκηνοθετης ειναι κολλητος του.μαλιστα στην προηγουμενη ταινια του (planet terror) επαιζε κιολας.οσον αφορα την ταινια πολυ μετρια,με πολυ πλουσιο καστ και κλασικη ταινια 60ς.το planet terror σαφως ανωτερο και δεν πρεπει να το χασειςΝα πω κι εγω για το Μασετ!!!
Μεσα στις σαβουροταινιες που κυκλοφορουν ειναι μια ταινια που αν μη τι αλλο ξεχωριζει...Ξεχωριζει στο οτι ΔΕΝ περιμενεις τπτ παραπανω απο αυτην την ταινια...ειναι ακριβως οτι φανταζεστε..
Η ταινια ξεκιναει με σκοτωμους και τελειωνει ετσι...εχασα το μετρημα...100? ισως και παραπανω...Αφου νομιζα οτι την σκηνοθετησε ο Κουεντιν καποια στιγμη...
Κλασσικος σουπερ Χιρο, ακουραστος, παντα γλιτωνει, περιτριγυριζεται απο κατακτησεις κλπ..
αν και μου αρεσε ο πρωταγωνιστης, εχω μια ενστασουλα...ειναι 66 χρονων γμτ!! Μηπως θα κολλουσε καλυτερα να βαζανε καποιον πιο νεο? Κανεναν Μπαντερας εστω, κανεναν Μπαρδεμ?
ΟΥ ΦΟΝΕΥΕΣΕΙΣ!
πατσινο ντενιρο!
αστυνομικη ταινια!!
μαρεσε παρα παρα πολυ!!!!!!!!!
Σκηνοθεσία από Ταραντίνο νομίζω...
δες το "state of play"ΟΥ ΦΟΝΕΥΕΣΕΙΣ!
πατσινο ντενιρο!
αστυνομικη ταινια!!
μαρεσε παρα παρα πολυ!!!!!!!!!
δες το "state of play"
περα απο τα κλασσικα ματριξ,νται χαρντ,φαιτκλαμπ κλπ,τα :"The Bourne Ultimatum","Ronin","The Killer","Τaken"πες ρε φιλε καμια καλη παεριπετεια να δουμε. κατι σαν το στοιχημα του σλεβιν, η αρπαχτη σε τετοιο στυλ
πες ρε φιλε καμια καλη παεριπετεια να δουμε. κατι σαν το στοιχημα του σλεβιν, η αρπαχτη σε τετοιο στυλ
περα απο τα κλασσικα ματριξ,νται χαρντ,φαιτκλαμπ κλπ,τα :"The Bourne Ultimatum","Ronin","The Killer","Τaken"
και τα 2 τελευταια τζειμς μποντ...
σε πιο κλασσικο "The great escape"..
σε αληθινη ιστορια τσεκαρε και το "50 dead men walking" που χει δραση,αλλα ειναι περισσοτερο κοινωνικο..
το state of play οντως αρκετα καλο.θα σου προτινω μια πιο παλια που λεγετε ταυτοτητα(identity) με τον τζο κιουζακ.θα παθεις την πλακα σουπερα απο τα κλασσικα ματριξ,νται χαρντ,φαιτκλαμπ κλπ,τα :"The Bourne Ultimatum","Ronin","The Killer","Τaken"
και τα 2 τελευταια τζειμς μποντ...
σε πιο κλασσικο "The great escape"..
σε αληθινη ιστορια τσεκαρε και το "50 dead men walking" που χει δραση,αλλα ειναι περισσοτερο κοινωνικο..