foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θεωρείται λοιπόν καλό ή κακο;
Ο «Κυνόδοντας» «πάει» στα Όσκαρ
http://[URL unfurl="true"]www.mypatra.gr/cinema/images/covers/king_of_mykonos.jpg[/img[/URL]]
Ντροπή για τον κινηματογράφο και την Ελλάδα, με ανάγκασε γυναίκα μου να το δω και ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου κινηματογραφικά! :jerking:
Σκέφτομαι να ζητήσω διαζύγιο! :2funny:
[/quote]
Αυστραλιανή παραγωγή είναι. Κανονικά αποτελεί τη συνέχεια του "The Wog Boy". Κανονικά θα έλεγα ότι είναι κατά το ήμισυ η χειρότερη εμπειρία της ζωής σου, μιας και το πρώτο μέρος μάλλον το'χεις χάσει :D :D
Το είχα δει παλιότερα και το 1ο μέρος και εκείνο μαλακία ήταν αλλά τέτοια γελοιότητα δεν έχω ξαναδεί!Αυστραλιανή παραγωγή είναι. Κανονικά αποτελεί τη συνέχεια του "The Wog Boy". Κανονικά θα έλεγα ότι είναι κατά το ήμισυ η χειρότερη εμπειρία της ζωής σου, μιας και το πρώτο μέρος μάλλον το'χεις χάσει
Στις αίθουσες βγήκε σίγουρα στην Αμερική, το θέμα είναι εάν θα έρθει Ελλάδα ή όχι.
Το βασικο θεμα και ερωτημα που τιθεται ειναι...
...εάν είναι αντιγραφή του "El Castillo de la pureza" του Arturo Ripstein απ'το 1973
Δεν υπαρχει παρθενογεννηση! Το προβλημα σου ποιο ειναι?
Πρεπει να δω και τις δυο ταινιες για να εχω μια αποψη, παντως τα περι αντιγραφης κτλ ειναι συχνο φαινονομενο να υπαρχουν τετοιες συζητησεις, αλλα ο καθενας οτι νομιζει λεει.Κανένα πρόβλημα, για μένα είναι [size=14pt]ό,τι καλύτερο[/size] έβγαλε ο Ελληνικός κινηματογράφος εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Ανέφερα απλά ένα ζήτημα το οποίο ανέκυψε προ καιρού και το έκανα περισσότερο χιουμοριστικά, παρά κάτι άλλο, ακόμα κι αν οι αμφιβολίες από πολλούς υπάρχουν ακόμα και μάλιστα με ισχυρισμούς για καθαρή αντιγραφή σκηνών κλπ.
Κυνοδοντας
Απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες, οι ερμηνειες ειναι φανταστικες, η ταινια απεσπασε καλες κριτικες και βραβεια στο φεστιβαλ Καννων και γενικα καλες κριτικες αλλα και αλλα βραβεια.
Η ταινια ο Κυνοδοντας αναφερεται στις περιεργες σχεσεις που αναπτυσσονται αναμεσα στα μελη μιας οικογενειας οπου ενας πατερας μεγαλωνει τα παιδια του χωρις κανενα εξωτερικο ερεθισμα, τα παιδια δεν εχουν βγει ποτε εξω απο το σπιτι τους ενω ο πατερας και η μανα προσπαθουν να επιβληθουν στα παιδια τους με σκληρους τροπους κρυβοντας τους οτιδηποτε αυτοι θεωρουν κακο!
Το βασικο θεμα και ερωτημα που τιθεται ειναι κατα ποσο μπορεις να περιορισεις το μυαλο καποιου, το ερωτημα δεν αφορα μονο τον στενο κυκλο μια οικογενειας αλλα και τις σχεσεις ανθρωπου-κρατους, δουλειας κτλ