Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Παίδες καλησπέρα
Ισως το post μου να είναι άσχετο με το threat αλλά συγχωρέστε με γιατί έχω ξεχάσει πως ανοιγουν νέο θέα και δεν το βρίσκω στο forum "Σχετικά με το site"
Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω soundtracks και links(ή torrents) για τις ταινίες του Αγγελόπουλου?
Γιατί έχω φάει το κόσμο και είτε βρίσκω νεκρά links ή δεν βρίσκω κάτι...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το ακυρο (αν είναι άκυρο...) post

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες καλησπέρα
Ισως το post μου να είναι άσχετο με το threat αλλά συγχωρέστε με γιατί έχω ξεχάσει πως ανοιγουν νέο θέα και δεν το βρίσκω στο forum "Σχετικά με το site"
Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω soundtracks και links(ή torrents) για τις ταινίες του Αγγελόπουλου?
Γιατί έχω φάει το κόσμο και είτε βρίσκω νεκρά links ή δεν βρίσκω κάτι...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το ακυρο (αν είναι άκυρο...) post

Αν πας στην κεντρική σελίδα του forum του site, σε οποιαδήποτε κατηγορία πάνω από τα threads θα βρεις τις επιλογές: Σήμανση ως μη αναγνωσμένο, Ειδοποίηση, Νέο θέμα και Νέα Ψηφοφορία. Πατώντας το νέο θέμα θα ανοίξεις το θέμα σου στη συγκεκριμένη κατηγορία. Καλύτερα νομίζω ότι θα σου απαντήσουν μέσω αυτού ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585

...το τρειλερ τα σπαει.! :rockon: ...η ταινια οχι.! :headbang:
την περημενα ποιο δυναμικη οπως το τρειλερ, ειναι ποιο υσηχη, ωραιο σεναριο, και καλη η ολη ιδεα της ταινιας οτι ολα μπορουν αν ειναι ενα ονειρο.

Αν τα Αμερικανακια αυτοκτονουσαν με το που βλεπαν το Avatar, τα βλεπω τωρα να πηδανε απο τα παραθυρα για να ξυπνησουν απο το ονειρο που ζουνε.!!! :2funny: :2funny:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Priscilla, Queen of the Desert: Αυστραλιανή all-time classic παραγωγή από το σωτήριο έτος 1994. Drag Queen σε καμπαρέ του Sydney τελειώνει ένα αποτυχημένο show και λαμβάνει τηλέφωνο που την καλεί να πάει στη Βόρεια Αυστραλία για να δώσει ένα drag show. Μεγάλο νησί η Αυστραλία, πού να πας από τη μια άκρη στην άλλη; Οπότε φτιάχνει μπογαλάκια και ξεκινάει με άλλη μία drag queen και μια τρανσέξουαλ (male-to-female) για ένα ταξιδάκι μέσα στην έρημο. Τσακώνουν λεωφορειάκι και του δίνουν το όνομα Priscilla, όπως η γνωστή Πρίσκιλλα, της οποίας η μνήμη μαζί με το σύζυγο της, Ακύλλα, εορτάζεται από τους Χριστιανούς Ορθόδοξους την 13 Φλεβάρη, ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να εορτάζουν άπαντες οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι κατά τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ο Θεός ας αναπάυσει την ψυχή του :priest: :priest: :priest: Τέλος πάντων, το ταξίδι αρχίζει, μυστικά και ιστορίες βγαίνουν στη φόρα, κοινωνικός ρατσισμός στο full και προβολή της πανέμορφης Αυστραλιανής ερήμου. Και μόνο η ιδέα του να δείτε τους Hugo Weaving (πασίγνωστος πλέον), Guy Pearce (όταν μπορούσε να θυμηθεί παραπάνω από 1 τέταρτο νωρίτερα) ως drag queens και Terrence Stamp (Kneel before Zod στο Superman II) σε ρόλο τρανσέξουαλ είναι αρκετά δελεαστική. Oscar για τα κουστούμια, ειδικό βραβείο στις Κάννες (Un certain Regard, το ίδιο πήρε κι ο Λάνθιμος; :think:) και μια θέση ψηλά στη λίστα των must-see cult ταινιών!

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6

Συνημμένα

• 1A051426-010C-4DBD-BA8E-12470FCD7FCD.jpg
    1A051426-010C-4DBD-BA8E-12470FCD7FCD.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Kαι ναι αυτό είδα!!! :rockon: :headbang2:

Πραγματικά άριστη περιπέτεια!!! :sunglasses:

Σκηνοθεσία: Ρισάρ Μπερί
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ρενό, Καντ Μεράντ, Ζαν Πιέρ Νταρουσέν, Μαρίνα Φουά, Ρισάρ Μπερί, Ντομινίκ Τομάς
Κατηγορία: Δράσης
Διάρκεια: 114'
Επίσημος Τίτλος: L' IMMORTEL / 22 BULLETS
Υπόθεση:
O Charly Mattei, που στο παρελθόν ζούσε στην παρανομία, έχει πια γυρίσει σελίδα. Εδώ και τρία χρόνια περνάει μια ήσυχη ζωή, αφοσιωμένος στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Ένα χειμωνιάτικο πρωινό όμως τον βρίσκουν στο πάρκινγκ του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας με είκοσι δύο σφαίρες στο σώμα του. Όλοι περίμεναν πως δεν θα τα καταφέρει, όμως αυτός δεν θα πεθάνει… Η έμπνευση για τη μυθοπλασία της ταινίας ήταν κάποια πραγματικά γεγονότα, στην καρδιά της μαφίας της Μασσαλίας.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Την βρηκα καλουτσικη και διασκεδαστικη, βλεπετε ανετα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σε όσους αρέσουν οι ταινίες ξύλου δείτε αυτές τις 4.
Undisputed 1-2-3, Blood & Bone.
Στο νo.1 παίζει ο Wesley Snipes.
Στο Blood & Bone και ο Bob Sapp!

Ο Scott Adkins στο 2 και 3 τα σπάει από ακροβατικά χτυπήματα.
"I am the most complete fighter in the world."
Yuri Boyka

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον Michael Jai White τον έχουν για μποξέρ στο 2. :headbang:
Στο Blood and Bone κάνει παπάδες ο τύπος, αν τον αξιοποιούσαν καλύτερα κόντρα
στον Adkins θα ήταν αριστούργημα οι σκηνές ξύλου.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Watchmen αλλη μια ταινια που ειδα προσφατα και μου αρεσε πολυ. Συμπτωματικα και αυτη οπως και η προηγουμενη ταινια που αναφερω  (kick ass) ειναι εμπνευσμενες απο comic. Την συγκεκριμενη την ειδα σε director's cut και κρατησε 3 ωρες, αξιζε ομως τον κοπο

www.imdb.com/title/tt0409459/]http://www.imdb.com/title/tt0409459/[/url]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολύ μετρια ταινία. Απαράδεκτο να γυρίζουν ταινίες ενώ ο Αλαν Μουρ (δημιουργός του κόμικ) εχει δηλώσει οτι δεν θέλει. Δεν τον σεβονται καθόλου.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Γαλλικη ταινια συσχετιζετε μαλλον με αλιθηνες εξαφανησεις, βλεπετε ανετα, αν δεν σας πηραζουν τα Γαλλικα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πολύ μετρια ταινία. Απαράδεκτο να γυρίζουν ταινίες ενώ ο Αλαν Μουρ (δημιουργός του κόμικ) εχει δηλώσει οτι δεν θέλει. Δεν τον σεβονται καθόλου.
Δεν το ξερω το στορυ. Στα reviews παντως του imdb προσεξα οτι οσοι γνωριζουν το comic δινουν χαμηλη βαθμολογια. Ετσι αυτονομη παντως την βρηκα πολυ διαφορετικη και μου αρεσε...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Κατά την άποψή μου, δεν ήταν κακή η ταινία. Σέβεται το πρωτότυπο.

Και ο Alan Moore είναι πολύ sui generis τύπος (αξίζει να διαβάσετε γι' αυτόν στην wikipedia). Δικαίωμά του, βέβαια.

BTW, έχω ακούσει ότι ζούσε μαζί με σύζυγο, γκόμενα και τα παιδιά τους, όλοι μαζί, μέχρι που σύζυγος και γκόμενα αποφάσισαν να τον εγκαταλείψουν :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν το ξερω το στορυ. Στα reviews παντως του imdb προσεξα οτι οσοι γνωριζουν το comic δινουν χαμηλη βαθμολογια. Ετσι αυτονομη παντως την βρηκα πολυ διαφορετικη και μου αρεσε...

για να καταλάβεις τι παίζει: το "Wathcmen" καθώς και τα "From hell" και "League of extraordinary gentlemen" βασίζονται σε κόμικ του σεναριογράφου Αλαν Μουρ, τα οποία θεωρούνται πολύ καλά αν και με ιδιαίτερο και ιδιόμορφο υφος και στύλ. Γενικα ο Μούρ είναι εκκεντρικός δημιουργός, ο οποίος έχει δηλώσει οτι δεν θέλει να γυριστούν ταινίες πανω στις δουλείες του και μαλιστα κινήθηκε δικαστικα σε όλες τις ταινίες (μαλιστα βγάζουν και το όνομα του απο τους τίτλους) αλλα πήρε τα αρχιδια του. Γενικά παντως όλες οι ταινίες είναι φανερά κατώτερες των κόμικ με αποκορυφομα το "League of extraordinary gentlemen" το οποίο το βίασαν κανονικότατα.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
BTW, έχω ακούσει ότι ζούσε μαζί με σύζυγο, γκόμενα και τα παιδιά τους, όλοι μαζί, μέχρι που σύζυγος και γκόμενα αποφάσισαν να τον εγκαταλείψουν :)

Μαζί, αν δεν κάνω λάθος :grin:

Εγώ τη βρήκα αρκετά καλή, ίσως όμως περιττή. Το ότι μιμείται το graphic novel (γιατί δεν είναι απλά ένα comic) συμβαίνει πιστεύω κυρίως γιατί το ίδιο το πρωτότυπο είναι πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του κι αν κάποιος έχει την ευκαιρία να το διαβάσει θα το διαπιστώσει "ιδίοις όμμασι" :)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Το Watchmen είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο κόμικ όλων των εποχών,απ'όλες τις πλευρές.Θα μπορούσε να σταθεί επάξια σαν μυθιστόρημα που όπως κάθε καλή ιστορία επιστημονικής φαντασίας,έχει πολλές προεκτάσεις πολιτικές,φιλοσοφικές,υπαρξιακές,ψυχολογικές κλπ κλπ.Η ταινία φυσικά και είναι κατώτερη από το κόμικ αλλά τηρουμένων των αναλογιών είναι πολύ καλή δουλειά.Γυρίστηκε με σεβασμό στο πρωτότυπο αν και έχει κάποιες αλλαγές σε λεπτομέρειες βέβαια αλλά εμένα με χαλάσανε γιατί αφαίρεσαν κάποια δυναμική από κάποιους χαρακτήρες και από την ίδια την ιστορία.Πάντως στο σινεμά την ευχαριστήθηκα.Προτείνεται και για τους λάτρεις του κόμικ (και των κόμικ γενικά) αλλά κι αυτών που ψάχνουν κάτι καλό και πιο ψαγμένο επιστημονικής φαντασίας κι όχι την γνωστή εύπεπτη πεπατημένη με τις εκρήξεις και τις κλωτσοπατινάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom