pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δε διαφωνώ, αλλά για να κρίνω το πως εξελίσσεται το σενάριο κλπ, θέλω να έχω ολοκληρωμένη την τριλογία (γιατί τότε θα ξέρουμε π.χ. αν στέκει αυτό με τα 20 άτομα που σώθηκαν και πως θα το χειριστούν).
Για τον Snoke μου άρεσε το πόσο εύκολα τον διώξανε γιατί ήταν απόλυτη ανατροπή σε ότι θεωρίες υπήρχαν και σε όλη την προσμονή των Fans.
Γενικά νομίζω σε αυτή την ταινία προσπάθησαν πάρα πολύ να μας πουν ότι ξεμπερδεύουμε με το παρελθόν (μέχρι που υπάρχει ως ατάκα στην ταινία) και ξεκινάμε με τελείως διαφορετικό τρόπο. Το πως θα εξελιχθεί αυτό, μένει να το δούμε και στις συνέχειες.
γι αυτο λεω ειναι μετριο
ειχε καποια ωραια στοιχεια και καποια οχι και τοσο
το προηγουμενο ηταν καλυτερο ,συνηθως τα δευτερα μερη στις τριλογιες κανουν κοιλια η μαλλον δεν ειναι τοσο καλα γιατι σταματαει η αφηγηση
και στον αρχοντα το πιο αδυνατο ηταν το δευτερο μερος παρολο που ειναι αριστουργηματα
βεβαια στην πρωτη τριλογια το δευτερο ηταν το καλυτερο παρολο που σε αφηνει με cliffhanger
τωρα αυτο με το παρελθον ειναι λιγο χαζο διοτι
η δυναμη ειναι δυναμη ασπρο και μαυρο τωρα τι μας νοιαζει αμα ο αλλος δεν θελει το παρελθον αυτα ειναι χαζα
αφου η ιστορια ειναι προσχηματικη το καλο εναντια στο κακο στα τελειωματα γιατι να γινουν αυτες οι αλλαγες??