Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Sicario, πάρα πάρα πάρα πολύ καλή παραγωγή που τα έχει όλα!
Ξεκινάμε από την σκηνοθεσία που σε βάζει στο πανί με την τραχύτητα και ένταση, την συνοδεία της τέλειας μουσικής που σε βάζει σε ένα φοβικό κλίμα, τις πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις του απλού/συνήθης σεναρίου αλλά ταυτόχρονα τόσο βρόμικου....
Φωτογραφία, πλάνα, εικόνα όλα τους άψογα και επιβλητικά, ειδικά στις πανοραμικές λήψεις και την νυχτερινή όραση.
Πολύ καλοί και πιστικοί οι Brolin και Βenicio del Toro ( για μια ακόμη φορά ) με τις ερμηνείες των ρόλων τους, από κοντά και η κουκλάρα Emily Blunt ξανά σε έναν σκληρό ρόλο.

Η συνεργασία του FBI με την CIA και έναν μυστηριώδη παίχτη για την  προσπάθεια εξόντωσης ενός μεγάλου καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό είναι μόνο στα χαρτιά, διότι πίσω από το κυνηγητό κρύβονται μεγαλύτεροι στόχοι που οδηγούν ακόμη και στην αποσιώπηση με οποιοδήποτε τίμημα.

Εντυπωσιακή ταινία από τα πρώτα λεπτά!

Συνημμένα

• sicario.jpg
    sicario.jpg
    176,4 KB · Εμφανίσεις: 29

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τhe Vatican Tapes, και οι εξορκισμοί καλά κρατούν...
Τι και αν βάλανε το Βατικανό, τι και αν μας παρουσιάζουν μια μυστική αποθήκη/στοά κάτω από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου (έρχονται δεύτεροι, ο Dan Brown τους έχει προλάβει) που καταγράφει το κακό 2000 χρόνια, τι και αν παραλλήλισαν κάποια συμπτώματα της κατά τα άλλα γκομενάρας  που φέρνει το Αντίχριστο με τον Μεσσία.

Άρτζι, μπούρτζι και λουλάς η ταινία.

Η μόνες αξιόλογες σκηνές  οι φάσεις  στο τρελάδικο και στο νοσοκομείο με τον μπάτσο, με την σατανική παρακίνηση...

Στα συν  οι καλές ερμηνείες των Michael Pena, Peter Andersson.

ΥΓ δεν έλειψε φυσικά και η αντιγραφή της κλασικής σκηνής με την άφιξη του εξορκιστή...

Συνημμένα

• The Vatican Tapes.jpg
    The Vatican Tapes.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Τυποι καποιοι στο παρελθον με εχουν κραξει γιατι βλεπω αρχαιες ταινιες :grin:

Ομως μιας και υποθετω οτι υπαρχουν εστω κανα δυο που ενδιαφερονται, ειδα χθες αυτο

www.imdb.com/title/tt0029870/]http://www.imdb.com/title/tt0029870/[/url]

Η ταινια ΓΑΜΑΕΙ :rockon:

Σε οποιον αρεσουν τα γκανκστερικα πρεπει να την δει οπωσδηποτε. Παιζει να ειναι και η καλυτερη του ειδους (ο νονος ειναι εκτος συναγωνισμου)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τυποι καποιοι στο παρελθον με εχουν κραξει γιατι βλεπω αρχαιες ταινιες :grin:

Ομως μιας και υποθετω οτι υπαρχουν εστω κανα δυο που ενδιαφερονται, ειδα χθες αυτο

www.imdb.com/title/tt0029870/]http://www.imdb.com/title/tt0029870/[/url]
Απο αυτες τις ταινιες εμπνευστηκε ο Μαρτιν Σκορσεζε για να δημιουργησει την ταινια Goodfellas! :hi:
Σε αυτην την ταινια ο Χαμφρει Μπογκαρτ παιζει αρνητικο ρολο.Ηταν η εποχη που επαιζε δευτεροκλασσατους ρολους και οχι τον πρωταγωνιστη! Το 1941 πρωταγωνιστησε στην ταινια Το γερακι της Μαλτας και απεκτησε διεθνη φημη! :hi: Απο τοτε αρχισε να υποδυεται κυριως θετικους ρολους! :hi:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Απο αυτες τις ταινιες εμπνευστηκε ο Μαρτιν Σκορσεζε για να δημιουργησει την ταινια Goodfellas! :hi:
Σε αυτην την ταινια ο Χαμφρει Μπογκαρτ παιζει αρνητικο ρολο.Ηταν η εποχη που επαιζε δευτεροκλασσατους ρολους και οχι τον πρωταγωνιστη! Το 1941 πρωταγωνιστησε στην ταινια Το γερακι της Μαλτας και απεκτησε διεθνη φημη! :hi: Απο τοτε αρχισε να υποδυεται κυριως θετικους ρολους! :hi:

Tυπε η ταινια ηταν καταπληκτικη :rockon:

Το τελος δε, ηταν ενα απο τα καλυτερα που εχω δει στο ειδος. Οι επιρροες που εδωσε η ταινια ειναι εμφανεις σε ολες αυτες που βγηκαν μετα τα 70ς. Προσωπικα μου θυμισε εκτος απο goodfellas και το once upon a time in america καθως και τον σημαδεμενο (το ρεμεηκ, δεν εχω δει ακομα το οριτζιναλ)

Κατεβασα καπακι και αυτην εδω, να την δω σημερα :sunglasses:
www.imdb.com/title/tt0031867/]http://www.imdb.com/title/tt0031867/[/url]

Και σε αυτη παιζει ο μπογκαρτ, παντα σε δευτερο ρολο κακου

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Tυπε η ταινια ηταν καταπληκτικη :rockon:

Το τελος δε, ηταν ενα απο τα καλυτερα που εχω δει στο ειδος. Οι επιρροες που εδωσε η ταινια ειναι εμφανεις σε ολες αυτες που βγηκαν μετα τα 70ς. Προσωπικα μου θυμισε εκτος απο goodfellas και το once upon a time in america καθως και τον σημαδεμενο (το ρεμεηκ, δεν εχω δει ακομα το οριτζιναλ)

Κατεβασα καπακι και αυτην εδω, να την δω σημερα :sunglasses:
www.imdb.com/title/tt0031867/]http://www.imdb.com/title/tt0031867/[/url]

Και σε αυτη παιζει ο μπογκαρτ, παντα σε δευτερο ρολο κακου
Την εχω δει και αυτη την ταινια.Απλως εχουν περασει αρκετα χρονια και δεν θυμαμαι το σεναριο :-
Αξιζει να δεις και το οριτζιναλ Σκαρφεης! :hi: Μερικες σκηνες ειναι ιδιες με το ριμεικ του 1983.Το μεγαλυτερο μερος του σεναριου ομως το αλλαξε ο Μπραιν ντε Παλμα.
Η σκηνη οπου ο γκανγκστερ σκοτωνει τον φιλο του γκανγκστερ , οταν εμαθε οτι γαμαει την αδελφη του :zfuck: , ειναι ιδια και στις δυο ταινιες! :rockon:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μιας και πιάσατε τα ρετρό και μιας και είμαι κι εγώ γερόλυκος και κατά διαστήματα γυρνάω σε παλιότερες ταινίες, διανύω μια τέτοια περίοδο και τώρα και έχω να προτείνω αυτήν :
Παρότι τόσο παλιά, η ταινία έχει άψογη φωτογραφία και ακουστική, λες και γυρίστηκε στα 70΄ς. Και βέβαια τα θετικά δεν σταματούν εκεί. Απλά το ανέφερα για να μην τρομάξουν κάποιοι νεότεροι και την προσπεράσουν. Η ταινία έχει πολύ καλό ρυθμό. Παρότι είναι γουέστερν και μάλιστα τόσο παλιό, δεν υπάρχουν ήρωες και ουσιαστικά είναι μια ιστορία που θα μπορούσε να διαδραματίζεται σε οποιαδήποτε εποχή, τόπο ή χρόνο.Θίγει ένα φλέγον κοινωνικό θέμα με αριστουργηματικό τρόπο. Από ηθοποιούς οι πιο γνωστοί είναι ο Χένρι Φόντα και ο Άντονι Κουίν(εδώ πολύ μικρός), αλλά παίζουν όλοι πολύ καλά.
Μην την χάσετε!!!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τhe Martian, H Διάσωση όπως μεταφράστηκε στην Ελληνική καθότι ο τίτλος παραπέμπει στο Άνθρωπος στον Αρη.
Ο Mατ Ντέιμον  με το πλούσιο ταλέντο του ενσαρκώνει τον ήρωα του Άντι Γουέιν με τον πιο ιδανικό τρόπο σε μια ταινία που ο Σκοττ για μια κόμη φορά σκηνοθετεί με μαεστρία και μας δίνει μια ταινία που για μια ακόμη φορά εξυμνεί την επιστήμη και τις δυνατότητες της, πάντα φυσικά με την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα.

Ξεφεύγοντας από τους σεναριακούς στοχασμούς του περσινού Interstellar και πλησιάζοντας τα επιτεύγματα του Gravity η ταινία μας αποδείκνυε πόσο μεγάλο επιστημονικό υπόβαθρο και επίπεδο κατέχουν οι αστροναύτες και πόσο αυτό μπορεί εύκολα να τους βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση. Έτσι και εδώ, η καλλιέργεια ενός φυτού, η αναζήτηση ενός ξεχασμένου ρομποτικού προσεδαφιστή (mars patfinder) μπορούν να βοηθήσουν πάρα τις κάποιες ευκολίες που παραβλέπονται...

Ένας αστροναύτης είναι ζωντανός και αβοήθητος στον Αρη ύστερα από την εγκατάλειψη του από υπόλοιπο πλήρωμα που τον θεωρεί νεκρό. Όταν όμως καταφέρνει να δείξει σημάδια ζωής θα στηθεί η διάσωση του από την Γη έως το διάστημα και φυσικά τις δικές του προσπάθειες.

Καλό το 3D του ακόμη και αν χρειαστεί να φοράς τα γυαλιά δυόμιση ώρες και καλή η επένδυση του μουσικού ρεπερτορίου που μας γυρνά εκεί στα καλύτερα των 70s.

Απλά απολαυστική....

Συνημμένα

• The Martian.jpg
    The Martian.jpg
    257,2 KB · Εμφανίσεις: 43

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Με εδωσαν σε στικακι τρεις ταινιες: το δικαστης,το μαντ μαξ και το τζουρασικ παρκ πια αξιζει να κατσω να την δω τωρα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
To Mad Max αν και για τις 3 δεν έχω την καλύτερη γνώμη....

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Με εδωσαν σε στικακι τρεις ταινιες: το δικαστης,το μαντ μαξ και το τζουρασικ παρκ πια αξιζει να κατσω να την δω τωρα

το τζουράσικ παρκ δεν το χω δει, δεν έχει βγει ακόμα σε brrip οπότε δεν θα είναι καλή ποιότητα και αυτές τις ταινίες μόνο σε τέλεια ποιότητα αξίζει να τις δεις.

το μαντ μαξ γαμάει. είναι απ τις καλύτερες περιπέτειες που έχουν βγει ποτέ και έχει βγει πλέον και σε blue ray.

το άλλο δεν το ξέρω.

βάσει αυτών, θα σου πρότεινα να δεις το mad max αλλά τσέκαρε και σε τι ποιότητα στο δώσανε. αν είναι χαμηλή, ΜΗ το δεις, χάνεται η μισή ταινία.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
το τζουράσικ παρκ δεν το χω δει, δεν έχει βγει ακόμα σε brrip οπότε δεν θα είναι καλή ποιότητα και αυτές τις ταινίες μόνο σε τέλεια ποιότητα αξίζει να τις δεις.

το μαντ μαξ γαμάει. είναι απ τις καλύτερες περιπέτειες που έχουν βγει ποτέ και έχει βγει πλέον και σε blue ray.

το άλλο δεν το ξέρω.

βάσει αυτών, θα σου πρότεινα να δεις το mad max αλλά τσέκαρε και σε τι ποιότητα στο δώσανε. αν είναι χαμηλή, ΜΗ το δεις, χάνεται η μισή ταινία.
Λιγο που τα ειδα στην αρχη για να δω αν παιζουν ειναι ενταξει. Θα δω το μαντ μαξ τελικα.  :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μιας και πιάσατε τα ρετρό και μιας και είμαι κι εγώ γερόλυκος και κατά διαστήματα γυρνάω σε παλιότερες ταινίες, διανύω μια τέτοια περίοδο και τώρα και έχω να προτείνω αυτήν :
Παρότι τόσο παλιά, η ταινία έχει άψογη φωτογραφία και ακουστική, λες και γυρίστηκε στα 70΄ς. Και βέβαια τα θετικά δεν σταματούν εκεί. Απλά το ανέφερα για να μην τρομάξουν κάποιοι νεότεροι και την προσπεράσουν. Η ταινία έχει πολύ καλό ρυθμό. Παρότι είναι γουέστερν και μάλιστα τόσο παλιό, δεν υπάρχουν ήρωες και ουσιαστικά είναι μια ιστορία που θα μπορούσε να διαδραματίζεται σε οποιαδήποτε εποχή, τόπο ή χρόνο.Θίγει ένα φλέγον κοινωνικό θέμα με αριστουργηματικό τρόπο. Από ηθοποιούς οι πιο γνωστοί είναι ο Χένρι Φόντα και ο Άντονι Κουίν(εδώ πολύ μικρός), αλλά παίζουν όλοι πολύ καλά.
Μην την χάσετε!!!!!
Πιο πολυ ειναι δικαστικο δραμα παρα γουεστερν! :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:rockon: :rockon:

Αρκετά καλό !!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λιγα πραγματα για το μαντ μαξ: Δεν βλεπεται!  :grin:  Ενταξει μπορει να ειναι υπερβολη αυτο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καλη ταινια, μπορει να εχει πολυ δραση σε ολοι της την διαρκεια σχεδον, αλλα μεχρι εκει... δυο ωρες επαναλαμβανομενες σκηνες χωρια οτι η δυο αξιολογη πρωταγωνιστες (σαρλιν και ο αλλος) δεν κανουν τιποτα το ιδιαιτερο παρα μονο να φαινονται σαν απλοι ηθοποιοι.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Λιγα πραγματα για το μαντ μαξ: Δεν βλεπεται!  :grin:  Ενταξει μπορει να ειναι υπερβολη αυτο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καλη ταινια, μπορει να εχει πολυ δραση σε ολοι της την διαρκεια σχεδον, αλλα μεχρι εκει... δυο ωρες επαναλαμβανομενες σκηνες χωρια οτι η δυο αξιολογη πρωταγωνιστες (σαρλιν και ο αλλος) δεν κανουν τιποτα το ιδιαιτερο παρα μονο να φαινονται σαν απλοι ηθοποιοι.
Και λιγα λες. :grin: Για να σε παρει ο υπνος καλο ειναι!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
χαχα εσυ τι λες να εκανα  :grin: στα δυο την εσπασα γιατι την πρωτη φορα κοιμηθηκα περιπου στην μια ωρα ταινιας 
Σε προειδοποίησα, αλλά οι επιλογές που μας έδωσες ήταν μηδαμινές!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom