You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 649K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ρε ντιουντ η παραπανω που ποσταρε ο μπιλυς δεν μοιαζει λιγο στο αλλο το δραμα τον Λιακο που εχει ερωτευτει ? τουλαχιστον στην γυναικεια βερσιον της φερνει λιγο
Έχεις δίκιο ρε φίλε, του τα είπα κι εγώ νωρίτερα στο τηλέφωνο.
Πρέπει να κάνουμε κάτι να βγάλουμε τον Μπίλυ από τον στραβό δρόμο που έχει πάρει.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Για το ex machina ακούγονται καλά σχόλια, αλλά δεν έχω καταφέρει να το δω ακόμα. Ο σεναριογράφος του 28 μέρες μετά και του Sunshine σκηνοθετεί παράλληλα αντί να αφήσει τον Ντάνι Μπόυλ,όπως είχε γίνει στις προαναφερθείσες ταινίες. Αν το έχει δει κάποιος κι έχει άποψη παρακαλείται να την παραθέσει.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Είναι μια ταινία που έχω χρόνια να την δω, και μάλλον σε ρόλο κομπάρσου παίζει φευγαλέα σε μια σκηνή όλο κι όλο και ο Ρον Τζέρεμυ χωρίς πορνό σκηνές, [size=16pt]80'ς[/size], στην οποία πρωταγωνιστής είναι ένας απελπισμένος τύπος (όχι δεν ήταν Champion αυτός σαν τον άλλον), κολεγιόπαις, που κάνει μια ανακάλυψη ενός "μαγικού" αρώματος το οποίο καβλώνει τις γκόμενες και (αυτή η ιστορία έχει τέλος...) καταλήγει με ενα κοράκι να πετάει πάνω από τον τάφο του μιας και δεν τον άφηναν ήσυχο οι λυσσασμένες, και μια μαυροφορεμένη μουνάρα να επιβλέπει το σκηνικό στο κλείσιμο.
Anybody τον τίτλο;
Έχει κανένας ιδέα;
Ταινιαρες που 'χω δει τελευταια:
1. Aguirre
2. L' eclisse
3. Y tu mama tambien
Τις 2 πρωτες, δειτε τες ΟΛΟΙ (οσοι ειστε σινεφιλ).
Η 3η ειναι πιο light, αλλα σού δειχνει 100% πώς ξεκινουν οι μεγαλοι σκηνοθετες...
Επισης, σημερα ειδα το "Καποτε στην Ανατολη", στο Αστυ.
Κατ' εμε, δεν βλεπεται σε λαπτοπ (οριακα σε καλη TV). Παντως, στο σινεμα, ηταν εμπειρια.
Απιστευτη ταινια, αν και κατωτερη απ' την τελευταια του Τσεϊλαν (που πηρε το "Φοινικα").
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
[quote author=Peowoolf link=topic=2573.msg6286052#msg6286052 date=1432313495]
Για το ex machina ακούγονται καλά σχόλια, αλλά δεν έχω καταφέρει να το δω ακόμα. Ο σεναριογράφος του 28 μέρες μετά και του Sunshine σκηνοθετεί παράλληλα αντί να αφήσει τον Ντάνι Μπόυλ,όπως είχε γίνει στις προαναφερθείσες ταινίες. Αν το έχει δει κάποιος κι έχει άποψη παρακαλείται να την παραθέσει.
[/quote]
Με κράτησε καθηλωμένο για δυο ώρες .
[/quote]
Με κράτησε καθηλωμένο για δυο ώρες .
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Εκατσα και ειδα την ταινια Foxy Brown του 1974.Αν και ειναι παλια η ταινια παρολα αυτα εχει πολυ σεξ και βια! Ενδιαφερον και το σεναριο! Εχει δικιο ο Ταραντινο που εχει εμπνευστει απο τη συγκεκριμενη ταινια!
Στον πρωταγωνιστικο ρολο η αφροαμερικανα καυλιαρα Pam Grier! Με τις απιστευτες φυσικες βυζαρες! Μουναρος!
Εχει παιξει επισης στην ταινια Jackie Brown του Ταραντινο το 1996.
Θελω να δω και την ταινια Coffy του 1973 οπου παιζει παλι η Πεμ Γκριερ και εχει παρομοιο σεναριο.Λενε οτι ειναι καλυτερη απο το Φοξι Μπραουν.
Στον πρωταγωνιστικο ρολο η αφροαμερικανα καυλιαρα Pam Grier! Με τις απιστευτες φυσικες βυζαρες! Μουναρος!
Εχει παιξει επισης στην ταινια Jackie Brown του Ταραντινο το 1996.
Θελω να δω και την ταινια Coffy του 1973 οπου παιζει παλι η Πεμ Γκριερ και εχει παρομοιο σεναριο.Λενε οτι ειναι καλυτερη απο το Φοξι Μπραουν.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Θα το δω συντομα και θα γραψω για τις εντυπωσεις μου!To Coffy είναι γαμάτο .
Respect και στον Ταραντινο που αναδυκνυει underrated και ξεχασμενες ταινιες!