Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Και λίγα λες.......εισαι μεγαλος χωρατατζης ! Η ταινια ειναι επιεικώς πατατα...
Και λίγα λες.......εισαι μεγαλος χωρατατζης ! Η ταινια ειναι επιεικώς πατατα...
15?βαρετό, αργό, σενάριο της πλάκας (για να μην πω ανύπαρκτο)..Πετάμε μερικές υπερβολικά στυλιζαρισμένες σκηνές βίας που δε σοκάρουν ούτε 10χρονα,λίγο νουάρ,λίγο δράμα,λίγο περιπέτεια και νομίζουμε ότι φτιάξαμε ταινία. Φυσικά ο καθένας έχει τη δική του οπτική.Προσωπικά δε σπάτάλησα πάνω από 15 λεπτά για να τη δω όλη..
Eίχα γράψει για αυτή πριν περίπου ένα χρόνο.....ακόμα να ξεπεράσω το σοκ!!!!
Υ.Γ. Μου φαίνεται παράξενο που δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες....μάλλον έπεσαν πολλές χριστοπαναγίες μέχρι να αποφασίσουν πότε θα την βγάλουν!!!!!
τυπε ο τιτλος επρεπε να ειναι only nwntas forgivesμαλακια σκετη ητανε το only god forgives...μονο το drive(2011) αξιζε με τον γκοσλινγκ του ιδιου σκηνοθετη νικολας ρεφ κατι
τυπε ο τιτλος επρεπε να ειναι only nwntas forgives
μαλακια σκετη ητανε το only god forgives...μονο το drive(2011) αξιζε με τον γκοσλινγκ του ιδιου σκηνοθετη νικολας ρεφ κατι
μαλακια σκετη ητανε το only god forgives...μονο το drive(2011) αξιζε με τον γκοσλινγκ του ιδιου σκηνοθετη νικολας ρεφ κατι
Με το drive είχε φύγει μια υπνάρα απίστευτη πάνω στο μισάωρο...Το είχα βάλει να το δω ξημερώματα και ήμουν και ψιλοκουρασμένος και ήταν σαν υπνωτικό το γαμίδι...
του ιδίου σκηνοθέτη και το pusher -το είχα δει μετά από πρόταση του σφε- εξαιρετικά ρεαλιστική ταινία με ναρκωτικά, διαρκή ένταση και πινελιές ωμής βίας εκεί που χρειάζεται ;)
Ωραιο αλλα αργο το drive. Το καλυτερο υπνωτικο σε ταινια ειναι το the tree of life.Με το drive είχε φύγει μια υπνάρα απίστευτη πάνω στο μισάωρο...Το είχα βάλει να το δω ξημερώματα και ήμουν και ψιλοκουρασμένος και ήταν σαν υπνωτικό το γαμίδι...
καλουτσικο
Ωραιο αλλα αργο το drive. Το καλυτερο υπνωτικο σε ταινια ειναι το the tree of life.
η πιο υπνωτιστική ταινία είναι μακράν το Gerry του γκας βαν σαντ, οι διάλογοι πρέπει να έπιασαν μια σελίδα σεναρίου και όλη η ταινία δείχνει την περιπλάνηση δύο φίλων στην έρημο μιλάμε για ΠΟΛΥ περπάτημα στην έρημο ;)
Το έχω δει......
Τον πούτσο κλαίγανε....ειδικά εκεί που κάνει το αλματάκι....έχω δει και το Elephant....πολύ περπάτημα στην έρημο έτσι μπίλυ ;)
αλλά είχε ανατρεπτικό τέλος που σε έβαζε σε σκέψεις
Mαν, δεν ειναι μονο πως ειναι αργη και πως η εξελιξη της ταινιας σε μπερδευει και θες να την παρατησεις αφου δεν εχει ροη.η πιο υπνωτιστική ταινία είναι μακράν το Gerry του γκας βαν σαντ, οι διάλογοι πρέπει να έπιασαν μια σελίδα σεναρίου και όλη η ταινία δείχνει την περιπλάνηση δύο φίλων στην έρημο μιλάμε για ΠΟΛΥ περπάτημα στην έρημο ;)
Τον πούτσο κλαίγανε....ειδικά εκεί που κάνει το αλματάκι....έχω δει και το Elephant....