Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
βαρετό, αργό, σενάριο της πλάκας (για να μην πω ανύπαρκτο)..Πετάμε μερικές υπερβολικά στυλιζαρισμένες σκηνές βίας που δε σοκάρουν ούτε 10χρονα,λίγο νουάρ,λίγο δράμα,λίγο περιπέτεια και νομίζουμε ότι φτιάξαμε ταινία. Φυσικά ο καθένας έχει τη δική του οπτική.Προσωπικά δε σπάτάλησα πάνω από 15 λεπτά για να τη δω όλη..
15?
Είσαι ήρωας....ούτε σε fast forward δεν κατάφερα να την δω όλη!!!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Υπερβολές και αδικίες, το μόνο που με χάλασε ήταν που έφαγε ξύλο ο Ryan.....

Συνημμένα

• Only-God-Forgives.jpg
    Only-God-Forgives.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 19

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Eίχα γράψει για αυτή πριν περίπου ένα χρόνο.....ακόμα να ξεπεράσω το σοκ!!!!
Υ.Γ. Μου φαίνεται παράξενο που δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες....μάλλον έπεσαν πολλές χριστοπαναγίες μέχρι να αποφασίσουν πότε θα την βγάλουν!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακια σκετη ητανε το only god forgives...μονο το drive(2011) αξιζε με τον γκοσλινγκ του ιδιου σκηνοθετη νικολας ρεφ κατι  :grin:

Επισκέπτης
μαλακια σκετη ητανε το only god forgives...μονο το drive(2011) αξιζε με τον γκοσλινγκ του ιδιου σκηνοθετη νικολας ρεφ κατι  :grin:

Με το drive είχε φύγει μια υπνάρα απίστευτη πάνω στο μισάωρο...Το είχα βάλει να το δω ξημερώματα και ήμουν και ψιλοκουρασμένος και ήταν σαν υπνωτικό το γαμίδι...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

του ιδίου σκηνοθέτη και το pusher -το είχα δει μετά από πρόταση του σφε- εξαιρετικά ρεαλιστική ταινία με ναρκωτικά, διαρκή ένταση και πινελιές ωμής βίας εκεί που χρειάζεται ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Με το drive είχε φύγει μια υπνάρα απίστευτη πάνω στο μισάωρο...Το είχα βάλει να το δω ξημερώματα και ήμουν και ψιλοκουρασμένος και ήταν σαν υπνωτικό το γαμίδι...

επρεπε να εβαζες ταινια Αγγελοπουλου τυπε  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ωραιο αλλα αργο το drive. Το καλυτερο υπνωτικο σε ταινια ειναι το the tree of life.  :zzzzz:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:hammer:

Ωραιο αλλα αργο το drive. Το καλυτερο υπνωτικο σε ταινια ειναι το the tree of life.  :zzzzz:

η πιο υπνωτιστική ταινία είναι μακράν το Gerry του γκας βαν σαντ, οι διάλογοι πρέπει να έπιασαν μια σελίδα σεναρίου και όλη η ταινία δείχνει την περιπλάνηση δύο φίλων στην έρημο μιλάμε για ΠΟΛΥ περπάτημα στην έρημο ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:hammer:

η πιο υπνωτιστική ταινία είναι μακράν το Gerry του γκας βαν σαντ, οι διάλογοι πρέπει να έπιασαν μια σελίδα σεναρίου και όλη η ταινία δείχνει την περιπλάνηση δύο φίλων στην έρημο μιλάμε για ΠΟΛΥ περπάτημα στην έρημο ;)

Το έχω δει...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πολύ περπάτημα στην έρημο έτσι μπίλυ ;)

αλλά είχε ανατρεπτικό τέλος που σε έβαζε σε σκέψεις :rockon:
Τον πούτσο κλαίγανε....ειδικά εκεί που κάνει το αλματάκι....έχω δει και το Elephant.... :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Mαν, δεν ειναι μονο πως ειναι αργη και πως η εξελιξη της ταινιας σε μπερδευει και θες να την παρατησεις αφου δεν εχει ροη.
Καποιες σκηνες σε κοιμιζουν, ασχετα αμα ειναι εκπληκτικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom