Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

μοχθηροτητα, συμπαρασταση, ερωτας, κακια, αγαπη, μισος, ποθος, συντροφικοτητα, εξαρτηση, φοβος, παιδικη βια, αλτρουισμος, επιβιωση, γεματο ψυχη, σκοτεινο, σκληρο, ευαισθητο, γεματο συγκινηση.
ολα τα παραπανω μαζι με ενα σωρο αλλα συνυπαρχουν σε αυτο το σουηδικο αριστουργημα.ξεχαστε τις φλωρικες ταινιες τυπου twilight.αυτο βγαζει προς τα εξω με τον πιο ευαισθητο αλλα και βιαιο τροπο οτι πιο σκοτεινο μπορεις να βρεις σε μια αγνη φαινομενικα παιδικη ψυχη και στην αλλη παιδικη ψυχη που υποτιθεται οτι ειναι το παιδι-βαμπιρ ηλικιας δεκαετιων η αιωνων...

όντως πολύ καλό...

και δεν θυμάμαι αν μου άρεσε το αμερικάνικο σικουελ. :think:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πολυ καλη ταινια και η πιο ωριμη και μεστη ερμηνεια του ριτσαρντ γκιρ.εχει κανει και αλλες ερμηνειες καλυτερες μαλλον εδω ομως ειναι γεματος ωριμοτητα και ρεαλισμο.ιδανικος στον ρολο που επαιξε.και οι υπολοιποι δινουν ερμηνειες γεματος νευρο παθος απογωνση και ρεαλισμο.σκηνοθεσια δυνατη σε γενικες γραμμες καλη του αντουαν φουκουα που σκηνοθετει τετοιυ ειδους ταινιες αλλα καπου γινεται αποπνικτικη προσπαθωντας να συνδεσει τις 3 ιστοριες μεταξυ τους.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εlysium με  έξοδο στις αίθουσες στις 22 Αυγούστου. Η ταινία είναι μια απεικόνιση της εποχής μας και όχι πολύ μακριά από κάτι το οποίο κάποια στιγμή δεν θα αργήσει να γίνει-αν δεν συντελείται ήδη σε κάποια μέρη του πλανήτη-με  τις καταστάσεις να ξεφεύγουν.

Στα της ταινίας τώρα το Elysium είναι ένας σύγχρονος διαστημικός σταθμός για τους έχοντες που απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις σε σχέση με τους κατοίκους της γης που έχουν μπει στο περιθώριο και την φτώχεια. Ένας κάτοικος  ( Matt Damon ) της αποφασίζει μη έχοντας ελπίδες ζωής να σπάσει τα απαγορευμένα σύνορα και να εισβάλει  στον παράδεισο που μπορεί να τον θεραπέψει αλλά και να βοηθήσει έναν λαό, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την σκληρή αξιωματούχο (Jodie  Foster) αλλά και να μετατρέψει τον εαυτό του  σε ένα ανδροειδές.

Από τις πρώτες αξιόλογες ταινίες της νέας σεζόν που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Συνημμένα

• Elysium.jpg
    Elysium.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 37

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Aρκετά καλή περιπέτεια, μόνο για άνδρες, καθώς πιθανότατα οι γυναίκες θα την βρουν βαρετή, άλλωστε δεν έχει και καθόλου γυναικεία παρουσία. Οι αναδρομές του παρελθόντος του ήρωα δεν κουράζουν καθώς είναι βραχύχρονες αρκετά. Όλη η υπόθεση στην άγρια ύπαιθρο υπό κακές καιρικές συνθήκες. Υπό αυτήν την έννοια ίσως μονότονη. Τονίζεται βέβαια έτσι η ψυχική απομόνωση του ήρωα. Για λάτρεις της επιβίωσης, του κυνηγιού, των λύκων. Μοτίβο φύση εναντίον ανθρώπου, άνθρωπος εναντίον ζώων και τούμπαλιν. Δεν εχει καταιγιστική δράση αλλά σε κρατάει άνετα. 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Aρκετά καλή περιπέτεια, μόνο για άνδρες, καθώς πιθανότατα οι γυναίκες θα την βρουν βαρετή, άλλωστε δεν έχει και καθόλου γυναικεία παρουσία. Οι αναδρομές του παρελθόντος του ήρωα δεν κουράζουν καθώς είναι βραχύχρονες αρκετά. Όλη η υπόθεση στην άγρια ύπαιθρο υπό κακές καιρικές συνθήκες. Υπό αυτήν την έννοια ίσως μονότονη. Τονίζεται βέβαια έτσι η ψυχική απομόνωση του ήρωα. Για λάτρεις της επιβίωσης, του κυνηγιού, των λύκων. Μοτίβο φύση εναντίον ανθρώπου, άνθρωπος εναντίον ζώων και τούμπαλιν. Δεν εχει καταιγιστική δράση αλλά σε κρατάει άνετα. 
συμφωνω την ιδια εντυπωση ειχε και σε μενα.πολη καλη ταινια.την συνιστω και απο τις πολυ καλες του ειδους.βεβαια και ο λιαμ νισον δεν ειναι τυχαιος ηθοποιος ασε που εχει και μεγαλη γκαμα ρολων... :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

προσωπικα το βρηκα καλο...ειναι οκ κ σε εξελιξη κ σε στορυ...δεν βαρεθηκα κ κυλησε μια χαρα το δυωρο.... :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

προσωπικα το βρηκα καλο...ειναι οκ κ σε εξελιξη κ σε στορυ...δεν βαρεθηκα κ κυλησε μια χαρα το δυωρο.... :)
Mάλλον δεν είχες τίποτα καλύτερο να κάνεις....ακόμα και πιάτα να έπλενες εκείνη την στιγμή θα σου φαινόταν τέλεια!!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Χιουμορίζω προφανώς..... ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Mάλλον δεν είχες τίποτα καλύτερο να κάνεις....ακόμα και πιάτα να έπλενες εκείνη την στιγμή θα σου φαινόταν τέλεια!!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Χιουμορίζω προφανώς..... ;)
:grin: :grin:
δεν με χαλασε παντως...ηταν γενικα οκ... :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

... μόνο για άνδρες, καθώς πιθανότατα οι γυναίκες θα την βρουν βαρετή, άλλωστε δεν έχει και καθόλου γυναικεία παρουσία.  
Mπα και εγώ βαρετή την βρήκα, αλλά φίλε Τομίτο η συγκεκριμένη ταινία βρήκε φανατικούς σινεφίλ!!!!!
Πρέπει να την δείτε....εμένα δεν μου έκανε κάποιο κλικ, βασικά δεν υπήρχε σενάριο σοβαρό....
Ο Λίαμ πολύ καλός, η φωτογραφία και η παραγωγή πολύ καλή, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς πραγματεύεται η ταινία....
Μήπως ότι οι λύκοι πεινάνε όταν χιονίζει?
Μήπως ότι οι άνθρωποι πεινάνε έτσι και αλλιώς?
Μήπως για να δείξουν ότι οι λύκοι στο Αμέρικα είναι όμορφα ζώα?
Ξεκινάει η ταινία χωρίς προορισμό και καταλήγει και καλά στην ικανότητα επιβίωσης του ανθρώπου....
Νύσταξα!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Mπα και εγώ βαρετή την βρήκα, αλλά φίλε Τομίτο η συγκεκριμένη ταινία βρήκε φανατικούς σινεφίλ!!!!!
Πρέπει να την δείτε....εμένα δεν μου έκανε κάποιο κλικ, βασικά δεν υπήρχε σενάριο σοβαρό....
Ο Λίαμ πολύ καλός, η φωτογραφία και η παραγωγή πολύ καλή, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς πραγματεύεται η ταινία....
Μήπως ότι οι λύκοι πεινάνε όταν χιονίζει?
Μήπως ότι οι άνθρωποι πεινάνε έτσι και αλλιώς?
Μήπως για να δείξουν ότι οι λύκοι στο Αμέρικα είναι όμορφα ζώα?
Ξεκινάει η ταινία χωρίς προορισμό και καταλήγει και καλά στην ικανότητα επιβίωσης του ανθρώπου....
Νύσταξα!!!!!
καλα τα λες αν και δεν την θεωρησα βαρετη.βρηκε φιλους πολλους σινεφιλ.στα αλλα συμφωνουμε εστω και αν εγω δεν νυσταξα οταν την ειδα. :grin:
τι εχει σημερα το μενου?που στα διαλα χαθηκες?πας διακοπουλες ε? :rolleyes: :rolleyes:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Διακοπεύω και είμαι λίγο πριν βγω για φαγητό...
Εεεε και ρίχνω και κανά ποστ πριν πάω για σαβούριασμα!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Διακοπεύω και είμαι λίγο πριν βγω για φαγητό...
Εεεε και ρίχνω και κανά ποστ πριν πάω για σαβούριασμα!!!
οποτε δεν εχει ταινια σημερα...και εγω σε λιγο καιρο θα χαλαρωσω...μετα ραντεβουδακι για ταινιουλες εδω με νεες εισοδους...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Οκ σε έπιασα φίλε. Έχεις μια πιο σεναριοκεντρική οπτική από ότι είδα και με την κριτική σου για το zero dark thirty.
Προσωπικά μάλλον είμαι πιο πολύ οπαδός της οπτικής της ύπαρξης προσωπικών αναφορών.

Πριν λίγο είδα το το οποίο κ βρήκα λιγάκι βαρετό κ με αρκετά κλισέ των ταινιών τρόμου. 

Τώρα κατεβάζω το

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Για τους fun της DC Animation, προτείνω το Justice League: The Flashpoint Paradox
Από τα καλύτερα της animation.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
μια ''φτωχη ΄΄ περιληψη του βιβλιου...εαν εχεις την ατυχια να διαβασεις το βιβλιο πρωτα. ;)
Αλλιως ειναι οκ.... :grin:

Μπα όχι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Καταλαβαίνω τι λες. Έτσι το είχα πάθει με το Sleepers. Aπό τότε ξέρω τι να περιμένω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μπα όχι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Καταλαβαίνω τι λες. Έτσι το είχα πάθει με το Sleepers. Aπό τότε ξέρω τι να περιμένω...
:thumbsup:
παντως -περα απο την ταινια-το βιβλιο ειναι καλο. ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κατέβασα τις κάτωθι 2 ταινίες λόγω καλών σχολίων κ βαθμολογιών...

Την πρώτη την έκλεισα στο 5 λεπτο,κ τη δεύτερη στο τέταρτο...

Έχει γίνει πολύ δύσκολο πλέον να βρεις έστω καλές ταινίες...

Υ.Γ Είδα κ το κ ήταν μια χαρά...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειδα και εγω το The Colony και μπορω να πω οτι μου αρεσε. Ειναι στο ειδος undegroud splater και μου θυμισε αρκετα το "αιμα στους λοφους". :grin:
Οι σκηνες βιας και ωμοτητας ομως ειναι περιορισμενες και γρηγορες και δεν με αφησαν να "νιωσω" το εργο. Μου φανηκε λιγο προχειρο δηλαδη. Μου φανηκε πως περισσοτερο εχτιζε την δευτερη συνεχια του εργου παρα προσπαθουσε να χτισει την ενταση οπως ενα καλο θριλερ επρεπε να κανει.
Εγω λεω να το δειτε παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom