Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εμενα μου εχει μεινει απο το σχολειο οτι αυτο το περιστατικο εγινε στην μαχη του μαραθωνα ομως.  :think:
Οπως και ο μυθος με τον Πανα.

όχι αυτό ήταν στάνταρ από θερμοπύλες, από μαραθώνα ήταν το σκηνικό που πετάξαν τους αγγελιοφόρους στο πηγάδι για να βρουν εκεί μέσα την γη και το ύδωρ που ζητούσαν, πριν την εκστρατεία του Δαρείου που κατέληξε στην μάχη του μαραθώνα είχε συμβεί αυτό

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

ενταξει,εγω δεν το βρηκα τοσο κακο,οσο διαβασα τα σχολια των αλλων παιδιων...μετριο ειναι,κλασσικη ''σουπα'' Στεΐθμαν,με ξυλο κ ιστοριες,ακομη κ τις ιδιες ατακες σε σημεια....σεναριο προβλεπομενο,βλεπεται,αλλα ξεχνιεται εξισου γρηγορα... :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Στα αρχιδια μας για τυχον ανακριβεια της ταινιας, δεν σου ειπε κανεις οτι προκειται για ντοκιμαντερ. Και η πρωτη ταινια δεν στηριχτηκε καν σε ιστορικα δεδομενα σε ενα κομικς στηριχτηκε. Η ιστορια και ο πολιτισμος δεν ανηκουν σε καποια συγκεκριμενη ομαδα, ανηκουν σε ολο τον κοσμο. Πηγαινε στην τελικη και ζητα Copyrights σαν Ελληνας απο την εταιρια παραγωγης.
Το παιχνιδι ειναι στην τελικη με τους Αμερικανους και τους Ιρανους. Εγω προσωπικα αδιαφορω για το παιχνιδακι τους και περιμενω να δω μια ταινια που θα μου αρεσουν τα εφε και η δραση αδιαφορωντας για τον πολεμο εντυπωσεων.
Οποιος περιμενει να μαθει ιστορια μεσα απο μια ταινια ειναι αξιος της μοιρας του.

Πάντως όταν βγαίνουν ταινίες με αλλοίωση της ρώσικης ιστορίας επί κομμουνισμού (και καλά) πρώτο πρώτο βγαίνει "το κόμμα" για να διαψεύσει  :piss:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μια πολύ  καλή επιλογή είναι το  Contraband-To τελικό χτύπημα με ανατρεπτικό φινάλε και ρεαλιστική πλοκή.
ειχα αμφιβολιες αλλα λεω να την δω τελικα.ο μαρκ γουολμπεργκ παντως εχει ταλεντο και μαλιστα σε ολα τα ειδη ταινιων.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δείτε σε μεταμεσονύκτια προβολή το Headhunters-Kυνηγοί κεφαλών ένα εκπληκτικό θρίλερ σκανδιναβικής παραγωγής ( οι παραγωγές τους  έχουν μια τεχνική που σπάνια βρίσκεις σε χολιγουντιανές παραγωγές ) βασισμένο στο βιβλίο –μπεστ σέλερ του J.Nesbo ( Nέμεσις, Χιονάνθρωπος κτλ ) με πλοκή που θα σας καθηλώσει, ταρακουνήσει και αφήσει μόνο στο τέλος όταν και πέσουν οι τίτλοι τέλους. Οι ηθοποιοί χωρίς να είναι σταρ του σινεμά είναι απλά εξαιρετικοί, βασικό συστατικό για ένα καλό θρίλερ.
ΥΓ και μια ξανθιά που κόβει την ανάσα…

Συνημμένα

• Headhunters.jpg
    Headhunters.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δείτε σε μεταμεσονύκτια προβολή το Headhunters-Kυνηγοί κεφαλών ένα εκπληκτικό θρίλερ σκανδιναβικής παραγωγής ( οι παραγωγές τους  έχουν μια τεχνική που σπάνια βρίσκεις σε χολιγουντιανές παραγωγές ) βασισμένο στο βιβλίο –μπεστ σέλερ του J.Nesbo ( Nέμεσις, Χιονάνθρωπος κτλ ) με πλοκή που θα σας καθηλώσει, ταρακουνήσει και αφήσει μόνο στο τέλος όταν και πέσουν οι τίτλοι τέλους. Οι ηθοποιοί χωρίς να είναι σταρ του σινεμά είναι απλά εξαιρετικοί, βασικό συστατικό για ένα καλό θρίλερ.
ΥΓ και μια ξανθιά που κόβει την ανάσα…
Ωραίο Milf....με καλές ανατροπές η ταινία!!!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σαν το κοριτσι με το τατου ειναι ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ειχα αμφιβολιες αλλα λεω να την δω τελικα.ο μαρκ γουολμπεργκ παντως εχει ταλεντο και μαλιστα σε ολα τα ειδη ταινιων.
Δεν ξερω αν τελικα την ειδες, αλλα εμενα μου φανηκε σαν μια μετρια ταινια του συγκεκριμενου ειδους. Ηταν σχετικα ενδιαφερουσα αλλα δεν σε κραταγε και τοσο.

μπηκε στην λιστα μου.ελπιζω οι ερμηνειες να ειναι πολυ καλες.
Οι ερμηνειες αν και δεν υπαρχει καποια που ξεχωρισε ηταν πραγματικα καλες. Εστιαζει περισσοτερο στα προσωπα και οχι στα γεγονοτα και πιστευω οτι ολοι εχουν δωσει μια αρκετα καλη ερμηνεια. Μην περιμενεις δραση, περισσοτερο ψυχολογικο θριλερ ειναι. Σιγουρα προτεινεται.  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα ηταν ασεβεια ως προς το ειδος :zombie: να την δεις

Stories