Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
predictor-pregnancy-test-pregnancy-test-small-53466.jpg

τα αλιεν γκαστρωνουν γυναικες και τα Predictor αναλαμβανουν να τις σωσουν τυπε? :grin:
:2funny:
Τα αλιεν γκαστρωνουν γενικα διαφορα ειδη και τα predictors αναλαμβανουν την αμβλωση.  :grin: 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αντε να δουμε και την επομενη με predators. :rockon: :rockon:
εχει δεν εχει alien δεν με νοιαζει ειμαι predator's fun... :rockon: :rockon: :rockon:
μπας και γινει κανενα θαυμα κα κανει ο ριντλει σκοτ καμια συνεχεια απο τον προμηθεα με predators και alien...τρελαινομαι!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε δεν ειμαι φαν της σειρας, αλλα μου φανηκε οτι στην τελικη σκηνη διεκρινα ενα allien, γενικα ολη η ιστορια εδειχνε οτι ειχε καποια σχεση με την σειρα αυτη. Δικιo δεν ειχα;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μολις ειδα το SCARY MOVIE 5
Ψιλοσαχλαμαρα ηταν αλλα ειχε πολυ γελιο !!!!!
Ειχε μαζεψει και πολυ κοσμο ομως η συγκεκριμενη ταινια !!!!
Συστηνεται για ενα ευχαριστο διωρο !!!!!!

Ειδα και τρειλερ απο μια ενδιαφερουσα ταινια επιστημονικης φαντασιας τυπου batlleship
PACIFIC RING λεγεται !!!!!! και το περιμενω πως και πως !!!!!
Πολυ καλο θα ειναι και το IRON MAN 3 !!!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τυπε δεν ειμαι φαν της σειρας, αλλα μου φανηκε οτι στην τελικη σκηνη διεκρινα ενα allien, γενικα ολη η ιστορια εδειχνε οτι ειχε καποια σχεση με την σειρα αυτη. Δικιo δεν ειχα;
ναι ετσι ειναι.πολλοι ηδη περιμενουν την συνεχεια.διαβασε και σχολια στο treiler του youtube.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Jack  Reacher  
www.imdb.com/title/tt0790724/]http://www.imdb.com/title/tt0790724/  [/url]

Καλοφτιαγμένη  περιπέτεια με τα γνώριμα στάνταρ παραγωγής των ταινιών του Τομ Κρουζ ... περνάς δυο ώρες  ευχάριστα και δεν το καταλαβαίνεις .
Ενδιαφέρων ο κεντρικός χαρακτήρας , από σειρά μυθιστορημάτων του Lee Child ,  ελπίζω να συνεχίσουν  και με άλλες ιστορίες του .

1366301067_186.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eιδα επιτελους το Django Unchained και απορω γιατι πολλοι μιλουσαν για αριστουργημα κτλ.
Γενικα ο Ταραντινο ειναι απο τους σκηνοθετες που λατρευεις η μισεις αλλα εγω μαλλον ανηκω στην πρωτη κατηγορια, μου αρεσε βασικα μην με  παρεξηγησετε απλα δεν καταλαβαινω γιατι εγινε χαμος με την ταινια.
Η ταινια ειναι ενα Spaghetti Western αν επρεπε να της ενταξουμε καπου, διοτι δεν μπορεις να ενταξεις μια ταινια του ταραντινο τοσο ευκολα, γουσταρει να μπασταρδευει τα ειδη.
Απο εκει και περα ειναι ο κλασσικος Ταραντινο που κανει μακροσκελους διαλογους για να χτισει την ενταση που συνηθως καταληγει με υπερβολικη βια και ακομα πιο υπερβολικο αιμα. Γενικα σε ολη την ταινια βλεπουμε υπερβολες στις συμπεριφορες κτλ αλλα αυτος ειναι ο Ταραντινο, βλεπουμε επισης πως η ταινια διαθετει και καποια κωμικα στοιχεια. Για εναν περιεργο λογο επισης ο κεντρικος ηρωας ενω επρεπε να μου ειναι συμπαθης ηθελα να τον σκοτωσουν.  :grin:
Τωρα τα περι "πολιτικης" ταινια δεν τα σχολιαζω καν.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
MAMA

Του  Andrés Muschietti  με  Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier

Ένας  άνδρας  σκοτώνει  2  συναδέλφους  του, την  εν  διαστασει  συζυγό  του  και  απαγάγει  τις  δύο  κόρες  του.Στην  προσπάθειά  του  να  διαφύγει  ,  χάνει  τον  έλεγχο  του  αυτοκινήτου  και  βρίσκει  καταφύγιο  με  τα  κορίτσια  σε  μια  καλύβα..Ωσπου  εξαφανίζεται. Πέντε  χρόνια  αργότερα  μια  ομάδα  ,που  χρηματοδοτεί  ο  αδερφός  του,  ανακαλύπτει  τα  κορίτσια  σε  ημιάγρια  κατάσταση.Λιγους  μήνες  μετά , με  τη  σύμφωνη  γνώμη  ενός  ψυχιάτρου,  αναλαμβάνει  την  κηδεμονία  με  τη  βοήθεια  της  κοπέλας  του..Φαίνεται  όμως  ότι  τα  κορίτσια  δεν  ήταν  εντελώς  μόνα  σε  εκείνη  την  καλύβα..
Ισπανο/καναδικό  θρίλερ,τρόμου  το  οποίο  μπορεί  να  μη  φέρνει  κάτι  το  καινούριο/πρωτότυπο (έλεος πια, όλοι διαλέγουν  να  επισκεφτούν  το  δάσος  τη  νύχτα  και  κατά  προτίμηση  μόνοι  τους) ,όμως  είναι  αρκετά  καλογυρισμένο  και κρατά  το  ενδιαφέρον.Μπορεί  να  βλέπουμε  το  «τέρας»  αρκετά  νωρίς  και  ίσως  περισσότερες  φορές  απ’όσες  χρειάζεται,  όμως  καταφέρνει  να  δημιουργήσει  μερικές  καλές  ,αγωνιώδεις  σκηνές. Στα  συν, το  γλυκόπικρο  φινάλε (γεμάτο  συμβολισμούς)  και  η  εξαιρετική  παρουσία  της  πρωταγωνίστριας.
Μια  αξιοπρεπής  πρώτη  προσπάθεια  (σε  μεγάλου  μήκους  ταινία),ένα  παραμύθι  με  φαντάσματα, από  τον  Andrés Muschietti.

Συνημμένα

• MV5BMTM5MjIwNDAwMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQyOTY0OA@@__V1_SX214_.jpg
    MV5BMTM5MjIwNDAwMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQyOTY0OA@@__V1_SX214_.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 12

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.dreadcentral.com/img/reviews/evil-dead-remake.jpg[/img[/URL]]

επιτέλους μια καινούργια Horror ταινία με σασπένς και :badair: ....  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
το αυθεντικό evil dead φυσικά και είναι καλλίτερο. ;D

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
MAMA

Του  Andrés Muschietti  με  Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier

Ισπανο/καναδικό  θρίλερ,τρόμου  το  οποίο  μπορεί  να  μη  φέρνει  κάτι  το  καινούριο/πρωτότυπο (έλεος πια, όλοι διαλέγουν  να  επισκεφτούν  το  δάσος  τη  νύχτα  και  κατά  προτίμηση  μόνοι  τους) ,όμως  είναι  αρκετά  καλογυρισμένο  και κρατά  το  ενδιαφέρον.Μπορεί  να  βλέπουμε  το   «τέρας»  αρκετά  νωρίς  και  ίσως  περισσότερες  φορές  απ’όσες  χρειάζεται,  όμως  καταφέρνει  να  δημιουργήσει  μερικές  καλές  ,αγωνιώδεις  σκηνές. Στα  συν, το  γλυκόπικρο  φινάλε (γεμάτο  συμβολισμούς)   και   η  εξαιρετική  παρουσία  της  πρωταγωνίστριας.
Μια  αξιοπρεπής  πρώτη  προσπάθεια  (σε  μεγάλου  μήκους  ταινία),ένα  παραμύθι  με  φαντάσματα, από  τον  Andrés Muschietti.

Συμπαθητικό ήταν  όμως  κάτι έλειπε  για να για να μετατραπεί σε μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία .  Στα ίδια περίπου επίπεδα με τα πρόσφατα  The Possession  και  Sinister  ....  από όλες αυτές τις ταινίες , παραμένει - μακράν - καλύτερο το Insidious .

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
δεν ξερω για σας αλλα ειδα το ΜΑΜΑ και
τουλαχιστον 3 φορες ανατρχιασα.ωραια ταινια
με καλα σκηνικα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απ όσο θυμάμαι απλά τις τυλίγει τα πόδια και δτον την  :zfuck: όπως το αυθεντικό....  :grin:
πακιστανε επειδη σε βλεπω πολυ κινκυ κατεβασε κανενα ιαπωνικο μαγκνα η αν εισαι ψαγμενο παιδι κατεβασε ταινιες του Walerian Borowczyk και ειδικα το "the beast".εκει να δεις εκφυλες καταστασεις... :grin: :grin:
την ταινια την ειδες?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
την ταινια την ειδες?

το καινούργιο evil dead ?
ναι ωραίο είναι αν σου αρέσουν οι ποσέσιον καταστάσεις... :grin:

κατεβασε ταινιες του Walerian Borowczyk και ειδικα το "the beast".εκει να δεις εκφυλες καταστασεις...

από "horror" φάση μου αρέσουν ταινίες σαν το serbian film και τέτοιες extreme θεματολογίες...
από Walerian Borowczyk δεν έχω δει (το πιθανότερο) κάτι...θα τον τσεκάρω !!!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom