kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα αλιεν γκαστρωνουν γυναικες και τα Predictor αναλαμβανουν να τις σωσουν τυπε?
Τυπε δεν ειμαι φαν της σειρας, αλλα μου φανηκε οτι στην τελικη σκηνη διεκρινα ενα allien, γενικα ολη η ιστορια εδειχνε οτι ειχε καποια σχεση με την σειρα αυτη. Δικιo δεν ειχα;αντε να δουμε και την επομενη με predators.
εχει δεν εχει alien δεν με νοιαζει ειμαι predator's fun...
μπας και γινει κανενα θαυμα κα κανει ο ριντλει σκοτ καμια συνεχεια απο τον προμηθεα με predators και alien...τρελαινομαι!!
ναι ετσι ειναι.πολλοι ηδη περιμενουν την συνεχεια.διαβασε και σχολια στο treiler του youtube.Τυπε δεν ειμαι φαν της σειρας, αλλα μου φανηκε οτι στην τελικη σκηνη διεκρινα ενα allien, γενικα ολη η ιστορια εδειχνε οτι ειχε καποια σχεση με την σειρα αυτη. Δικιo δεν ειχα;
MAMA
Του Andrés Muschietti με Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier
Ισπανο/καναδικό θρίλερ,τρόμου το οποίο μπορεί να μη φέρνει κάτι το καινούριο/πρωτότυπο (έλεος πια, όλοι διαλέγουν να επισκεφτούν το δάσος τη νύχτα και κατά προτίμηση μόνοι τους) ,όμως είναι αρκετά καλογυρισμένο και κρατά το ενδιαφέρον.Μπορεί να βλέπουμε το «τέρας» αρκετά νωρίς και ίσως περισσότερες φορές απ’όσες χρειάζεται, όμως καταφέρνει να δημιουργήσει μερικές καλές ,αγωνιώδεις σκηνές. Στα συν, το γλυκόπικρο φινάλε (γεμάτο συμβολισμούς) και η εξαιρετική παρουσία της πρωταγωνίστριας.
Μια αξιοπρεπής πρώτη προσπάθεια (σε μεγάλου μήκους ταινία),ένα παραμύθι με φαντάσματα, από τον Andrés Muschietti.
πακιστανε επειδη σε βλεπω πολυ κινκυ κατεβασε κανενα ιαπωνικο μαγκνα η αν εισαι ψαγμενο παιδι κατεβασε ταινιες του Walerian Borowczyk και ειδικα το "the beast".εκει να δεις εκφυλες καταστασεις...απ όσο θυμάμαι απλά τις τυλίγει τα πόδια και δτον την όπως το αυθεντικό....
την ταινια την ειδες?
κατεβασε ταινιες του Walerian Borowczyk και ειδικα το "the beast".εκει να δεις εκφυλες καταστασεις...
από "horror" φάση μου αρέσουν ταινίες σαν το serbian film και τέτοιες extreme θεματολογίες...
Σου αρεσε και το Human Centipede. Ε,ε,ε,ε, αρρωστε.