kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το ειδα προχτες.Δεν ξερω αν ειναι στα γουστα σας..Πολυ καλη.
έλα ρε είναι και ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ
το ειδα προχτες.Δεν ξερω αν ειναι στα γουστα σας..Πολυ καλη.
Δεν βλέπεται,ψηλέ μου.............προσπάθησα...αλλά δεν...εχω κατεβασει πανω απο μια βδομαδα το Οι Αθλιοι (2012) αλλα ειναι μιουζικαλ...το ειδε κανεις,αξιζει ή οχι?
αμα ειναι να παει καδο,δεν μου πολυ-καθονται καλα τα μιουζικαλ....
Βρε μαλακα Ταφτααρ, πλυστρα και σερβιετα της Φυλης, θα αναδειξεις κατι δικο σου ποτε;
ο ζατοιτσι ειναι ο ταφτααρ τυπε?Βρε μαλακα Ταφτααρ, πλυστρα και σερβιετα της Φυλης, θα αναδειξεις κατι δικο σου ποτε;
thanx billy....μολις πηγε καδο η ταινια....Δεν βλέπεται,ψηλέ μου.............προσπάθησα...αλλά δεν...
θα την δω.εχω ακουσει καλα λογια.και ο μαντς μικαελσεν ειναι εξαιρετικος ηθοποιος νομιζω.JAGTEN
Του Thomas Vinterberg με Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp
Ο Lucas εργάζεται σε ένα σταθμό προσχολικής αγωγής στη Δανία.Προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία του γιου του, να ξαναφτιάξει τη ζωή του όταν τα μισόλογα ενός κοριτσιού (και κόρης του καλύτερού του φίλου) τον φέρνουν αντιμέτωπο με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκων. Ο κόσμος του μοιάζει να καταρρέει, όλοι τον απομονώνουν ,μια μαζική υστερία ξεκινά..
Ταινία από τη Δανία, η οποια πραγματεύεται ένα δύσκολο όσο και επικινδυνο θέμα..Και λέγοντας επικίνδυνο δεν εννοώ απλά την παιδική κακοποίηση ,αλλά και τις συνέπειες της λανθασμένης στοχοποίησης που μπορεί να εξελιχθεί σε κυνήγι μαγισσών.Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο τρόπος που αντιδρά ο ήρωας.Δεν ακολουθεί το δρόμο της αυτοκαταστροφής,ούτε κραυγάζει για την αθωότητά του.Στωικά υπομένει, χωρίς όμως να παραιτείται στιγμή.Δεν κρύβεται,δεν εξαφανίζεται..Η σκηνή της εκκλησίας έιναι πραγματικά εξαιρετική. Όπως επίσης και η τελευταία.΄
Μια πραγματικά θαυμάσια ταινία!
Την είχα δει από τότε που έπαιζε στο Winter's Bone....και γαμώ τις ταινίες.....
θριλερ με σεναριο που ολοι εχουμε λιγο-πολυ δει...μετριο στορυ,αλλα βλεπεται ανετα...εχει πολλα κλισε,αλλα μονο κ μονο γιατι παιζει η καυλα jennifer lawrence αξιζει μια ευκαιρια....
Δεν είναι θέμα "ασχετοσύνης". Άλλα πράγματα αρέσουν στον ένα και άλλα στον άλλο. Η ταινία ,όπως έιχα γράψει, είναι σε πολλά σημεία κουραστική..Είμαι άσχετος από σινεμά που έκλεισα το ''The master'' στο εικοσάλεπτο;
οχι , δυσκολη ταινια , κ εαν κατι αξιζει να δεις ειναι οι ερμηνιες των πρωταγωνιστωνΕίμαι άσχετος από σινεμά που έκλεισα το ''The master'' στο εικοσάλεπτο;
Συμφωνώ,αν κ το καλό είναι συνήθως κοινώς αποδεκτό...Δεν είναι θέμα "ασχετοσύνης". Άλλα πράγματα αρέσουν στον ένα και άλλα στον άλλο. Η ταινία ,όπως έιχα γράψει, είναι σε πολλά σημεία κουραστική..
Δεν αμφιβάλλω για τις ερμηνείες,αλλά δεν κατάφερα να τις απολαύσω...οχι , δυσκολη ταινια , κ εαν κατι αξιζει να δεις ειναι οι ερμηνιες των πρωταγωνιστων