Επισκέπτης
εισαι σιγουρος παιχτη? ή μας λες τι μας εμαθαν τα b-movies!
Περι του δαιμονα που "κατοικει" στο σπαθι;
Ναι. Δεν μιλαω με βαση τις ταινιες.
εισαι σιγουρος παιχτη? ή μας λες τι μας εμαθαν τα b-movies!
Τυπε, ναι το τελος ειναι τελειως μαπα.
Έχει αναφερθεί ξανά και παλιότερα αυτή η ταινία.Μόλις την είδα. Έχω να πω ότι ήταν καταπληκτική σε όλους τους τομείς. Το τέλος είχε μια δόση χόλυγουντ και σίγουρα ήταν λιγάκι άνισο σε σχέση με την μέχρι εκείνη την στιγμή ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Παρόλα αυτά πρέπει να παραδεχτώ ότι κατά την διάρκεια της θέασής της, βούρκωσα σε κάνα-δυο σημεία και αυτό είναι πραγματικό επίτευγμα γιατί κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ σπάνια. Είχε πολλά χρόνια να με συγκινήσει ταινία και ακόμα και αν το τέλος δεν ήταν όσο απογειωτικό θα ήθελα η ταινία δεν σε αφήνει να την ξεχάσεις εύκολα. Εξαιρετικοί οι ηθοποιοί. Ήταν κυρίως μια ταινία χαρακτήρων κι ερμηνειών. Πρέπει να κάνω ειδική αναφορά στο Νικ Νόλτε όμως. Ο τύπος με άφησε μαλάκα............Γενικά πολύ σπουδαίος ηθοποιός με μεγάλες ερμηνείες κυρίως στις όχι και τόσο διάσημες ταινίες του, που ελάχιστοι έχουν δει. Αν δεν ήταν μέθυσος και με πολλά προβλήματα στην προσωπική του ζωή, θα μιλούσαμε για έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου.
Τυπε, ναι το τελος ειναι τελειως μαπα.
Εγω την ειδα μεχρι το τελος επειδη μ'αρεσει ο Tom Hardy.
Και ο Νολτε καλος ηταν γιατι δεν χρειαστηκε να παιξει τον μεθυσο, γιατι απλα ειναι πραγματικα
Πολύ ωραία ταινία φίλε...
Έχει αναφερθεί ξανά και παλιότερα αυτή η ταινία.Μόλις την είδα. Έχω να πω ότι ήταν καταπληκτική σε όλους τους τομείς. Το τέλος είχε μια δόση χόλυγουντ και σίγουρα ήταν λιγάκι άνισο σε σχέση με την μέχρι εκείνη την στιγμή ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Παρόλα αυτά πρέπει να παραδεχτώ ότι κατά την διάρκεια της θέασής της, βούρκωσα σε κάνα-δυο σημεία και αυτό είναι πραγματικό επίτευγμα γιατί κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ σπάνια. Είχε πολλά χρόνια να με συγκινήσει ταινία και ακόμα και αν το τέλος δεν ήταν όσο απογειωτικό θα ήθελα η ταινία δεν σε αφήνει να την ξεχάσεις εύκολα. Εξαιρετικοί οι ηθοποιοί. Ήταν κυρίως μια ταινία χαρακτήρων κι ερμηνειών. Πρέπει να κάνω ειδική αναφορά στο Νικ Νόλτε όμως. Ο τύπος με άφησε μαλάκα............Γενικά πολύ σπουδαίος ηθοποιός με μεγάλες ερμηνείες κυρίως στις όχι και τόσο διάσημες ταινίες του, που ελάχιστοι έχουν δει. Αν δεν ήταν μέθυσος και με πολλά προβλήματα στην προσωπική του ζωή, θα μιλούσαμε για έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου.
συγκινητικη ταινια και μαλιστα πηρε πρωτο βραβειο κοινου στο φεστιβαλ της αθηνας εδω οταν πρωτοβγηκε.δεν είναι το περίπλοκο αριστούργημα αλλά για κάποιο λόγο είχε να με αγγίξει χρόνια έτσι ταινία ...από τα story που σε μαλακώνουν και σε ηρεμούν.
η μισή γυρισμένη στην Πατάγια.
Σύγχρονο Ροκυ. Καλή
με αφορμη το δικο σου ποστ,εκατσα κ την ειδα...καλη,μου αρεσε κ μενα...δεν είναι το περίπλοκο αριστούργημα αλλά για κάποιο λόγο είχε να με αγγίξει χρόνια έτσι ταινία ...από τα story που σε μαλακώνουν και σε ηρεμούν.
η μισή γυρισμένη στην Πατάγια.
ακριβως ετσι ειναι.πηραν αυτο το σορτ φιλμ που ειναι πολυ παλιοτερο και εκαναν μια αξιολογη ταινια πραγματι.
μαγκες στην νεα ταινια του αρνυ "The Last Stand" σκηνοθετης ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου.ο κορεατης jin woon kim.εχω δει πολλες ταινιες του και οπου βλεπω ταινια του την κατεβαζω.τελειως κουφη συνεργασια...περιμενω να δω το αποτελεσμα μολις δω την ταινια.
παντως δεν ξερω πως και τι ρολο θα παιξε ο αρνυ στο terminator το επομενο που θα ξαναγυρισει.ανακοινωθηκε οπως και η συνεχεια του κοναν(το τελευταιο κοναν ειχε μαπα πρωταγωνιστη. )
στην συγκεκριμενη ταινια ετσι εγινε πραγματι αν και το δευτερο ο κοναν ο εξολοθρευτης ηταν το ιδιο επικο με τον βαρβαρο.Ναι και τωρα θα εχει ρεπουμπλικανο συνταξιουχο
Η πρωτη ταινια ειναι αψεγαδιαστο διαμαντι και ετσι θα επρεπε να μεινει αντι να γυριζονται κουραδες κατω απο το ονομα Κοναν
πολλα τα λεφτα αρη.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουνε συνέχεια remake… πάρε ένα νέο bodybuilder και βάλτον να κάνει τον Βάρβαρο σε μία φανταστική αρχαία εποχή… είναι ανάγκη να τον ονομάσεις πάλι Κοναν…
ακριβως ετσι ειναι.πηραν αυτο το σορτ φιλμ που ειναι πολυ παλιοτερο και εκαναν μια αξιολογη ταινια πραγματι.
μαγκες στην νεα ταινια του αρνυ "The Last Stand" σκηνοθετης ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου.ο κορεατης jin woon kim.εχω δει πολλες ταινιες του και οπου βλεπω ταινια του την κατεβαζω.τελειως κουφη συνεργασια...περιμενω να δω το αποτελεσμα μολις δω την ταινια.
παντως δεν ξερω πως και τι ρολο θα παιξε ο αρνυ στο terminator το επομενο που θα ξαναγυρισει.ανακοινωθηκε οπως και η συνεχεια του κοναν(το τελευταιο κοναν ειχε μαπα πρωταγωνιστη. )
το short film τι τέλος έχει ?
το έχεις δει ?
δεν με ενδιαφερει αν ειναι ρεμπουμπλικανος συνταξιουχος.αυτο δεν λεει τιποτα.σταματα να βλεπεις τοσο πολιτικοποιημενα τις ταινιες οπως κανει ο δανικας.και ο κλιντ ιστγουντ ειναι φανατικος ρεμπουμπλικανος αλλα κανει τρομερες ταινιες στα γεραματα.αυτον τον εχει παραδεχθει μεχρι και ο δανικας. πολλα τα λεφτα αρη.
εε εχεις και τα θεματακια σου εσυ με την ιμπεριαλιστικη δυναμη.αυτο με το ρεπουμπλικανος συνταξιουχος ηταν αστειακι
Τον λατρευω τον Κλιντ Ηστγουντ
το ειδα στα γρηγορα.ετσι τελειωνει.επισης μενει με την μανα του αφου φαει την απογοητευση απο την γκομενα που γνωρισε και φυγει απο το παρτυ με αξιοπρεπεια.πέρσι περιπου το είδα... μένει με την μάνα του στο τέλος ... οιδιπόδειο και έτσι.....