Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καλα μωρη για τσοντα το περασες το σπαιντεργκευμαν
Στον Αύγουστο χαχαχαχαχα
καλα μωρη για τσοντα το περασες το σπαιντεργκευμαν
προσεχε μην μπουκαρει στην αιθουσα κανας ψυχακιας οπλισμενος μεχρι τα μπουνια και σας γεμισει καυτο μολυβι
στανταρ θα το σκεφτεται οταν θα κοβει τα εισητηρια κ θα αγοραζει τα ποπ κορν κ τα τζελυ μπερς
θα κοιταει κ αυτους που περιμενουν εκει που κοβουν τα εισητηρια πριν μπεις μην εξεχει κανα σιδερικο απο κανεναν
Ώρες έψαχνα αλλά δεν το βρήκα γαμώ το φελέκι μου.
στανταρ θα το σκεφτεται οταν θα κοβει τα εισητηρια κ θα αγοραζει τα ποπ κορν κ τα τζελυ μπερς
θα κοιταει κ αυτους που περιμενουν εκει που κοβουν τα εισητηρια πριν μπεις μην εξεχει κανα σιδερικο απο κανεναν
Το κατέβασαν γαμώ...
Θα γαμεί άγρια η ταινία.Man Of Steel Comic Con
Τόσο πολύ σ'άρεσε καλέ...δεν τρελάθηκα.Σαρούυυυ
ΝΑ ΠΑΣ στο the amazing spiderman
Σε 3d εννοείται. Γαμάει! Καμία σχέση με την μαλακισμένη τριλογία που είχαν βγάλει. Πολύ καλή επιλογή αυτός ο σπάιντυ κι επιτέλους η γκόμενα δεν είναι ανυπεράσπιστη χαζογκόμενα.
Τόσο πολύ σ'άρεσε καλέ...δεν τρελάθηκα.
Ναι,ντάξει ασυζητητί η καλύτερη ταινία...αλλά ντάξει σπάιντερμαν...so what????Στο σινεμά την είδες?
Ναι,ντάξει ασυζητητί η καλύτερη ταινία...αλλά ντάξει σπάιντερμαν...so what????
Ούτε μηνύματα...ούτε νοήματα...μια ευχάριστη σχετικά βραδιά(αν κ εκεί που έχουν τα εισητήρια μόνο ευχάριστη δεν την λες).
6 σαν ταινία....αξία ταινίας.
Πρέπει να κόψω την συνήθεια να βλέπω τέτοια στο κιν/γράφο,τζάμπα λεφτά.
Μην ψαχνεις μυνηματα και νοηματα σε καθε ταινια.Ναι,ντάξει ασυζητητί η καλύτερη ταινία...αλλά ντάξει σπάιντερμαν...so what????
Ούτε μηνύματα...ούτε νοήματα...μια ευχάριστη σχετικά βραδιά(αν κ εκεί που έχουν τα εισητήρια μόνο ευχάριστη δεν την λες).
6 σαν ταινία....αξία ταινίας.
Πρέπει να κόψω την συνήθεια να βλέπω τέτοια στο κιν/γράφο,τζάμπα λεφτά.
Προφανώς κ δεν πήγα γι'αυτό να δω σπαϊντέρμαν απλά λέω ότι δεν αξίζει,too much for what???Άει καλά.
Πας στο σπάιντερμαν για να βρεις νόημα στη ζωή σου και να αναρωτηθείς για το μέλλον της αράχνης στον απάνθρωπο τούτο κόσμο.
Δεν πας καλά.
10,50 σε 3d. Δεν τα μετάνιωσα.
Όχι ρε συ αλίμονο...δεν είμαι τέτοιος σπαστικός.Μην ψαχνεις μυνηματα και νοηματα σε καθε ταινια.
Εχω εναν φιλο που παντα το κανει και παντα θελω να τον χτυπησω.
Προφανώς κ δεν πήγα γι'αυτό να δω σπαϊντέρμαν απλά λέω ότι δεν αξίζει,too much for what???
(άρε πως το μιλάω το αγγλικό )
Ναι ξέρω το φετίχ που έχουν κάποιοι.Ε άλλοι έχουν τρέλα με marvel και dc και ψοφάνε για υπερήρωες. Τι να κάνουμε τώρα.