kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εσύ πούστη σκάσεΠιθηκας ομως μονο ενας......
εσύ πούστη σκάσεΠιθηκας ομως μονο ενας......
τι εγινε κοσμακο θες να γινεις και συ πιθηκαςεσύ πούστη σκάσε
πίσω μωρή μαϊμούτι εγινε κοσμακο θες να γινεις και συ πιθηκας
εσύ πούστη σκάσε
θα απαντήσω με ένα ερώτημα: αν παραβλέψεις τα χρονικά σημεία που κυκλοφόρησαν και τιυς τυχόν συναισθηματισμούς λόγω παλαιότητας, πρωταγωνιστών κτλ, ποιά ταινία από τις δύο απολαμβάνεις σήμερα περισσότερο, το τελευταία έξοδος ρίτα χέιγουορθ ή την απόδραση από το αλκατράζ? ;)
Όπως και το Θορ θα γίνει τύπε.
Που είχε κάνει σχεδόν 4 μήνες μέχρι να βγει σε dvdrip.
Ούτε τα πιθήκια έχουν βγει γαμώτο
Rise Of The Planet Of The Apes (2011) PPVRip-IFLIXναι ρε γαμωτο τα πιθηκια κι εγω τα εψαξα!!! >
ταινία με πρωταγωνιστή πωλ μουνίΤο Ιm a fugitive from a chain gang το εχεις δει?
www.imdb.com/title/tt0023042/]http://www.imdb.com/title/tt0023042/[/url]
Δεν ξερω μαλλον και τα δυο για διαφορετικους λογους το καθενα
ταινία με πρωταγωνιστή πωλ μουνί
δεν την έχω υπ'όψιν, καμένη φαίνεται
.για να καταλήξω ο πεταλούδας ήταν μια εξαιρετική ταινία για την εποχή της αλλά είχε και τις γνωστές αδυναμίες που παρουσιάζουν οι περισσότερες παλιές ταινίες κυρίως την έλλειψη δράσης, τα σενάρια είναι συνήθως δομημένα πάνω σε κάποιους βασικούς άξονες και δεν συναντάς ιδιαίτερες ανατροπές δίνουν περισσότερο βάση στους χαρακτήρες παρά στην ίδια την ιστορία, πράγμα όχι απαραίτητα κακό αλλά ούτε και καλό, μερικές φορές μου φαίνονται κάπως μονοδιάστατες
συμπερασματικά, μου άρεσε πολύ η ταινία, εξαιρετικός ο στιβ ειδικά όταν πήγε να του σβουρίξει του γυάλιζε το μάτι κανονικότατα :o θα προτιμούσα να είχε λίγο μικρότερη διάρκεια και λίγο πιο εμπλουτισμένο σενάριο, πάντως είναι από τις ταινίες που σου μένουν..
την είδα αλλά λέω τίποτα μουνόδουλοι θα ψήφισανΝαι τον μαλακα...Πωλ Μουνι ειναι πολυ καλος ομως...
Η ταινια δεν παιζεται, την βαθμολογια διπλα δεν την ειδες?
.
Ωραια λοιπον απο εδω και στο εξης θα με ακους, δες και το αποπανω
Τι Κυνόδοντες και μαλακίες; Εδώ μιλάμε για το ανφάν γκατέ του ελληνικού κινηματογράφου!Μαγκες και τυπισσες ελατε να οργανωθουμε για να φτασουμε εκει που τους αξιζει,
[size=30pt]τους δικους μας Ocean 11...[/size]
Ψηφιστε να περασει τον Κυνοδοντα (7.2) και τις αλλες faux κουλτουρα, ντε μεκ ταινιες του συγχρονου ελληνικου κινηματογραφου.
Μαγκες και τυπισσες ελατε να οργανωθουμε για να φτασουμε εκει που τους αξιζει,
Ψηφιστε να περασει τον Κυνοδοντα (7.2) και τις αλλες faux κουλτουρα, ντε μεκ ταινιες του συγχρονου ελληνικου κινηματογραφου.
μια ταινια επος.ενα αριστουργημα.υποκλινομαι στο μεγαλειο του ελληνικου κινηματογραφου.Μαγκες και τυπισσες ελατε να οργανωθουμε για να φτασουμε εκει που τους αξιζει,
θα απαντήσω με ένα ερώτημα: αν παραβλέψεις τα χρονικά σημεία που κυκλοφόρησαν και τιυς τυχόν συναισθηματισμούς λόγω παλαιότητας, πρωταγωνιστών κτλ, ποιά ταινία από τις δύο απολαμβάνεις σήμερα περισσότερο, το τελευταία έξοδος ρίτα χέιγουορθ ή την απόδραση από το αλκατράζ? ;)
βάλε κάτι από ερμιόνη γκρέιντζερ
τυπε την κατεβασα κ γω,αλλα δεν μπορεσα να βρω υποτιτλους ουτε καν στα Αγγλικα,,,,αν εχεις κατι,ριξε κανα λινκ,θενκς μαν,,,,KILLER ELITE
Του Gary McKendry με τους Jason Statham, Clive Owen , Robert De Niro
Ο Danny (Statham) είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος που αποφασίζει να αποσυρθεί.Όταν όμως ο μέντοράς του (De Niro) κρατείται όμηρος από έναν εμίρη στο Ομάν, αναγκάζεται να αναλάβει μια τελευταία δουλειά.Να σκοτώσει τους υπέυθυνους για το θάνατο 3 γιων του εμίρη.Το πρόβλημα είναι πως τα άτομα αυτά είναι πρώην στελέχη της SAS και προστατεύονται από μια μυστική οργάνωση.
Η ταινία βασίζεται σε βιβλίο σχετικά με τη δράση της SAS στον πολεμο του Ομάν και την προσπάθειά της να συμβάλει στο να πάρει η Αγγλία τα συμβόλαια για τα πετρέλαια της περιοχής και τα όσα έγιναν μετά.Φυσικά το βιβλίο καλύπτει μια περίοδο 17 ετών, οπότε εδώ έχουμε ουσιαστικά τον επίλογο,παρόλα αυτά μια πολυπλοκότητα η ταινία την έχει (όσον αφορά στους χαρακτήρες,το πηγαινε-έλα σε Αυστραλία,Ομάν,Παρίσι,Λονδίνο κτλ)..Η ουσία της ταινίας συμπυκνώνεται σε μια σκηνή.. ένας δεμένος σε καρέκλα Statham βγάζει εκτός μάχης 2 αντιπάλους!!Κάτι παρόμοιο γίνεται σε όλη την ταινία.
Ερμηνειες κάτω του μετρίου από όλους, αχρείαστη σεναριακή πολυπλοκότητα σε μια ταινία που στην πραγματικότητα είναι Statham εναντίον όλων, αλλά προσπαθεί να το καμουφλάρει (ανεπιτυχώς) με θεωρίες συνομωσίας,πολιτικές προεκτάσεις κτλ.Κατά τη γνώμη μου, καλύτερη από το Mechanic και το Blitz.
Προσωπικά μου κίνησε το ενδιαφέρον το βιβλίο ,το οποίο και θα προσπαθήσω να διαβάσω (The Feather Men του Ranulph Fiennes)
Υγ.. Τόσο το μουστάκι του Clive Owen, όσο και η εμφάνιση ενός τύπου με φαβορίτες τύπου Κόκκοτα, θυμίζουν πορνοσταρ του ΄70-’80
The Infidel
Του Josh Appignanesi με Omid Djalili, Richard Schiff , Archie Panjabi
Ο Mahmud είναι ένας οικογενειαρχης μουσουλμάνος (όχι φανατικός,δεν κανει 5 προσευχές τη μέρα, πινει αλκοόλ κτλ) που ζει στο Λονδίνο.Μετά το θάνατο της μητέρας του ανακαλύπτει πως ήταν υιοθετημένος και ο βιολογικός του πατέρας ζει και είναι εβραίος!! Ταυτόχρονα ο γιος του ετοιμάζεται να παντρευτεί τη θετή κόρη ενός φανατικού μουσουλμανου ιερέα..Πώς θα καταφέρει να τους ικανοποιησει όλους?
Αγγλική κωμωδία γύρω από την κρίση ταυτότητας ενός ανθρώπου που δε ρωτήθηκε ποτέ για την πιστη του και φυσικά δεν το έψαξε και ο ίδιος μέχρι που η ζωή αποφασισε αλλιως..Η ταινία έχει αρκετες αστειες σκηνές, έξυπνους διαλογους και συνολικά τη θεωρώ πολύ καλή επιλογή.
καλημέρα..την κατέβασα με ενσωματωμένους υπότιτλους από το (έχω βάλει και το zevera (multihoster), δεν είμαι ειδικός σε αυτά εμένα πάντως με έχει βολέψει)τυπε την κατεβασα κ γω,αλλα δεν μπορεσα να βρω υποτιτλους ουτε καν στα Αγγλικα,,,,αν εχεις κατι,ριξε κανα λινκ,θενκς μαν,,,,
ok man,σε ευχαριστω.καλημέρα..την κατέβασα με ενσωματωμένους υπότιτλους από το (έχω βάλει και το zevera (multihoster), δεν είμαι ειδικός σε αυτά εμένα πάντως με έχει βολέψει)